Arama sonuçları: *

• Users: zlmr12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Anneye Telefon Önerisi

Dostlar bir türlü karar veremedim bir yardım edin. Samsung a36 karar vermiştim. Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor. Bazısı övüyor. Acaba biraz daha para ekleyip honor 400 mü alsam anneme. Instagram, whatsapp, youtube ve günlük görüşme için.
  2. Z

Honor 400 8 Gb Alınır mı?

İyi akşamlar. En az 3 yıl kasmadan donmadan idare edecek bir telefon arıyorum. Telefondan oyun oynamam. Günlük rutin işlerim var. Bu telefon işimi görür mü?
  3. Z

2008 ve 2013 neden bu kadar özleniyor?

Dostlar iyi günleriniz olsun. Bazen sosyal medyada gezinirken bu iki tarih arasının çok övüldüğünü görüyorum. Mesela ben 96 dogumluyum. O dönemleri az çok hatırlıyorum fena yıllar değildi ama bugünden çok fark yoktu benim açımdan. Mesela benden daha yaşlılar 90'ları özlüyor. Sizce 2008-2013...
  4. Z

Cs2 Türk Topluluk Sunucusu 1 ms

Dostlar bugün cs2 Türk topluluk sunucusunda oynarken birinin 1 ms aldığını gördüm. Bu nasıl mümkün olabiliyor. Yıllardır cs oynarım. İlk defa birinin 1 ms aldığını gördüm. 3 gördüm 4 gördüm ama 1 ms bana şaşırtıcı geldi.
  5. Z

7500F işlemci 360 Hz Monitör İle Uyumlu Olur Mu?

Dostlar valorant ve cs2 oynuyorum. 360 Hz monitör almayı düşünüyorum. Ama işlemcim yeter mi tam emin değilim. Örnek vermek gerekirse Valorant oyuna başlarken fps 450-500 civarında oluyor ama fight esnasında, skillerin bol olduğu ortamda 290 gibi değerlere düştüğünü görüyorum.
  6. Z

Kick Yayıncıları Ne Kadar Kazanıyor?

Herkese iyi geceler. Dostlar kimsenin parasında pulunda gözüm yok. Herkes hak ettiği parayı kazansın. Sadece merak ediyorum. Günde 600-700 izlenen biri aylık ne kadar kazanıyor? İnternette biraz gezindim ama net cevap bulamadım. Bilen biri varsa diye buraya konu açma gereği duydum.
  7. Z

7800x3d için Thermalright Peerless Assassin Yeterli mi?

Bu güçlü işlemci için bu kule tipi sogutucu yeter mi? Sorunsuz sogumasını sağlar mı?
  8. Z

100 Mbps Fiber Ne Demek

Kiralık verdiğimiz eve fiber getirmişler. Ama 100 mbps fiber gözüküyor. Benim bildigim fiberde hız sınırı olmaz. Bu nasıl fiber dostlar anlatacak biri var mı acaba?
  9. Z

Monitöre Zarar Verir mi?

Dostlar iyi geceler. Benim tek monitörüm var. Monitöre hem ps5 hem bilgisayar baglı. Sorum şu. Bu iki cihazı aynı anda çalıştırmak monitöre zarar verir mi? Örnek veriyorum. Ben bazen ps5den oyun oynarken pcden kick yayını açıp kulaklıkla dinliyorum. Monitör için zararlı bir şey mi?
  10. Z

Valorant İçin İşlemci ve Anakart Önerisi

Mevcut Intel işlemci kullanıyorum ve memnun değilim. Amd önerilerine açığım. Bütçe 21 k ama bunun içinde ekran kartı da almayı düşünüyorum.
  11. Z

5600x Fps Oyunları Performansı

İyi forumlar. 5600x Valorantta en düşük ayarlarda kaç fps verir?
  12. Z

Konu İptal

Dostlar konuyu hallettiğim için silme gereği duydum. Özür diliyorum.
  13. Z

Türk Telekom Fiber Download Kaybı

İyi forumlar. Türk Telekom FTTH Fiber kullanıyorum. İnternetimden çok memnunum ama 100 mbps internetin 94 downloadını alabiliyorum sadece. Fiber internette paket kaybı yaşanmaması gerektiğini hala daha fazla alınması gerektiğini okudum. ONT cihazından modeme cat5 kablo gidiyor. Acaba paket...
  14. Z

FTTH Fiber Hızın Tamamını Alamıyorum

İyi forumlar. FTTH fiber kullanıyorum. Yeni eve taşınalı 2 gün oluyor ama aklıma takılan bir şey var. 100 Mbps paketinin tamamını alamıyorum. Hatta arkadaşıma sorduğumda bu hızdan daha fazla alman gerekiyor fiber kullanıyorsan dedi. Modemden bilgisayara Cat5 kablosu baglı. Acaba Cat6 kablosu...
  15. Z

Fiber internetim FTTH mi FTTB mi?

Dostlar herkese iyi geceler. Fiber internetin FTTH veya FTTB olduğunu nasıl anlıyoruz. Okudugum kadarıyla FTTH olan internette modemin yanında ont cihazı veriliyormuş. Bu FTTH olduğunu anlamamız için yeterli mi?
  16. Z

Düşük Ping İçin Hangi İnterneti Tercih Etmeliyim?

Dostlar herkese iyi forumlar. Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Yakın zamanda ( 1 ay sonra ) yeni evimize taşınıyoruz. Yeni evimiz Bursa Osmangazi'de olucak. Özellikle Bursalı arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Düşük ping için hangi interneti tercih etmeliyim. Yeni evimizde alt yapı oldugunu...
  17. Z

2012 yılında alınan steam hesabı

Şimdi dostlar herkese selam. Benim bir sıkıntım var. Bu konu biraz ayrıntılı. 2012 yılında Counter Strike 1.6 oyununu steam üzerinden oynamak için facebook üzerinden bir hesaptan steam hesabı satın aldım. Hesabın içinde sadece Counter Strike ve Half Life oyunları vardı. Satıcı hesabı gayet bana...
  18. Z

Gta V Steam Aile Paylaşımı Sorunu

Dostlar iyi akşamlar. Arkadaşıma denemesi için gta V paylaşmak istiyorum ama arkadaşımın steam hesabında gta V satın al olarak çıkıyor. Sebebi nedir acaba?
  19. Z

Ekran Kartı Temizleme

İyi akşamlar dostlar. Ekran kartımın üst kısmı tozlanmış. Bilgisayarı kapattıktan sonra ekran kartının üst kısmını elle temizlemek ekran kartına zarar verir mi?
  20. Z

Valorant ayak sesi az geliyor

Forumda benzer bir konu var ama oradaki cevaplar sorunumu çözmedi. Sorunumu anlatayım. Silah seslerini çok net duyuyorum ama kendi ayak sesim dahil oyunda rakip ayak sesleri çok az geliyor. Sesin nereden geldigini anlayabiliyorum ses kasabiliyorum ama ayak sesleri çok az geliyor. Bu sorun...
Geri