Arama sonuçları: *

• Users: ozan41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozan41

SteelSeries Apex 3 TKL Alınır mı ?

Arkadaşlar amazonda 800 lira şuan . Red switch mekanik olarak gözüküyor fotoğraflarda ama açıklamalarda mekanik diye bir şey yazmıyor . Sizce alınır mı kullanan varmıdır ?
  2. ozan41

Yardım Xbox Gamepad bluetooth adaptörü

Arkadaşlar bu adaptör kasaya takılır ise , xbox 9. Nesili sorunsuz kullanmama yetermi kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
  3. ozan41

İngiltere'den PS5 almak YARDIM

Arkadaşlar merhaba , İngiltereden bir yakınım gelecek önümüzde ki ay. Ps5 aldıracağım. Yanında bir tane ekstra dual sense. Uçakta ve ya ülkeye girerken bir sıkıntı yaşar mı ?
  4. ozan41

Satış sitelerinde dopingler yalan mı ?

Merhaba arkadaşlar , https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx6700xt-li-full-sistem-plusmonitor-fiyat-dustu-ilk-gelen-alir-1054960577/detay/ Linkini paylaştığım bu ilana 5 gün kadar önce 90 TL ödeyerek doping aldım. Aynı ilan Letgo'da da var ve oradada...
  5. ozan41

Yapılan herşeye Moderatörlerin -1 puan vermesi

Allah aşkına yaşım 30 yıllardır forumlarda binlerce konum - mesajım - alıntım - cevabım var ben ilk defa burada her ota *oka -1 veren moderatör görüyorum. Kaç yaşında bu adamlar ? Sık kullanılanlardan kaldırıp birdaha girmeyeceğim bu forumda bu moderatörler ile Abdullah kardeşe başarılar...
  6. ozan41

Help Steps adlı uygulama ile hasta bir çocuğun hayallerine ortak ol !

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim , kesinlikle bir tanıtım , kazanç güden bir konu değildir ! Belki bilenleriniz vardır , help steps diye bir uygulama var , bu adım sayıp 3-5 kuruş kazandıran uygulamalar gibi. Ama bu uygulamada attığınız adımları paraya çevirmiyor , tamamen onaylı...
  7. ozan41

Help Steps Uygulaması ile hasta bir çocuğun hayallerine can olmak !

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim , kesinlikle bir tanıtım , kazanç güden bir konu değildir ! Belki bilenleriniz vardır , help steps diye bir uygulama var , bu adım sayıp 3-5 kuruş kazandıran uygulamalar gibi. Ama bu uygulamada attığınız adımları paraya çevirmiyor , tamamen onaylı...
  8. ozan41

OBS studio Logitech c310 görmüyor. Yardım :(

Herkese merhaba Arkadaşlar obs studio video yakalama aygıtı eklemek istediğimde çıkan ekranda kameralar kısmında logitech c310 kameram gözükmüyor. Bunun için ne yapabilirim ?
  9. ozan41

Steam Cüzdan kodu nereden alınır ?

Arkadaşlar normalden daha ucuza steam cüzdan kodu satan bildiğiniz ve kullandığınız bir site var mı ? BF2042 809 TL' ye alacağım olabildiğince ucuza getirmeye çalışıyorum.
  10. ozan41

Battlefield 2042 Nereden ucuza alabilirim ?

Arkadaşlar biraz araştırma yaptım fakat bulduğum bütün sitelerde steamle aşağı yukarı aynı paraya geliyor. Oyun çok pahalı. Key olarak nereden ucuza alabilirim oyunu bilgisi olan var mı ?
  11. ozan41

Kasa içi 4 pin girişli led aynıtlatma önerisi

Arkadaşlar kasamın içine kırmızı 4 pin girişli led aydınlatma almak istiyorum ama hep 10cm 15cm bulabildim. Kullandığı ve memnun kaldığı ürün olup tavsiye edebilecek var mı ?
  12. ozan41

Fan çoğaltıcı aparatlar çalışıyor mu ?

Arkadaşlar herkese merhaba tekrardan , b450mk2 anakart kullanıyorum. Anakartımda 2 fan yuvası olduğu için kasanın 3 ön fanı ve 1 egzoz fanı 1 jaka , işlemcide ki kule tipi soğutucunun fanı 1 jaka bağlı. Kasamın üst tarafına (Corsair Cardibe) 2 adet fan alıp takmak istiyorum. Fan çoklayıcı daha...
  13. ozan41

League Of Legends için RP alınacak en ucuz site ?

League Of Legends için RP alınacak en ucuz site ? Evet arkadaşlar sizin kullandığınız en ucuz site hangisi ? Oyun içinde banka ve kredi kartıyla ödeme gözükmüyor şuan.
  14. ozan41

B450mk 2 anakarta kaç fan takılabilir ?

Herkese merhaba , kasam corsair spec delta rgb 3 ön fanı ve bir egzos fanı bulunmakta. Anakartım b450mk2. İşlemcime kule tipi soğutucu aldım. Onun fanını stok fanın soketine takacağım. Soğutmayı arttırmak için kasanın üst kısmına iki tane fan takmak istiyorum. Bu anakartta kaç fan soketi var...
  15. ozan41

Torrent'ten oyun indirmek - TARTIŞMA KONUSU

Evet arkadaşlar ; 30 yaşında , kendi ekonomik özgürlüğüne kavuşmuş ve kendini bildi bileli oyun oynayan bir birey olarak size şunu sormak istiyorum ; Torrent'ten oyun indirmek hakkında ne düşünüyorsunuz ? Çoğunlukla oyunlar belirli meblağlara düştüğünde acımadan veriyorum parasını , oynuyorum ...
  16. ozan41

Kule tipi işlemci soğutucu tavsiye

Arkadaşlar 450 lirayı geçmeyecek şekilde hali hazırda kullanıp memnun kaldığınız kule tipi soğutucu arıyorum. Tek isteğim rgb olmaması.
  17. ozan41

Yardım AMD Stok soğutucu yerine Kule tipi Tavsiyeniz var mı ?

Herkese merhaba , hali hazırda rx6700xt ve r5 5600 (DA Hazır sistem SouthPaws) kullanmaktayım. Sisteme ekstra olarak sadece Samsung QVO 1tb sata ssd taktım. Bf5 ve Cyberpunk gibi yeni nesil sayılabilecek oyunlarda ekran kartımın ısı değerleri 70-75 aralığında seyrederken işlemci sıcaklığım 90'a...
  18. ozan41

İşlemci en fazla kaç derece olmalı ?

Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Stok fanı takılı. Ekran kartım Rx6700XT. Bf5 High ayarlarda oynarken fps değerim 120'lerde geziyor ama işlemci sıcaklığım 90 derece. Bu normal mi ? Birde anakartım küçük olduğu için işlemciye soğutucu alırsam sığmaz diye düşünüyorum.(b450mk2). Nasıl bir yol izlemeliyim...
  19. ozan41

Yardım 2.5" Sata SSD montajı - Montaj aparatı

Şimdi arkadaşlar bu benim kullandığım kasanın SSD kısmı. Sol taraftaki metal aparata ssd takılı. Aldığım ikinci SSD'yi sağ tarafa takmak için sol tarafta bulunan metal plakadan olması gerekiyor. Samsung QVO SSD'den bu aparat çıkıyor mu ? Ekstramı alacağız bunu bir türlü çözemedim.
  20. ozan41

Yardım Ekstra SSD bağlama - B450mK-II

Arkadaşlar , hali hazırda samsung 1 TB sata ssd amazonda 1379 TL'ye düştü. SouthPaws hazır sistemime almayı düşünüyorum. Bu SSD'yi bağlamak için b450mk-II anakartta 2. Bir slot varmı ? Ayrıca bu ssdyi bağlamak için gereken sata kablosu ssdnin içinden çıkıyormu yoksa ekstra olarak almam gerekirmi...
Geri