Arama sonuçları: *

• Users: Generaltr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

(SMART TV BOX) Mecool Km2 plus mı yoksa Botech WZONE mu?

https://www.hepsiburada.com/wellbox-biz10-4k-android-tv-box-uydu-alicisi-pm-HBC00001DKVNL bu modeli de gözüm kesiyor ama uydu alıcılı mı alsam yoksa gerek yok mu bilemedim ya da sizin daha iyi bir tavsiyeniz varsa açığım
  2. G

Monster Pusat K3 Pro alınır mı?

3000 tl altı full size mekanik klavye arıyorum sizce bu model iyi midir https://www.amazon.com.tr/Pusat-Pro-Mekanik-Oyuncu-Klavyesi/dp/B08PFL5SLT/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
  3. G

Valorant'da ekran kartı sürücüsü çöküyor

ekran kartı sürücüm güncel daha 5 gün önce güncelledim fakat oyunda durduk yere sürücü çöktü diyip atıyor sürekli afk kalma uyarısı yiyorum ekran kartım asus 1050 ti
  4. G

Yardım Kasadan yanık kokusu geldi

Biraz uzun bir konu olacak okuyup zamanını ayıranlara şimdiden teşekkür ediyorum Dün işlemcinin macununu değiştirmek için kasayı açtım stok fanı çıkartamadığım için ramin 1 tanesini söktüm macunu sürdüm kapattım bilgisayarı bugün baktım oyun oynarken sadece 7 gb ram kullanılıyor sonra bir...
  5. G

1050ti için işlemci önerir misiniz

sistem: 1050ti 8 8 ram 2400mhz 600w psu anakart: anakartı değiştiricem yeni işlemciye göre bütçe 3000 civarı
  6. G

lenovo laptop güncelleme sonrası siyah ekranda kalıyor

oturum açma yerinde şifreyi girdikten sonra ekran siyah oluyor ctrl shift win b denedim
  7. G

Bu 3 Razer mouse arasından hangisini önerirsiniz?

Üçü de teknoloji açısından az çok aynı gibi sizce hangisini almalıyım (üçü arasındaki ağırlık farkı şarj süresi farkı filan çok önemli değil benim için) https://www.amazon.com.tr/Razer-RZ01-04870100-R3G1-Basilisk-V3-dp-B0BT4VRZGV/dp/B0BT4VRZGV/ref=dp_ob_image_vg?th=1...
  8. G

Arçelik 6588 bulaşık makinası nasıl resetlenir?

Konuyu internette yeterli bilgi bulamadığım için açıyorum Program Başlatma tuşu durduk yere çalışmamaya başladı resetlenince düzelir belki fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum (prizden 15-20 dk çekme hariç)
  9. G

Akü şarjı ile rc araba pili şarj edilir mi

rc araba pilinin (resim 1) şarj aleti (resim 2) bozuldu sizce akü şarjı (resim 3) kullanarak şarj edebilir miyim bir sorun çıkar mı resim 1 resim 2...
  10. G

eski hp pavilion dv6 görüntü vermiyor

videoda görebilceğiniz gibi açma tuşuna basınca fan döncekmiş gibi olup duruyo ve ekranda hiç görüntü belirmiyor sizce sorun ne olabilir işlemciyi değiştirsem kurtarır mıyım 1694381477 videoyu unutmuşum paylaşıyorum hemen 1694381628 sanırsam fanda bir sıkışıklık var 1694381707 şimdi fark ettim...
  11. G

Çözüldü✓ ilginç bir şekilde mavi ekran aldım

bilgisayara takılı corsair ışıklı mouse padim çalışmadığı için bir restart atıyım dedim, güncelleme varmış güncellemeyi yaptı fakat yaklaşık yarım saat boyunca windows hazırlanıyor lütfen bilgisayarınızı kapatmayın ekranında kaldı sonra 5 dakika civarı yeniden başlatılıyor ekranında kaldı en...
  12. G

Çözüldü✓ Usb belleği biçimlendirirken ne seçmeliyim

"Harici depolama" gibi bir konu başlığı olmadığı için Dahili Depolama altında açtım konuyu laptopa windows 10 kurduğum usb belleği temizlemek istiyorum fakat içindekileri silemiyorum bu yüzden biçimlendiricem fakat hangi seçenekleri seçmem gerekiyor bilmiyorum 1690147620 Klasörler ve dosyalar...
  13. G

Steam kartlar, cevherler, rozetler nedir?

kartların rozetlerin seviye atlamanın vs. mantığını nerden tamamıyla öğrenebilirim? Hepsini anlatıcak biri varsa saygı duyarım
  14. G

Çift gökkuşağı gördüm

Hayatımda ilk defa çift gökküşağına tanık oldum, forumdakilerle paylaşmak istedim Yer: Edirne
  15. G

Windows 10 bluetooth sürücüsünü nerden yüklerim

1 hafta önce bilgisayara yeni ssd taktığım için iso dosyası ile windows 10 kurdum şimdi bluetoothu kullanmam gerekti fakat bluetooth yok, windows güncellemelerini denetledim güncelledim fakat değişen bir şey yok, aygıt yöneticisinde de bluetooth gözükmüyor
  16. G

laptopa yeni ssd takıcam gerekli driverları nerden nasıl indirebilirim işlemci ram vs.

gerekli driverları dışarıdan nasıl yüklerim ssdye (sata)
  17. G

2k civarı 1tb sata ssd

malum steam yaz indirimlerinden dolayı oyunlar aldım fakat şuanki ssdde yer kalmadı (480gb) okuma yazma hızı 500 üstü 1tb sata ssd arıyorum
  18. G

Android Otobüs yolculuğuna çıkıyorum oyun önerir misiniz?

boyutu çok yüksek olmayan yolculuk boyunca sarıcak bir oyun öneriniz var mıdır
  19. G

whatsapp akıllı saatlere gelmiş?

resimde de görebileceğiniz gibi whatsapp akıllı saatlerde destekleniyormuş artık fakat samsung watch 4 classic saatimde play store'da bulamadım whatsappı saatim güncel telefondaki whatsapp güncel whatsappı kullanabilmemin tek yolu birinin bana mesaj atması ve benimde o mesajı yanıtlamam fakat bu...
Geri