Arama sonuçları: *

• Users: Eray_16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Lise nakiller ne zaman

Merhaba ilk olarak Anadolu İmam Hatip ten normal Anadolu'ya geçmeyi planlıyorum bu oluyormu , ikinciside Anadolu'ya geçince burda görmediğim derslerin (Almanca) sorumluluk sınavına girermiyim , son olarak ta nakil işlemleri ne zaman açılacak bilgi verirseniz sevinirim
  2. E

Hızlı şarj ile kulaklık şarj etme

Merhaba kablosuz kulaklıkları hızlı şarj başlığı ile şarj etsem sıkıntı olurmu
  3. E

PS4 ve PC cross play oyunlar

Merhaba bildiğiniz PC ve PS4 ten birlikte oynanabilen güzel oyun varsa söyler misiniz
  4. E

Q

Merhaba it takes two cross platform destekliyormu pc ve PS4 online şekilde oyaniyormu cevap verirseniz sevinirim
  5. E

NFS heat araba satın alma

Merhaba NFS heat'da kaç sv olunca alınır ve oyunu biraz oynayınca bana seçim yaptırdı Mazda rx7 seçtim fakat araba gelmedi nedenini bilen varsa cevap verebilirmi
  6. E

Crew 2 Lamborghini veneno

Merhaba crew 2 de Lamborghini veneno alınır mı hzili mi virajları felan iyi donermi cevap verirseniz sevinirim
  7. E

Crew 2 araba önerisi

Merhaba crew 2 de hangi arabayı önerirsiniz drift arabası ve yarış arabası önerirsiniz sevinirim
  8. E

Oyunun demosunu indirip sonra normalini indirmek

Merhaba ben PS4 e crew 2 nin demosunu indirmisim yanlışlıkla (60 GB) şuan normalini indirsem tekrar 60 GB indirmek istermi cevap verirseniz sevinirim
  9. E

Crew 2 tekrar indirme sorunu

Merhaba ben PS4 e crew 2 yi yükledim 60gb şeklinde fakat oyunu 1-2 saat oynadığım zaman tekrar indirmemi istiyor ps storeden baktığım zaman oyun indirilmiş şekilde gözüküyor ne yapmam gerekiyor cevap verirseniz sevinirim
  10. E

PS4 dinlenme modu...

Merhaba PS4 dinlenme modunda oyun indirmek zararlımidir indirsem sıkıntı olurmu cevap verirseniz sevinirim
  11. E

Mortal kombat 11 vs WWE 2k22

Merhaba sizce mortal kombati mi tercih etmeliyim WWE 2k22 yi mi tercih etmeliyim cevap verirseniz sevinirim
  12. E

PlayStation cuh 1216B

Merhaba PS4 cuh 1216B ne zaman çıktı iyi midir? cevap verirseniz sevinirim
  13. E

PlayStation için Pes 2022

Merhaba sizce pes 2022 yüklemeye değermi yoksa hangi futbol oyununu önerirsiniz (PS4 için)
  14. E

Oyun İndirirken PS4'ü Kapatırsam Açtığım da Kaldığı Yerden Devam Eder Mi?

Merhaba PS4 e oyun indirirken PS4 u kapatırsak birdaha açtığımızda kaldığı yerden inmeye devam ederim?
  15. E

5400 TL PS4 alınır mı

Merhaba 2. El bir PS4 alicam 1 TB tqk kol sizce değer mi
  16. E

Bursa playbox PlayStation

Merhaba, ben PS4 almayı düşünüyorum playbox adlı dükkanı gördüm. Sizce güvenilir midir? Alışveriş yapılır mı? Cevap verirseniz sevinirim.
  17. E

Ps Plus Alınır Mı??

Merhaba PS4 slim için ps plus almayı düşünüyorum 1 yıllık sizce almalımiyim yoksa teker teker kendi isteğime bağlı olarak mi almalıyım cevaplarsanız sevinirim
  18. E

5400 TL PS4 slim Alınır Mı?

Merhaba 2. El 1 TB PS4 slim buldum sizce Alınır mı? 30 FPS olması felan biraz kafa karıştırıcı cevap verirseniz sevinirim 1658756009 5400 TL ye
  19. E

PS4 elektrik tüketimi

Merhaba PS4 saatte kaç TL elektrik tüketir? Cevap verirseniz sevinirim
  20. E

Playbox tan ps4 alacağım

Merhaba PS4 almayı düşünüyorum Bursa'da playbox diye biryer buldum daha önce alışveriş yapan felan varsa bilgi verirse güvenilir mi cevap verirseniz sevinirim
Geri