Arama sonuçları: *

1. Murat Aygün

Hacılar bilgisayarda kamera olmamasına rağmen açma?

Hacılar bilgisayarda kamera olmamasına rağmen açma? bir insan var eskiden arktık lakin aramız bozuldu sonra da işte kameranı açtım vs. diyor ama pc de kamera yok olmamasına rağmen gizli kamera olabilir mi? bilenler yazarsa sevinirim
  2. Murat Aygün

bunu nereye şikayet edebilirim

arkadaşlar p*do bir arkadaş(!) var onu nereye şikayet edebilirim insta verin mesajlarını video çektim isterseniz atarım
  3. Murat Aygün

discord telden video indirilmiyor

4. Murat Aygün

gtx 1660 super için en uygun işlemci

gtx 1660 super için en uygun işlemci Ekran Kartı:Msi Gtx 1660 Super Super
  5. Murat Aygün

Batlefield 1 originden xbox'ta oynayan arkadaşı ekleme

Batlefield 1 originden xbox'ta oynayan arkadaşı ekleme arkadaşım xbox'tan oynuyor onunla beraber nasıl oynuyabilirim
  6. Murat Aygün

Doğu Türkistan hakkında hiç bir şey yapılamaz mı?

Doğu Türkistan hakkında hiç bir şey yapılamaz mı?
  7. Murat Aygün

Arkadaşım patlama ile ilgili küçük bir detay biliyor

Arkadaşım patlama ile ilgili küçük bir detay biliyor Bir arkadaşım var malum Patlama sırasında yakınlarda bir yerde yemek yiyolarmış ve patlama oldukan sonra bir kaç afgan-suriyeli tipler görmüş ve gülüyolarmış bizde malum yakalanan kişi Suriyeli olunca şüphelendik ve arkadaşım ailesine başvurdu...
  8. Murat Aygün

Arkadaşlar şu resmi bana bulabilir misiniz?

Sol taraftaki İsmet Paşalı fotoğafı bulabilir misiniz?
  9. Murat Aygün

Agalar ciltciye/doktora gidersem sivilceye çare bulabilirler mi?

Agalar ciltciye/doktora gidersem sivilceye çare bulabilirler mi?
  10. Murat Aygün

Agalar napımalıyım?Yardım

Agalar ben eskiden 2 kere spora yazıldım 1.snde gitmedim adam akıllı 2.kere anneme gidicem nolur vs. dedim yazdırdım ve ondada gitmedim Lakin aklım başıma yeni geldi çok pişmanım tekrar yazılmalı mıyım?(Bu olaylardan 5 ay geçti
  11. Murat Aygün

bu klavye alınır mı?alınmazsa bu fiyatlarda öneri

https://www.amazon.com.tr/Mini-60-Klavyesi-Bilgisayar-Gölgelenmez-Mac-Beyaz/dp/B09MHN82KP/ref=d_pd_sbs_sccl_2_3/259-1283037-3243353?pd_rd_w=JoVsW&content-id=amzn1.sym.18505799-a9a9-4af7-b81e-85459bdd8bb3&pf_rd_p=18505799-a9a9-4af7-b81e-85459bdd8bb3&pf_rd_r=GAATN82T93BMQ279R2RB&pd_rd_wg=8fCkg&pd_r...
  12. Murat Aygün

Mete Han toprak meselesi?

Mete Han toprak meselesi? biliyorsunuzdur zaten burda bazıları diyor ki karısını da vermiştir bu doğru mu?
  13. Murat Aygün

Agalar sivilce kremi işe yarar mı?

https://www.trendyol.com/zdrave/sivilce-leke-kremi-45-ml-p-41721546?boutiqueId=603009&merchantId=461893 Bu ürün baya ucuz geldi diğer ürünlere göre 188 5 yıldız var ama 34 tanede 1 yıldız var ne yapayım?
  14. Murat Aygün

Bu konuda ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim Eskiden bir kızdan hoşlanıyordm red yedim vs. neyse bugün neyse kızın profiline bakayım dedim bir baktım kzenim takip ediyor(normalde etmiyord ve bu muhabbet eskiden aramızda dönünce niye takip edim fln demişti) neyse ortak bir arkadaşımız var kuzenimle...
  15. Murat Aygün

Agalar lisede devamsızlık silinyor mu?

İlk haftalardan bi 5 gün gitmedim hocam dilekçe verip siliniyor mu? Bi arkadaş silinmiyor lisede demişti doğru mu bu?
  16. Murat Aygün

eu4 hata veriyor(paradox launcher)

bunun çözümü var mı
  17. Murat Aygün

Eu4 oynamak isteyen? (orta düzeyde bilen)

Eu4 oynamak isteyen? (orta düzeyde bilen)
  18. Murat Aygün

Bu site güvenilir mi?

http://www.yakamozbahriye.com.tr/?SyfNmbr=1&DosNo=0
  19. Murat Aygün

Bu arkadaşa napabiliriz? kapaktaki foto ile alakası yok

1664845397 kapaktaki foto ile alakası yok (zaman ayarlı)
  20. Murat Aygün

Mevlana Türk düşmanı mıdır?

Mevlana Türk düşmanı mıdır? İnternette görmüştüm böyle bir şey doğru mu?
Geri