Arama sonuçları: *

1. S

Asus TUF mu Lenevo LOQ mu 50 Bin tl laptop önerisi

Arkadaşlar iki model arasında kaldım. Üniversite de kullanacağım hem oyun oynatsın hem de en azından 5 saat sarjı gitsin istiyorum. Sizce hangisidir aynı zamanda kasa olarak hangisi daha güzeldir daha kibar görünüyor? https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv08.html...
  2. S

40 Bin Lira Bütçe Oyuncu Laptop Önerisi

40 Bin liraya oyuncu laptopu alacağım önerilere açığım. Şu anda RTX 4050 12500H Acer Nitro var kardeşime vereceğim daha iyi bir seçenek arıyorum bunu gördüm fiyat performans olarak nasıldır veya sizin öneriniz var mıdır...
  3. S

Aldığım leptop nasıl?

https://www.trendyol.com/acer/nitro-5-intel-core-i5-12500h-8gb-512gb-ssd-rtx4050-w11-15-6-fhd-144hz-gaming-laptop-nh-qlzey-002-p-773939037 Fiyatına göre nasıldır acaba? 8GB ram ekleyeceğim.
  4. S

NOX PLAYER Android 7.1.2 sürümü nasıl yükseltilir?

Soccer Manager 2023 indireceğim ama sürüm yetmiyor. Android sürümü 7.1.2 nasıl artıracağım?
  5. S

Bilgisayar 3 saati geçince League of Legends kasmaya başlıyor

eskiden olmuyordu ancak şu günlerde bilgisayar 3 saat açık kalınca league of legends aşırı kasıyor .
  6. S

RX 570 League Of Legends düşük fps sorunu

Uzun zamandır lol girmiyordum arkadaşlar ile gireyim dedim ama eskiden en az 200 aldığım oyunda max 120fps e çıkabiliyorum. Youtubedan fps arttırma videolarını yaptım. Rx 570 4gb Amd ryzen 5 1600 AsRock 320 8gb ram
  7. S

Koleksiyon kartı pahalı olan oyun önerileri

Koleksiyon kartı pahalı olan oyunlar önericem sizinde eksik olanları doldurmanızı istiyorum yaklaşık 3 günde 6tl ile başlayıp 50-60tl yaptım sizede yardımcı olmak isterim. PAKETLER (ÇOK KARLI) JRPG PAKET NUCKGAMES PAKET Oyunlar Zup! 8 Zup! F Zup! S Seek Girl Secret Of Magia Rage Wars Peekaboo...
  8. S

144HZ Monitör önerisi

144HZ Monitör önerisi
  9. S

İnternetimin maximum destekliyeceği mbps öğrenmek

TürkNet kullanıyorum. Speedtest de 109mbps alıyorum. TürkNet sitesinde altyapımın hızını 100mbps gösteriyor., Modem markam ZTE H298A HGW ben ise parasını ödediğim internetin ne kadar destekliyebileceğini görmek istiyorum. Modemin arayüzüne giriyorum ama DSL yeri yok.
  10. S

8GB DDR4 Ram önerisi.

Hayatımda hiç Ram satın almadım bu yüzden piyasasınıda bilmiyorum ama 500tl altı olursa iyi olur.
Geri