Arama sonuçları: *

• Users: jalm0o0e1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yardım AULA F75 Ses Tuşu Sorunu

Beyler selam, Driver kurduktan sonra ses tuşu klavyenin ışığını arttırıyor yada azaltıyor. Nasıl çözebiliriz bu durumu ?
  2. J

APU sistem topladım fiyat ve fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, Pazarama üzerinden bir apu sistem topladım. Toplam fiyatı 12.292,49 TL ediyor, vade farksız 9 taksit seçeneği ile ayda 1.365 tl'ye tekabül ediyor. Sistem parçalarını ve sizce bu fiyata ve taksit seçeneğine göre bu sistemi almak mantıklı mıdır ? İşlemci ...
  3. J

GameGaraj Hero 5A Özelleştirme

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ Arkadaşlar 20 bin tl bütçe var. Güzel bir özelleştirme yapabilir misiniz acaba? Teşekkürler.
  4. J

Stiletto vs Gut Knife

Elimde Stattrak stiletto orman ddpat var. Float 0.16. Gut knife lore 0.16 ile takas edilir mi sizce ? zarar mı olmuş olur ? Birde bildiğiniz takaslayabileceğim siteler var mı?
  5. J

Çözüldü✓ 500 gb harddisk 260 gb gözüküyor

Arkadaşlar eski pcdeki harddiski söküp yeni pcye taktım. Üstünde 500 gb yazıyor fakat çalıştırdığımda 260 gb toplam diyor. İçinde windows ve eski dosyalar da var. Ne yapmalıyım fikri olan var mı?
  6. J

İncehesap indirim mi yapıyor bindirim mi?

Açıklamayı size bırakıyorum.
  7. J

Uygun fiyatlı sata ssd önerisi

Arkadaşlar varmı bildiğiniz güncel ucuz fiyata sata ssd alabileceğim bir yer?
  8. J

rtx 3050 satıp 3060a geçmek

Arkadaşlar merhaba, Elimde RTX 3050 AERO 8GB var. 2 ay önce hazır sistem olarak satın almıştım. Satıp 3060'a geçmek mantıklı mı yoksa 3050yi kullanmak mı daha mantıklı? Satmak istesem ne kadardan satabilirim?
  9. J

Öneri Mousepad Önerisi Lazım

Arkadaşlar bana max 200 tl olacak şekilde oyuncu mousepad önerebilir misiniz?? Cs oynarken rahat kaydırabileceğim bir mousepad olursa sevinirim.
  10. J

Yardım ARGB veya RGB uyumlu olmayan anakarta cpu fan takma

Arkadaşlar merhaba, Anakartım H610M-B ve kullandığım kasa Cougar mx410 sanırım anakartımda rgb desteği yok yada var ben bulamadım. Argb veya rgb cpu fan nasıl takabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
  11. J

Yardım i5 12400f işlemci için soğutma önerisi

Şuan stok fan kullanıyorum fakat valoda sıcaklık 70-75 derecelere çıkıyor. Çok pahalı olmayacak şekilde sıcaklığı 60 a indirecek hava soğutması önerebilir misiniz ?
Geri