Arama sonuçları: *

1. lutfullahyaman

Sizce Hangi Paketi Almalıyım

yani 60Hz ekranım var 1080p 6 saat oyun oynamam 4 saat oynar bırak 1 saat sonra tekrar 4 saat
  2. lutfullahyaman

Yardım Geforce NOW da performas gündüz paketi

performas gündüz paketi var ve 2 saat oturum süresi demiş oturum kapanıyo sonra tekrar açabiliyormuyuz
  3. lutfullahyaman

Kimsenin çözemebiği Bluetoouth hatası

çoğu kişi bu hatayı alıyor ve hala çözülemedi windows 11 kullanıyorum gamepad bağlıyacaktım gamepad sorun yok bu arada aynısını kulaklığımdada yapıyor neyse cihazı bağlıyorum bağladıktan 1 sn sonra bağlantıyı kesiyor aynısı kulaklıktada oluyor BT Doungle kullanıyorum yaniğ ondada sorun yok...
  4. lutfullahyaman

Yardım Galaxy A23 Format sorunu

Galaxy A23 var format istediğimde menüsü açılmıyor ayarlardan sıfırlamak istediğim zaman e-postaya şifre gönder diyor ortada e-posta yok
  5. lutfullahyaman

PlayStation ucuz alma

Şimdi şimdi YouTube'da görüyorum 1200 liraya PlayStation 3 40 oyununu falan filan ama yani internetten bakınca 5.000 liraya PlayStation 3 yokken 7.000 seviyesinde PlayStation 3 var ama kolu yok yani bunlar nereden buluyor bunları bu youtuberlar nereden buluyor yani
  6. lutfullahyaman

Bilgisayara Win 98 kurma

Canım sıkıldı ve windows un eski sürümlerinden kurmak geldi aklıma bilgisayara Windows 98 kursam nasıl olur normalde MSDOS kuracaktımda bios falan yazcaz b,rsürü iş var
  7. lutfullahyaman

CDROM kablsu olmuyor

elimde bir tane Super Multi DVD Rewriter var 4 tane girişi var 4 büyük pinli giriş Çok pinli IDE girişi hepsi erkek garip 4küçük pinli garip girişi var bide 4 pinli micro usb kablo gibi var bide Sadece IDE kablosuyla çalışırmı https://l24.im/LYVQ4SC şunu alsam çalışırmı daha ucuzu varmı...
  8. lutfullahyaman

Huawei HG658 V2 modemi wds köprü olarak kullanma

Huawei HG658 V2 modemi wds köprü özelliği var ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edermisiniz
  9. lutfullahyaman

Aygıt başka bir uygulama tarafından kullanılıyor

aygıt başka bir uygulama tarafından kullanılıyor lütfen bu aygıtta ses çalan tüm aygıtları kapatıp , yeniden deneyin HDMI TV BAĞLI PC > TV PC açılıyor ses yok ama 1 dk sonra ses kendi kendine gidiyo yani kesiliyo ses bakayım dedim sına dediğimde bu uyarıyı aldım Ne Yapmalıyım
  10. lutfullahyaman

Yardım GIGABYTE UEFi dual bios sorunu

Bende GIGABYTE H61M-DS2 anakarta sahibim sürekli kendini yeniden başlatım bunu gösteriyo help
  11. lutfullahyaman

Bilgisayar açılıp kapanıyor

Sürekli açılıp kapanıyor Denediğim Yöntemeler Ram slot değiştirme Ram silgiyle silme Ram slotu temizleme Başka ram denedim Ekran kartı çıkardım denedim Ekran kartı oksit vardı temizleyip denedim Bios pili çıkar tak yaptım HHD leri çıkardım denedim Ekran kartsız düz işlemci ile bir ekran aldım...
  12. lutfullahyaman

PTT avm den ürün alınmaz

Ürünler niye bu kadar geç geliyo benim ürün hala gelmedi Ekranın başında çaresizce bekliyorum bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum misali oldum
  13. lutfullahyaman

Fivem Sunucu Önerisi

NON-Whitelist olursa iyi olurda şimdi biliyorsunuz malum türkiyede yaşıyoruz ve enflasyojn kur derken pc fiyatları çok arttı FPS yüksek olabilecek bir server arıyorum varmıdır öyle server
  14. lutfullahyaman

Kayıt yaparken yeşil ekran sorunu

OBS ve Bandicam ikisindede denedim sadece yeşil ekran gösteriyo
  15. lutfullahyaman

GTAV daha hızlı indirme

benim internet 35 mbs görüyo launcher da 3 mbs ile indiriyo GTA V daha hızlı nasıl indirebilirim
  16. lutfullahyaman

Steam mi Rockstar mı

ben GTA 5 almaya karar verdim ama steam şu anda indirim var 520 lira rockstar da ise 551 lira şimdi Rockstardan mı almalıyım sizce yoksa Steam den mi?
  17. lutfullahyaman

Kurulum sırasında yanlış hafıza ve formatlamama sorunu

Sürücü 1 format veya silme yapamıyorum 1731859126 Değerler yanlış
  18. lutfullahyaman

Çözüldü✓ 2.RAM takınca sürekli reeboot atıyor

PC aldığımda 12 GB ram vardı 4+8 vardı bilgisayar temizledim çalışmadı ram ler ile oynadığımda 8 GB ram ile çalışıyordu 4 takınca reboot atıyordu tekrar temizledim tekrar çalışmadı ramler ile oyandım sadece 4 GB ile çalışıyordu 8i takınca reboot atıyor 4GB ile idare ediyorum ama yetmiyor lütfen...
  19. lutfullahyaman

DUAL BOOT değişik hata

Ne yapıcağımı bilmiyorum yardım edin 1730134295 Help
  20. lutfullahyaman

CD / DVD Writer okuyormu

Mehaba elimde LG Sıper Multi DVD Rewiter var bu CD / DVD okuyormu nereden öğrenebilirim 2.olarak ben bunun girişini nereden bulcağım IDE to SATA mı alıyim ne yapıyim bilmiyorum Model NO:GH22NP20 Yardımcı Olursanız Sevinirim
Geri