Arama sonuçları: *

• Users: jushkml
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. jushkml

Monitörde yatay çizgiler çıkıp kayboluyor

Arkadaşlar bilgisayarda oyun oynarken ve duvar kağıdını hareketli yaptıgımda ara sıra saliselik monitörde 4-6 adet yatay çizgiler çıkıp kayboluyor. Her hangi bir video falan izlediğimde bu sorunla karşılaşmadım. Sorun ekran kartı olabilir mi ? Bunun için ekran kartını test edebileceğim bir...
  2. jushkml

Zotac RTX 4070 Super Furmark testleri nasıl ?

Arkadaşlar 1 yıllık 2.el Zotac 4070S Dual Twin Edge alacağım. Ben 2K da oynayacağım ama arkadaş 4K da test etmiş. Sizce değerler nasıl ?
  3. jushkml

Asus Dual RTX 4070S 12GB vs PowerColor Red Devil RX7800XT 16GB

Arkadaşlar 2.elde bu iki karttan birini alma şansım var ancak hangisini almalıyım bir türlü karar veremedim. İkisi de garantili faturalı ve fiyatları 2-3 bin farkla. Multi/Online/Story tarzı oyunlar oynuyorum genellikle. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
  4. jushkml

Lian Li SL WIRELESS LCD Fan Bağlantı Sorunu

Arkadaşlar başlıktaki fandan 1 adet egzoz fanı olarak aldım. Rengini ve LCD ekranı kontrol etmek istiyorum ama L-Connect3 programı fanı görmüyor. Bilgisi olan var mı ?
  5. jushkml

Çözüldü✓ Bilgisayar Kapalıyken Monitör Ekranı Gelip Gidiyor

Arkadaşlar 600W PSU'yu sıfır 850W PSU ile değiştirdim. Değiştirdikten sonra bilgisayarı kapattığımda monitör 15-20 saniyede bir açılıp sinyal yok yazıp geri kapanıyor. Normalde bilgisayarı kapattığımda monitörün beyaz yanan ışığı turuncuya dönerdi ancak bilgisayar kapalı olduğunda da beyaz...
  6. jushkml

Çözüldü✓ Windows 11 Güncelleme sonrası internete bağlanma sorunu

Arkadaşlar bugün windows 11 i güncelledim bilgisayarı açtıktan yaklaşık 5 dk sonra internet bağlantısı kopuyor neden olabilir
  7. jushkml

Bilgisayarın fanlarının LED'leri yanmıyor

Arkadaşlar MSI Z490 A-PRO anakartımda bilgisayar fanlarının ve CPU soputucu fanlarının 3 pin girişli soketlerini JRAINBOW1 ve JRAINBOW2 soketlerine taktım fakat LED'ler yanmıyor. Nedeni ne olabilir?
  8. jushkml

RX 6700XT ile Battlefield 2042 de düşük FPS

Arkadaşlar bugün bilgisayara PowerColor Red Devil RX 6700XT taktım Battlefield 2042 de ortalama 63 FPS alıyorum 2K da da aynı FHD de de aynı pek değişmiyor ayarları düşürüp çoğaltıyorum yine fazla oynamıyor nedeni ne olabilir? İntel İ5-11600K PowerColor RX 6700XT 600W PSU
  9. jushkml

RTX 3060Tİ 2K da mavi ekran sorunu

Merhaba arkadaşlar, düne kadar 2K da her oyunu oynuyordum ancak bugün oyunlara(BF2042, The Finals gibi) girerken mavi ekran yemeye başladım. Bir kaç kafta öncesine kadar 2K da oynuyordum. Full HD'ye çekince mavi ekran vermiyor. Sizce neden olabilir? Not:Bilgisayar minidump dosyasında hata dmp si...
  10. jushkml

Anakart DRAM Led yanıp sönüyor

Merhaba arkadaşlar Z490 A-Pro anakartta PC yi ilk açtığımda DRAM Led beyaz yanıyor sonra sönüyor ama PC sorunsuz açılıyor. Yine de ledin yanması bir sorun teşkil ediyor mu ?
  11. jushkml

İ5 10400F sisteme RX6600XT uygun mu?

Arkadaşlar elimdeki sisteme Sapphire RX6600XT ekran kartı düşünüyorum sizce uygun mu veya önerebileceğiniz başka bir şey var mı ? İşlemci intel i5 10400F Anakart MSI Z490 A PRO 16 GB 3600 MHz RAM 1 TB M2 SSD 600 W PSU
Geri