Arama sonuçları: *

1. K

Yeni sistem alacağım sorularım var

2.5 sene önce rtx 4000 serisi ekran kartlarının yeni çıktığı dönemde,daha önce hiç bilgisayar toplamadığımdan ve bu işler hakkında da bilgim olmadığından dolayı 2 bin dolar civarına rtx 3080 i5 12500 lü bir sistem almıştım,2k monitörüm var ve yeni oyunları ultra ayarlarda oynayamamaya başladım,o...
  2. K

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless vs ASUS ROG Pelta

Gaming gecesinde ikisi de indirime girmiş,daha fiyatları belli değil.Benim için en önemlisi kafamı ağırtmaması,rahat olması mikrofon önemli değil.Hangisi almalıyım sizce?
  3. K

Neonair desenli mousepad

Arkadaşlar bu mousepadi çok beğendim ama bi mousepade bin lira vermek istemiyorum zaten rgb olmasını da istemiyorum bu desenli ucuz bir mousepad nerden bulabilirim.
  4. K

Wifi adaptör önerisi

Anakartım gigabyte h610 s2h,modem çok yakın kasaya ona göre bir şeyler önerir misiniz?
  5. K

Steelseries apex 3 aldım ama?

Amazondan aldım ama numlock kısmı çıkmadı ve bilek desteği yok normalde kutu içerisinden çıkması gerekmiyor muydu?
  6. K

Gigabyte h610 s2h kablosuz internete bağlanır mı?

Bu anakartla direkt kablosuz olarak internete bağlanabilir miyim, bağlanamazsam ne kullanmam gerek önerir misiniz?
  7. K

3080 ekran kartı 2k da ne kadar süre götürür

3080 10 GB+2k monitör aldım her oyunu ultra ayarlarda kasmadan ne kadar süre götürebilir
  8. K

Donanım arşivi indirimleri

Ne zaman olacak,20 ürün paylaşacağım diyordu,klavye lazım da yakın zamanda gelir mi?
  9. K

2.el PC aldım gelince ne yapmalıyım

2 aylık PC aldım gelince nelere bakmaliyim,neye dikkat etmeliyim
  10. K

Piyasada 3080 mi bitti?

Hangi siteye baksam stokta yok GameGaraj hariç hiçbir sitede 3080 hazır sistem yok, gerçekten stoklar mi tükendi yoksa bilerek ellerinde falan mı tutuyorlar, haftalardır 3080 sistem toplamak istiyorum bir türlü iyi bir fiyata bulamadı, daha da beklemeli miyim 3070'e falan mı yönlenmeliyim? 2K...
  11. K

RX 7900xt sistem ne kadara toplanır

22k ya ekran kartını alsak diğer parçalar oldukça ucuz olacak şekilde kaça toplanabilir(sadece oyun amaçlı)
  12. K

Rtx 3080 sistem önerisi

Ekran kartını 2.el almayı düşünüyorum,diğer parçaları önerir misiniz?Uyumlu işlemci,anakarttan falan anlamıyorum (sadece oyun için alıyorum)
  13. K

RX 7900 XT ne kadar olur?

Fiyatı 900 dolar olarak açıklandı ama TR fiyatı tahmini ne kadar olur? RTX 4080 1200 dolardı şu an en ucuz 31 bine bulunabiliyor bu hesaptan 7900 23-24 bin civari olabilir mi?
  14. K

2.el Rtx 3090 alınır mı?

Sarı sitede 13-14-15 bine çok fazla sayıda kart satılıyor,arada garantisi olanlar da var sizce alınır mı riski nedir?Elden almam pek mümkün değil ufak bı şehirde yaşıyorum.
  15. K

Neden üst seviye pc toplanmıyor?

Youtube kanalları gerçekten güzel fiyatlardan sistem çıkartıyorlar ama hepsi 10-15 bin bandında giriş-orta segment sistemler,şöyle 3080-3090 lı bi sistem çıkarsalar da biz de faydalansak güzel olmaz mı
  16. K

Ayın ürünleri ne zaman gelir?

Koltuk,monitör,klavye gibi birçok ürün alacağım ama kampanya kovalıyorum ne zaman gelir ayın ürünleri ya da gelecek mi? 1659035931 @Abdullah Hacıgül
  17. K

Rahat oyuncu koltuğu önerisi

Yaz kış soğuk bir yerde yaşıyorum o yüzden terleme çok sorun olmaz herhalde,3-4 bini geçmeyecek şekilde öneri yapar mısınız
  18. K

Xbox gamepass ultimate pc oyun tavsiyesi

A Plague İnnocent Tale oynadım bunun dışında türkçe yaması olan çok uğraştırmayacak oyunlar önerir misiniz?
Geri