Arama sonuçları: *

• Users: dougc256
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Steam epin nasil kullaniliyor

Steam epinleri nasil kullaniliyor mesela 100 tl lik bir oyun alacagim ama elimde 80 tl lik epin var 20 tl yi karttan mi cekiyor yani indirim kuponu gibi mi calisiyor yoksa epin ne kadarsa o kadarlik mi oyun almam gerekiyor
  2. D

türk telekom altyapı max

şu anlık 50 mbps paket kullanıyorum fakat bu hızımı yükseltmek istiyorum karşımda 2 seçenek var ya 75 ya da 100 fakat bulunduğum altyapı 96 ya kadar destekliyormuş eğer 100 mbps e yükseltirsem internette kopma olabileceği söylendi böyle bir kopma olabilir mi ve paketlerde hızı yükseltince eski...
  3. D

Turknet gigafiber tavsiye

Arkadaslar merhaba , binamiza turknetin gigafiberi geldi sitesinden sorgulama yapinca da 1000 mbps gosteriyor ama soyle bir sıkınti var ki turknet kablolamayi binadan binaya yapti kablolamayi yerin altindan yapmadigi icin de kablonun zarar gorme olasiligi var tavsiyeleriniz nedir
  4. D

Hangisini almaliyim paketlerden

Metro serisini hic oynamadim steamden metro exodus gold edition mi yoksa metro saga bundle mi almaliyim bilgilendirecek var mi
  5. D

Gigafiber ne zaman aktif olur

Bulundugumuz apartmana turknet gigafiber geldi fakat turknetin sorgulama ekraninda bulundugunuz bolgede turknet hizmeti veremiyoruz diyor tahmini olarak ne zaman altyapi sorgulama ekraninda 1000 mbps alabilirsiniz gozukur (yaklasik 2 hafta oldu binaya gigafiber kutusu konulali
  6. D

Laptopumu nasil acabilirim

Laptopun arka kapağını açtım fakat kalıp şeklinde bir plastik var bunu nasıl çıkaracağım acaba? Laptop modeli Lenovo G580.
  7. D

Lenovo G580 laptopuma nasıl yükseltme yapabilirim?

Elimde Lenovo G580 model laptop var yaklaşık 8 senelik bir laptop ve ben buna bazı yükseltmeler yapmak istiyorum RAM yükseltmek ve SSD takmak gibi fakat tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Modeli de budur...
  8. D

Hangi Monitörü Almalıyım

Elimde asus vg247q1a modeli vardi iade ettim onun yerine su 4 modelden birini alacagim sizce hangisi olmali ( olu piksel ya da kronik bir sorunu olmayan ) tabi biraz da sans isi 1) asus vg249q1a 2) aoc 24g2u 3) aoc 24g2ae 4) lg 24gn600b
  9. D

Windows 10 pro sistem etkinlestirme

Arkadaslar elimde win10 pro deneme surumu sistem var etkinlestirmek icin oem key alacagim fakat aklima sunlar takiliyor 1)bilgisayarda win 11 e gecis yapabilirsiniz diyor win update uzerinden 2) win10 u etkinlestirip sonra 11 e gecebiliyor muyum oem key alirsam 3) ya da once 11 e gecip sonra...
  10. D

Epic games gta5 cozunurluk

Elimde da gt2 amd sistem var fakat daha monitor almadim elimdeki eski vga girisli 1366×768 cozunurluklu monitoru donusturucu yardimiyla kullaniyorum epic games de gta 5 e girince ses geliyor fakat monitorde out of the range yazisi geliyor buyuk ihtimalle oyunun cozunurlugunu dusurmem gerek fakat...
  11. D

Epic games gta 5 kac gb acaba

Epic games den gta 5 indiriyorum fakat sanki dosya boyutunda bir sıkınti var cunku %40 yaziyor yuklenen fakat 111 gb dosya boyutundan 100 gb inmis nasil %40 oluyor
  12. D

Da gt2 sistem ilave ssd takilir mi

Da gt2 amd sistemi aldim fakat 500 gb ssd herhalde yetmeyecek oyunlardan dolayi , acaba kasaya 2.ssd takma sansim var mi m2 ssd olsa daha iyi olur
  13. D

Windows 10 pro nasıl aktifleştirebilirim

Da gt2 sistem aldım fakat windows 10 pro deneme sürümü var nasıl aktifleştirebilirim key mi gerekiyor , orijinal key satan bir yer var mı , keylerin pcye bir zararı olur mu ve key tek seferlik mi yani format atınca yeniden mi key gerekecek 1658582095 Yardimci olacak yok mu
  14. D

500 gb m2 ssd yi c ve d olarak bolme

Elimde 500 gb ssd var fakat 500 gb in tamami c diye kurulmus hazir sistem oldugu icin acaba c diskini 2 ye bolsem bir kismini d diski yapsam herhangi bir zarar olur mu zarari olur diyenleri duydum ve diski boleceksem c icin kac gb yeterli 1658578834 Ssd yi gb olarak bolme zararli mi 1658579480...
  15. D

3000 TL Bütçeye Monitör Önerir Misiniz?

Arkadaslar gaming gen den asus vg247q1a monitoru 2700 tl ye almistim fakat va panel oldugu icin iade ettim monitor fiyatlari artmadan 3k bandinda ips monitor alacagim oneriniz var mi butce 300 400 asilabilir
  16. D

Çözüldü✓ Bu ısık nedir acaba yardim eder misiniz

Da gt2 sistemi aldim fakat boyle bir kirmizi isik yaniyor nedir acaba bir sıkıntı mi var
  17. D

Çözüldü✓ Da gt2 (tv , monitor olarak kullanilir mi)

Donanim arsivi gt 2 sistemi aldim fakat kisa sureligine calistirmak icin tv yi monitor olarak kullanma sansim var mi , goruntu hdmi uzerinden aktarilacak ( televizyon lg lh590v 43 inch modeli) 1658418471 https://www.epey.com/televizyon/lg-43lh590v.html 1658418546 Tv cozunurlugu 1080×1920...
  18. D

Çözüldü✓ Yardim edin ekran kartini takamiyorum

Yardim eder misiniz takili kaldi
  19. D

Da gt2 sisteme kablosuz mouse önerisi

Satici amazon olursa daha iyi olur cunku indirimim var
  20. D

Kablosuz Mouse önerisi (amazon olsa daha iyi olur)

300 tl butceye mouse onerir misiniz kablosuz olsun cunku kablolu sevmiyorum 1658248249 Onerileri olan yok mu 1658249298 Bekliyorum
Geri