Arama sonuçları: *

• Users: sHAWK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Sistemime göre hangi Anakart'ı Almalıyım

Asus Prime 9070xt 7800x3d Corsair 2x16 7200 mhz ram Şuanda kullandığım anakart Asus A620 Pro wifi (4. ayında şuan) bu anakartı satıp ram'ıma ve işlemcime uygun anakart bakıyorum sizde bu anakart alınır mı ? 10k bütçem var çok iyi bir indirim gelmesini bekleyebilirim...
  2. S

Yardım 360mm İşlemci sıvı soğutma önerisi

360mm sıvı soğutma bakıyorum. görselliği zerre umrumda değil sessiz ve iyi soğutması benim için tek önemli olanı. 7800x3d işlemci kullanıyorum haliyle güçlü bir işlemci kasa: Thermaltake view 380 Asus A620 pro wifi
  3. S

Yardım 2k Monitör önerisi bütçe 8k

Selamlar. 2k Monitör bakıyorum bütçem max 8k Sitelerde taksit seçeneği olursa süper olur. Gaming gecesi beklemek istiyorum lakin orada taksit seçeneği yoktu hatırladığım kadarıyla.
  4. S

Wraith Moondrop Rays

Selamlar. Günlerce her saat başı baktığım ama TÜKENDİ ibaresini gördüğüm Moondrop RAYS IEM kulaklık bugün sözde stoklara girmiş olup saniyesinde tükenmiş. Herhangi bir ıem alabilen oldu mu bugün ?
  5. S

Moondrop Rays IEM Kulaklık ALINIR MI ?

Efendiler. Moondrop Rays IEM kulaklığı almayı düşünüyorum. Fiyatı 5k lakin bu fiyata bundan daha iyi kulaklık varmı IEM olarak? Ayrıca type c olması beni sıkıntıya sokar mı ? kendiliğinden mikrofon ve ses kartı olması beni cezbetti. https://wraithesports.com/products/moondrop-rays-iem-kulaklik
  6. S

Kasa Fanlarım Son hızda çalışıyor

Selamlar. Thermaltake view 380 kasaya sahibim Anakart A620 PRO WİFİ Bilgisayarımı açtığımda fotoğrafta ki uyarı geldi, ne yaptıysam da Qfan seçeneğinden yine olmadı. kasanın 3 ön fanları 2500 rpm de dönmekte, İCUE yazılı ile quiete alsam bile 2500 oluyor peformansta 3000 rpm oluyor. Sistem bunu...
  7. S

İtopya hazır sistem kasa uyumsuzluğu

Donanım arşivi videosunda ki 9070xt kasasını özelleştirdim, bana (MAG FORGE 121A B75 PCIE5) kasanının ( Ekran kartı ve sıvı soğutucu kontrolcüsüne toplam 4 adet pcie kablo gerekmekte siparişteki kasa yetersiz kalıyor.) dendi. Bitfenix markalı kasanın 1200 tl daha pahalı ama ücret talep...
  8. S

Monster teknik servis

Dün arayıp laptopun işlemleri halledildi dedi ve günce adres istedi onaylandı. Ne kargo takip sms i geldi ne başka bir şey. Cihazı nasıl takip edicem ? Yada daha kargoya verilmediği için mi sms gelmiyor ? Bilgisayarı uzaktan kargo ile gönderen yardım edebilir mi ?
  9. S

Monster Teknik servis

Monster notebook'u 04.07.2022 tarihinde kargoya verdim 07.07.2022 tarihinde ulaştı ve sms ile Monster teknik servis takip sistemi ile kontrol edebiliyorum lakin ulaşması 2 gün olmasına rağmen hâla onarımda gözüküyor. Gmail attım , sitesinden teknik servis mesajı filanda attım dönüş yok. Aramızda...
Geri