Arama sonuçları: *

• Users: Keinaid
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Replika Forma Satan Yerler

Merhaba Nba formaları bakıyorum ama eskisi gibi replika satan yerler bulamıyorum. Bildiğiniz yerler varsa isim veya link atabilir misiniz?
  2. K

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1TB 4.000TL Olmuş

Selam arkadaşlar akakce ve epeyden taratırken uzun süredir bu fiyatlara düşmediğini gördüm. Benim de ihtiyacım var aslında ama bütçe el vermiyor :D Gerçekten indirim midir bilemiyorum değilse de aydınlatırsanır sevinirim, konuyu meşgul etmemesi adına kapatırım. Velhasıl kelam Trendyol satıcılı...
  3. K

Öneri Hangisini almalıyım, Logitech G Pro X vs Steelseries Arctis Nova Pro?

Merhaba arkadaşlar, çoğunlukla oyun oynuyorum ama gündelikte kullandığım oluyor tabi ki. İki modelin de kablolusunu düşünüyorum, G Pro'nun kablosuzunu deneyip memnun kalmayıp iade etmiştim o yüzden kablosuz düşünmüyorum. G Pro 4.5-5k bandında olup, Nova Pro 6-7k fiyat bandında. Kullanan...
  4. K

Logitech G Pro X Wireless Ses Sorunu

Merhaba, G Pro Wireless cihazımla ses tekerleğinden ses azaltmaya veya arttırmaya çalıştığımda Windows'un sesi azalıp artıyor. Windows ve kulaklığın sesi neden bağlantılı olabilir? Nasıl çözebileceğime dair yardımcı olabilecek var mı?
  5. K

10-15k bütçe 240 hz ve üstü monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar, maksimum 10K bütçem olacak şekilde rekabetçi oyunlarda işime yarayacak ayrıca günlük kullanımda da sırıtmayacak bir monitör arıyorum. Aşağıdakiler arasında kararsız kaldım bayağı bir araştırmama rağmen. Aşağıda linktekiler dışında da önerilerinize açığım. Maksimum 12-15K...
  6. K

2000-3000TL Bandında Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Merhabalar, 3-4 seneden beri aktif olarak Steelseries Arctic 5 kullanıyorum fakat bozulmaya başladı. 2.000 - 3.000 TL bandında kablosuz gaming odaklı kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  7. K

Çözüldü✓ 20-30K Bandında Hem Oyun Hem İş Laptop Önerisi

Merhabalar, bütçem 20-30K hem oyun hem iş için bir laptop önerileri rica ediyorum. Şimdilik kafamda Acer Nitro 5 RTX 3060'lı model mevcut ama kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. K

Max 2000TL Mekanik Klavye Önerileri

Merhaba, maksimum bütçem 1.500-2.000TL aralığında. Bilek desteği olup olmaması önemli değil, low profile veya numpad olmaması da sorun değil. Bu bütçede iyi bir mekanik klavye arıyorum, önerilere açığım.
  9. K

Samsung 980 Pro 500Gb Toplam 1.182 TL

Samsung 980 Pro 500GB kasada toplam 1.182 TL'ye geliyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS4FTL6/?coliid=ICANVMT2XBBDU&colid=3A77GIKTNBPL6&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
  10. K

Razer DeathAdder V3 Alınır Mı?

Merhaba, yeni bir mouse almayı düşünüyorum ve Razer Deathadder V3 kablolu versiyonu gözüme çarptı. Şuan Amazon Germany satıcılı her şey dahil 1.733,88 TL'ye denk geliyor. Sizce şu an almalı mıyım, indirime girmesini beklemeli miyim? Önerilerinizi bekliyorum. Razer Deathadder V3 Kablolu - Amazon
  11. K

Format sonrası mavi ekran sorunları

Merhaba, eski kullandığım Toshiba OCZ TR240 diskim arızalandığı için elimde bulunan ve kutusundan yeni çıkarttığım Adata SU630 marka ürünüme temiz kurulum gerçekleştirip sistemime taktım. Formattan önce de çok fazla mavi ekran almaktaydım hatta bir süre sonra alışkanlık haline geldi sorun...
Geri