Arama sonuçları: *

• Users: KaYrA_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

İPHONE İOS 26 GEÇİLİR MI

Telefonum 16 pro pil seviyesi 9 ayda 97 e düştü ve telefonda kasma var gibi geliyor İOS 18 de kalmalımıyım yoksa yeni sürüme geçmeli miyim pil seviyem düşer mi(Detaylı bilgi verebilecek var mı, pilin bu sürede düşmesi normal mı?)
  2. K

Acil iphone hakkında yardım lazım

Bugün iphone 16 pro aldım şarzı 83 tü ve hızlı 28 e düştü taktım bu hızlı düşme düzelir mi bide şarzı 100 olduğunda direkt çıkarmalımıyım yoksa 12 saat felan beklemelimiyim
  3. K

Yeni telefon hakkında soru

Bugün iphone 16 pro aldım şarzı 83 tü ve hızlı 28 e düştü taktım bu hızlı düşme düzelir mi bide şarzı 100 olduğunda direkt çıkarmalımıyım yoksa 12 saat felan beklemelimiyim
  4. K

Pro mu pro Max mi hangisi alınır

iPhone 16 pro mu yoksa 16 pro Max mi bana biraz maç büyük geliyor sizce hangisi biri 80 o diğeri 98k
  5. K

Iphone 16 pro mu s25 ultra mı?

Sizce hangisi daha iyi olur ben iphoneden yanayım hem daha iyi duruyor ve değerinide koruyor. Birde iphone alınırsa hangisi alınır?
  6. K

Bluetooth kulaklık öneri(kulak içi)

Bluetooth kulaklık önerisi verirmisiniz
  7. K

50CC LASTİK BASINCI KAÇ OLMASI LAZIM?

50 cc Arora cup var lastik basıncı kaç olması gerekiyor?
  8. K

Divan edebiyatı sorusu, anlayan bakabilir mi?

Divan edebiyatı sanatçılarının şiirlerinde arapça ve Farsça sözcükler kullanması toplumsal yaşamın edebiyata yansımasına örnek mıdır?
  9. K

laptop fanlarını fullde çalıştırmak zarar verir mi?

msi laptopum var ve fanları full çalıştırmazsam çok ısınıyor fanları fullde çalıştırmam sıkıntı yapar mı?
  10. K

Laptop soğutucu öneri

MSİ katana gf 76 laptop kullanıyorum sıcaklık değerleri full ayarlarda 86 gpu 94 cpu derecelerini görüyor gaming videolarıyla karşılaştırdığımda onlardada aynı olduğunu gördüm sıcaklık orta performans ve full fan gücünde 80 gpu 84 cpu oluyor soğutucu için ne önerirsiniz
  11. K

MSI katana Gf76 laptop için soğutucu öneri

Laptop bakımları yeni yapılmasına rağmen çok ısınıyor orta bütçeli bir soğutucu önerir misiniz
  12. K

Çözüldü✓ laptop 95 CPU 85 Gpu sıcaklık normal mi

MSI Gf76 katana laptop var.Oyun modunu açtığımda fanlar tam çalışmazken 95cpu 85 derecede gpu oluyor.orta performansa alıp fanları maks a aldığımda 82 CPU 80 gpu oluyor bu normal mi?(Oyun oynarken ki değerler, bugün temizlettim)
  13. K

Termal macun karşılaştırması

Thermalright TF4 termal macun mu Krl900 mu? ThermalrightTF4 MSI laptopta kullanılır mı?
  14. K

EA FC 24 İNMEME SORUNU ACİL ÇÖZÜM

Ea FC 24 oyununu indirirken ya duruyor yada bı anda 18382838382 gibi saate çıkıyor bunun sebebi nedir?
  15. K

ea FC 24 indirme sorunu

oyunu indirirken başlatıyorum bir süre sonra ya duruyor yada 123838284 saat kalıyor gibi oluyor durdurup başlatıyorum düzeliyor bunu nasıl çözebilirim?
  16. K

10-20-25k civarı telefon öneri

iphone 11 almayı düşünüyordum sonradan araştırınca kötü olduğu söylentilerini duydum 10-20-25 k arası telefon önerir misiniz?,şuan xiaomi redmi note 11 pro kullanıyorum
  17. K

kulaklık öneri lazım

https://www.hepsiburada.com/gamepower-mihawk-7-1-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-siyah-pm-HB00000RG64R https://www.n11.com/urun/gamepower-raijin-71-surround-rainbow-oyuncu-kulakligi-2298716?magaza=fay-teknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-info bu iki...
  18. K

Bu derecelerde sorun olurmu

Ark oynarken yüksek ayarlarda CPU 94 derece gpu 86 derece laptop bilgisayar Ekran kartı rtx 3060 internette Max 93 derece yazıyor işlemci Intel i711800h Max 100 derece sizce bir sorun olurmu
  19. K

%98 GPU KULLANIMI FAZLA MI

Ark oynarken ekran kartı %98 kullanıma geliyor ekran kartı rtx 3060 birde sıcaklık 90 dereceyi geçiyor bilgisayarım laptop bir sıkıntı çıkarmı ve ayarlarım nasıl olmalı?
  20. K

lenovo legion 5 nasıl?

lenovo legin 5 nasıl https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-11800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82jm0012tx-p-HBCV00000VZJFB para bakımından düşünmeyin özellik bakımından arkadaşlar
Geri