Arama sonuçları: *

1. Y

ASP.net Core KURS ÖNERİSİ LAZIM

Selamlar, asp.net core öğrenmek istiyorum. HTML, CSS, JS, TS ve C# biliyorum. ASP.net için kurs lazım ücretli veya ücretsiz farketmez. Aklımda bu kurs vardı ancak yorumlarına baktığımda kursun güncel olmadığı ve kötü anlatımının olduğu yazıyordu. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. Y

Yardım Samsung Buds2 alınır mı?

Selamlar, günlük hayatta ve spor yaparken kullanmak üzere 2000TL bütçe ile aktif gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklık arıyorum. Araştırmalarım sonucu samsung galaxy buds2 kulaklığını beğendim. Ancak kulakta durmadığını ve düştüğüyle ilgili yorumlar görmüştüm. Hatta forumda da böyle bir...
  3. Y

2000TL gürültü engelleme özellikli kablosuz kulak içi kulaktık

Selam, gürültü engelleme özellikli, kısık seste bile dışarıdaki sesi engelleyebilen, sesi kaliteli iletebilen, spor yaparken veya dışarıda yürürken kulaktan düşmeyecek, kulakta iyi duran kulak içi kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 2000 ama eğer çok farklılık oluşuyorsa üstüne çıkılabilir.
  4. Y

3500 TL monitör önerisi | IPS vs TN

Merhaba, geçenlerde konu açmıştım yine ne kadar oldu bilmiyorum. En son karar olarak ASUS VG249Q1A monitör almıştım ve ölü piksel sorunu çıktığı için iade ettim. İadem bugün kabul edildi, uğraştırmadan kabul ettiği için vizyon bilgisayara teşekkür ederim ayrıca. Şimdi tekrardan aynı monitörü mü...
  5. Y

Amazon bilişimstore satıcısı güvenilir mi?

Merhabalar, uzun zamandır monitör arayışındayım ve çoğu kişi tarafından önerildiği için LG 24GN600-B model monitörü almak istiyorum. Amazonda fiyatı 2890 TL'ye düşmüş. Satıcısı bilişimstore. Daha önce alışveriş yapan varsa bu satıcıdan güvenilir mi? Işık sızması veya 1 tane bile ölü piksel...
  6. Y

Yardım VDSL için Modem Önerisi

Merhaba, VDSL hatta kullanmak için modem arıyorum. Bütçem max 600TL. Aklımda Keenetic Omni DSL ve Asus DSL AC750 var. Bir de asus modemi alırsam burda asusun cashback verdiği cihazlar dahilinde 440TL geri ödeme yaptığı yazıyor ama "Katılımcı Firmalar" kısmındaki firmalardan değil de amazondan...
  7. Y

Öneri 3000TL Monitör tavsiyesi

Merhabalar, oyun ve film izleme amaçlı kullanmak üzere monitör almak istiyorum. Bütçem 3000tl ama biraz üstüne çıkabilirim. Sistem; ryzen5 3600, RX460. En az 144Hz üstü monitör önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Geri