Arama sonuçları: *

• Users: EgoZabar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EgoZabar

Xbox Gamepass Hesap alma

EA Play için Xbox Gamepass hesabı alsam kendi ea hesabımda oyunları oynayabilir miyim yoksa illa kendi Microsoft hesabımda mı gamepass almalıyım?
  2. EgoZabar

Need for Speed Most Wanted 2012 DirectX Hatası

" Error: A redistributable package (DirectX) was not installed successfully. Setup cannot continue. (false) " Yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Bir çok yöntem denedim ama işe yaramadı. Çözümünü bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim.
  3. EgoZabar

Askerlik Tecil Kaç Kere ?

Ben lise bitirip tecil yaptım ve 1 sene tecil hakkımı kullandım sonra önlisans bitirdim ve şimdi yine önlisans okuyorum. Bitirince askerlik yoklamam geliyor, yeniden önlisansa kayıt olsam ertelenir mi yoksa tecil hakkım var mı yeniden. Ailevi nedenlerden dolayı ailemi bırakıp gidemem. Şimdiden...
  4. EgoZabar

Sony Dualsense Nereden Alınır?

Bir çok yer de fiyatları değişiyor ve drift sorunu olduğunu duydum. Her hangi bir sorun olsun istemiyorum ki olursa rahatlıkla sorunumun halledilmesini istiyorum. Pasaj'dan almayı düşünüyorum ama orada da farklı satıcılar var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bana önerebileceğiniz satıcı veya bir...
  5. EgoZabar

4060+RYZEN 5 7500F VATAN SİSTEM

Uzun süre sonra hazır sistem almaya karar verdim. Tüm önerilere açığım. Şuan düşündüğüm sistem bu sizce nasıl? https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8g-oc-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html
  6. EgoZabar

Intel i5 13400F mi yoksa Ryzen 5 5600 veya 7500F mi ?

Intel sistemler hakkında çok bilgim yok fakat şunu sormak istiyorum; Ryzen 5 5600 veya Ryzen 5 7500f bu işlemcilere göre performansı nasıl yada daha mı güçlü daha az bir farkı var mı bide bu sistem mi daha mantıklı yoksa DDR5 bir sistem mi ? Ram 16x2 den 32 yapıp alıcam, mümkün olursa anakartı...
  7. EgoZabar

Gigabyte B550M DS3H ile Ryzen 5 5600 uyumu

Gigabyte B550M DS3H Ryzen 5 5600 Ram 8 GB ( 4 Slot olduğu için 32 GB yapıcam daha sonra) 350W M2 SDD (Boyutuna ve markasına karar vermedim) Sorum şu bu iki bileşene ekran kartı takmayı şuanlık düşünmüyorum bütçemden dolayı ileri de takmayı düşünüyorum. Bu anakartta dahili ekran kartı olduğu için...
Geri