Arama sonuçları: *

• Users: brycexyz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

6000TL civarına yazıcı önerisi

Yazıcıda wifi olmasını istiyorum. Kardeşim okul işleri için kullanacak. Bütçe aşağı yukarı 6 civarında. Önerileriniz var mıdır?
  2. B

WiFidan dolayı bilgisayar crashliyor

Merhaba herkese. B550F gaming wifi ii anakartı yanında gelen wifi anteniyle kullanıyorum. Bugün aniden pc crashledi, yeniden başlattı kendini. Sonrasında wifi ve bluetooth özellikleri kayboldu. Sıradan bir hatadır diye çok düşmedim üzerine fakat sonradan bilgisayarda takılmalar olmaya başladı...
  3. B

Anakart aldım kutusu hasarlı geldi değişim yapılır mı?

Hepsiburada resmi satıcı üzerinden anakart aldım. Kargo kutusu normaldi ama anakart kutusu delik geldi. Ben de değişim işlemi başlattım. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Değişimi kabul ederler mi acaba?
  4. B

❌İndirim Bitti! Asus ROG B650-A 7424TL (Cashback ile SON SAATLER)

Dün de 7600tlden vardı stokları bitmişti. Şimdi daha ucuzdan tekrardan gelmiş. 600tl civarında cashbacki de var. Edit 1: Şu anda sepette 8074TL fiyatı var. Cashback 650TL. Faturanızın 10 Kasım olarak işlenmesi için gece yarısına kadar vaktiniz var. 11 Kasım olduktan sonra sipariş verirseniz...
  5. B

ASUS DUAL 4070 SUPER 24kya alınır mı?

Bu kart alınır mı acaba? Fiyatı bana iyi geldi ama piyasayı son zamanlarda takip etmiyorum emin olamadım. Bir de satıcısı güvenilir midir ki? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B086ZS934X/ref=ewc_pr_img_1?smid=A32LTQ0P68KZO1&th=1
  6. B

20-25k bütçeli hazır sistem piyasası nasıl?

Merhabalar, 20-25k bütçem var. 4060ti sistem düşünüyorum. Şu anda acelesi yok sistemin. 1-2 ay içerisinde almayı düşünüyorum. Piyasa bu aralar nasıl? İyi sistemler var mı?
  7. B

Max 3500tl 2. monitör önerisi

Sistemime 2. monitör almak istiyorum. Yanda film, dizi izlemek, Discordu kontrol etmek gibi şeyler için kullanacağım. 24" ve IPS olmasını istiyorum. Bunlara göre önerileriniz nelerdir?
  8. B

1500TL M.2 veya SATA SSD önerisi

Merhaba herkese. 1TB SSDye ihtiyacım var. M.2 veya SATA olabilir fark etmez. Bütçem 1500TL. Aşağıya bıraktığım yılbaşı indirimleriyle 1500 civarına düşerse almayı düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir...
  9. B

Asus cashback başvurum doğru mu?

3 hafta önce cashback için başvurdum. Mail gelecek dediler. Mail gelmedi fakat sitede approved olarak gözüküyor. Approved dediğine göre olmuştur herhalde değil mi? Önceden başvurup parasını alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  10. B

Avrupadan Gelecek Wooting Two HE'nin Gümrük Vergisi Ne Kadar Olur

Aşağıya linkini bıraktığım ürünü alacağım. Ürün €160, kargosu €20. Ne kadar gümrük vergisi öderim acaba buna? https://next.wooting.io/wooting-two-he
  11. B

Öneri Fan Çoklayıcı Önerisi

Kasamda 5 fan var. Anakartta hepsi için yeterli girişim yok. Amacım hepsinin sıcaklığa göre anakart tarafından kontrol edilmesi. Bunu çoklayıcı kullanarak sağlayabilir miyim? Bu bulduğum çoklayıcı nasıldır? Sizin önerileriniz nelerdir...
  12. B

Arctic freezer II 280 vs Thermaltake TH360

R5 5600 işlemcim var. Ses istemediğim için sıvı soğutma almak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı olur? https://www.amazon.com.tr/dp/B08NF5NY9Q/ref=cm_sw_r_apan_i_M2Z9JBKNDPRPJ6BFEYBS?_encoding=UTF8&psc=1...
  13. B

Bilgisayarı kapatınca anakart tam olarak kapanmıyor.

Asus B550 F anakart aldım. Bilgisayarı kapatıyorum ama anakartın RGB ışıkları ve LAN girişindeki ışıklar sönmüyor. Tamamen kapanması için hangi ayarı yapmam gerekiyor?
  14. B

Yardım Lian li lancool 215 vs darkflash dls 480

Bu iki kasadan birini almayı düşünüyorum. Artıları eksileri nelerdir? Hangisi daha iyidir?
  15. B

Hava vs sıvı soğutma

R5 5600 ile bir sistem topluyorum. Soğutma konusunda kararsız kaldım. Önceliğim sessiz olması. Almayı düşündüğüm birkaç tanesini buraya bırakıyorum. Bunlar hakkında yorumlarınız nelerdir? Başka önerileriniz nelerdir? Bütçem 2k civarı...
  16. B

Yardım Darkflash DLS480 nasıldır?

DLS480 almayı düşünüyorum. Bu kasa nasıldır? Hava sirkülasyonu iyi midir? Bunun dışında başka önerdiğiniz kasalar var mı? Bütçemi 2kya kadar çıkarabilirim.
  17. B

Öneri Soğutma performansı yüksek kasa önerisi

Mehaba, Bütçem max 2k. ATX bir kasa istiyorum. Soğutucumun yüksekliği 156mm. Soğutma performansı iyi olan bir kasa arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  18. B

Öneri B550m mortar almalı mı beklemeli mi?

Merhaba, R5 5600 aldım. Asıl almak istediğim anakart aslında B550 gaming edge veya tomahawk. 2-3 gün önce ikisi de 2200 civarındaydı, şu anda 3k olmuşlar. Beklesem gene o fiyatlara düşerler mi? Yoksa B550m mortar 2k civarındayken kaçırmadan almalı mıyım? Teşekkürler.
  19. B

🔥İndirim Asus PG259QN 360HZ monitör 8000TL (geri ödeme dahil fiyat)

Almayı düşünen oyuncu arkadaşlar varsa Vatan'da 360HZ PG259QN 11.5K, PG259QNR 12K. Geri ödemeleri 3500TL. Bu şekilde 8-8.5Kya gelmiş oluyorlar.
  20. B

Öneri R5 5600 için soğutucu ve termal macun önerisi

Merhaba, 1000TLye kadar bütçem var. Soğutucu ve termal macun önerisi lazım. Kasam max 16CM soğutucuları destekliyor. Eğer değecekse bütçemi 100-200 daha arttırabilirim. Teşekkürler.
Geri