Arama sonuçları: *

• Users: Chaospain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Chaospain

Asus Rog Ally X için Powerbank Önerisi

Selamlar Konu başlığında yazdığım üzere kolay bozulmayacak min 60w verecek ve min 20k mah Powerbank önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim dostlar
  2. Chaospain

Monitör Askı Aparatı Önerisi

Arkadaşlar selamlar 34” Ultrawide monitörüm var, monitör ayağı masada çok yer kaplıyor, askı aparatı bakıyorum, masaya oturtmalı olanlardan istiyorum duvar delmek istemiyorum Tecrübe edindiğiniz beğendiğiniz veya önerebileceğiniz Askı Aparatı var mıdır Not: Ekran yaklaşık 10 kg ağırlığındadır
  3. Chaospain

Yardım Razer Blackwidow V4 Pro Hk

Arkadaşlar selamlar Oynadığım oyun sebepli kullandığım mevcut klavye tuş sayısı artık yetmiyor Başlıktaki Razer klavyeyi mi almalıyım yoksa önereceğiniz bir klavye var mıdır? Logitech G815’i de gördüm fakat kimi sorun var diyor kimi iyi diyor açıkçası kafam çok karıştı
  4. Chaospain

MMO için Klavye Önerisi

ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch klavye sahibiyim Şöyle bir durum var oynadığım oyunda(World of Warcraft) bir sürü Skill olduğu için ekstra butonlu klavye almamın iyi olacağını düşünüyorum Örn Corsair K100 gibi ama eski bir klavye iyi midir yada önerebileceğiniz klavye var mıdır...
  5. Chaospain

Çözüldü✓ Kasa değiştirdim Pc sürekli reset alıyor

Arkadaşlar selamlar Yeni Kasa aldım boş kasa NZXT H Series H9 Elite Her bağlantısını yaptık arkadaşımla(kendisi sürekli kasa toplar çevremdekilere) Bilgisayarda tüm bağlantıları yaptık, hepsinde ışık güç vs geliyor Pc açınca ya Windows’a giriyoruz 10-30 saniye arasında reset alıyor Ya da daha...
  6. Chaospain

Yardım 5800x3d vs 7800x3d ??

Selamlar 5800x3d’ye sahibim ve 32 gb 3600 MHz Ram’e sahibim Sizce DDR5 Anakart/RAM ve 7800x3d’ye geçmeli miyim yoksa gereksiz bir harcama mı olur? Not: GPU RTX 4080 ve 2K Monitöre sahibim
  7. Chaospain

İNDİRİM GoodRam 2TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD

2TB SSD Fiyatı 3229₺ den 899₺’ye düşmüş fakat stok olan 3 Mağazada gözüküyor, ihtiyacı olan ve o şehirlerde olan faydalanabilir https://www.itopya.com/goodram-2tb-px600-gen4x4-m2-nvme-ssd-5000mb-okuma-3200mb-yazma_u23288
  8. Chaospain

Çözüldü✓ PSU Upgrade gerekli mi?

Selamlar arkadaşlar Sistemimi 5800x3d’ye ve 2x16gb Ram’e Upgrade ediyorum Ekran kartım RTX 3070 Halihazırda kasamda 650w PSU var, PSU Upgrade etmeli miyim? Bazı sitelerden donanımlarımı girdiğimde yeter diyor bazılarında ise Upgrade gerekli demekte Ne yapmalıyım sizce? Eğer Upgrade edeceksem...
  9. Chaospain

Yayın için Webcam F/P

Selamlar arkadaşlar Yayın için Webcam bakıyorum Max 2000₺ ye alabileceğim en fiyat performans Webcam önerileriniz var mıdır?
  10. Chaospain

5600x‘i 5800x3d ile değişmeli miyim?

Selamlar, Amd 5600x işlemcim var, ekran kartım 3070, Amd yeni işlemcilere geçmek için bir sürü uyumlu parça gerekiyor ve fiyatı çok artıyor Testlerde gördüğüm kadarıyla Amd 5800x3d performansı oyun odaklı gayet yüksek hatta Top5de Sizce 5600x’i satıp fiyat farkına 5800x3d almalı mıyım Not: Psu...
Geri