Arama sonuçları: *

• Users: zerolite
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zerolite

10-12bin bütçe için telefon önerisi

Dostlar selam, annemin günlük kullanımı için alacağım sosyal medya Instagram vs akıcı olsun yeterli önerilerinizi bekliyorum.
  2. zerolite

15 bin TL robot süpürge önerisi

Dostlar selam, ev işlerinde kolaylık olsun diye robot süpürge almayı düşünüyorum ancak ne alabileceğimi bilmiyorum 15bin civarında alabileceğim en iyi ürün ne olur bilen var mı? Çok araştırdım ama hepsinde bir problem oluyor.
  3. zerolite

Yardım Modem arayüzünden modemi yeniden başlatmak ayarları sıfırlar mı?

Dostlar selam, işaretlediğim alandan yeniden başlat dersem modemin bilgileri sıfırlanır mı?? yoksa sadece kapanıp açılır gibi mi olur?
  4. zerolite

Yardım Turknet internet var ama yok

Dostlar selam, türknet modemimde wifi bir anda yok olması sebebiyle modem değişikliğine gittim ve modemi yenilettim. internetim şu anda var gözüküyor ve discordttan mesaj gönderebiliyorum ve donanım arşivi foruma girebiliyorum, ama bunun dışındaki hiçbir şeyi yapamıyorum. Türknet sitesine...
  5. zerolite

HBO MAX TITANOS Philips televizyonuma gelir mi?

Dostlar selam, philips televizyonum titanOS ve biliyorsunuz yakın zamanda blutv hbo max olarak değişti. Sorun şu titanos'ta uygulama mağazası yok ve bluTV'ye girince update yapar ve değişir diye düşündüm ama olmadı. BluTV kapandı HBO MAX'te görüşürüz tarzı bir yazı yazıyor. Sizce yakın zamanda...
  6. zerolite

Vozolbuhar güvenilir mi?

Dostlar selam, aşağıdaki ürünü almak istiyorum ama site güvenilir mi emin olamadım bilginiz var mı? https://www.vozolbuhar.com/parca/vozol-20000-vzbull/
  7. zerolite

Minecraft premium en ucuz nasıl alınır?

minecraft premium en ucuz nasıl alınır? 10tl lik hesaplardan vs bahsetmiyorum bildiğin java üyeliği alacağım.
  8. zerolite

Philips ambilight tv ani dönüşlerde bozuluyor bu ayar nasıl kapanır?

Dostlar selam, aşağıya bıraktığım televizyonu aldım ama aksiyon filmlerinde vs ani dönüşlerde sanki görüntü kesiliyor gibi oluyor. Bozulmalar oluyor fotoğrafta pek belli olmadığı için şu an çekemedim. Ama benim tahminim daha akıcı yapmak için kullandığı bir teknoloji bunu nasıl kapatabiliriz bir...
  9. zerolite

Evi uçan karıncalar bastı ne yapmam gerekiyor ?

Dostlar selam, Evi uçan karıncalar bastı ne yapmam gerekiyor ? Yaklaşık 2 haftadır karınca istilası altındayız bi kesiliyor sonra tekrar başlıyor lütfen yardım
  10. zerolite

Temu 2700 kupon gerçek mi?

Dostlar selam, Temu alışveriş yaparsam 2700₺ lik kupon verecekmiş ama bunun alt limiti vs oluyor mu gerçek mi ?
  11. zerolite

Yardım Boyner için cashback veren bir yer var mı?

Dostlar selam, Boyner’den alışveriş yapacağım cashback kampanyası var mı bildiğiniz?
  12. zerolite

Sportrun orijinal ürün mü satıyor?

Dostlar selam, harley davidson bot alacağım ve diğer sitelerden 1000₺ ucuza satıyor. Güvenilir mi? Pazaramada satış yapıyor daha da işkillendirdi o yüzden
  13. zerolite

Yardım Temu projeksiyon alınır mı? Sadece perde mi?

Dostlar selam, bunu almayı düşünüyorum odam için ama buna yansıtmayı nasıl yaparım ve alınabilir mi ? Yoksa sadece perde mi? https://share.temu.com/Icj6jOFwpDA
  14. zerolite

Kombi suyu ısıtmıyor

Dostlar selam, başka bir eve taşındım ilk haftalarda bir problem yoktu gayet güzel bir şekilde kullanıyorduk ancak dünden beri sıcak su akmıyor. sıcak şekilde ilk açtığımda 1-2 saniye sıcak su akıtıyor daha sonrasında buz gibi su akıtıyor. Bunun hakkında bilgisi vs olan var mı? Şöyle de bir not...
  15. zerolite

Yardım Vizyon bilgisayar güvenilir mi?

Dostlar selam, aşağıdaki monitörü alacağım ama güvenilir mi emin olamadım bilginiz var mı ...
  16. zerolite

Yardım Kumtel minibuzdolabı iyi midir?

Dostlar selam, dubleks evin üst katına küçük bir buzdolabı almak istiyorum ama sesli mi sessiz mi çalışır emin olamadım, mutfağın yanında direkt bir oda bulunuyor ve uyurken çok ses yapsın istemiyorum...
  17. zerolite

Yardım Temu referans paylaşılan bir konu var mı?

Dostlar selam, sanırım direkt üye olmaya gerek yok linkten tıklasak yeterli bunun için bir konu var mı?
  18. zerolite

Yardım Next HD 2000 FTA Q ayarı %10

Dostlar selam, Next HD 2000 FTA marka uydu alıcım var. Uzun zamandır kullanmıyordum ama yeni eve taşınınca kullanmak istedim. Ancak TV kablosunu bağlayınca sinyal %65-75 arası ama Q artmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
  19. zerolite

Yardım 16-17bin TL için alınabilecek en mantıklı televizyon önerisi

Dostlar selam, genel olarak amazon,netflix vb şeyler kullanıyorum. Tabii TV kanalları da olması önemli bu bütçede alınabilecek en mantıklı TV nedir?
  20. zerolite

Yardım 3500TL bandında alınabilecek iPhone uyumlu akıllı saat önerisi

Dostlar selam, 3500TL bandında alınabilecek en iyi iPhone uyumlu akıllı saat önerisi istiyorum. Bu konulardan pek anlamıyorum o yüzden size sorayım dedim.
Geri