Arama sonuçları: *

• Users: baranngk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. baranngk

15k ya kadar 2k monitör tavsiyesi

rx 7800xt ekran kartlı bir sistemim var 2k monitör önerisi lazım çok soluk olmayan ekranı iyi canlı duran bi monitör arıyorum pivot özelliği olursa fena olmaz hem fps ve moba hz hemde hikayeli oyunlar oynarken zevk alabileceğim bişey arıyorum 15k sınır bi bütçe değil ama üstüne çıkmaktansa...
  2. baranngk

Ekran kartı sıcaklıkları nasıl fan devri hep aynı

fan devrini manuel olarak mı ayarlıyım yoksa böyle kalsın mı hotspot yüksek geldi biraz gözüme
  3. baranngk

Bu özellikte bir bilgisayar ne kadar eder

KASA: Lian Li lancool 216 BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI: NZXT 750W C750 80+ Bronze Güç Kaynağı ANAKART: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI 6600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 EKRAN KARTI: Sapphire Nitro Plus 7800XT İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 7600 RAM: 2x16 32 GB TEAM T FORCE VULCAN RED 6000 MHZ DDR5 CL38 DEPOLAMA: XPG Gammix S70...
  4. baranngk

Ps5 hala alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerek

bilgisayarım var burda sorum bilgisayarmı ps5 mi hangisini seçmeliyim değil 2025 bitiyor 2026 ya giricez bu alet hala alınır mı eğer alınırsa pro modeliyle slim arasındaki farklar neler birde 2. el alırken nelere dikkat edilmeli ortalama 16 18 bin civarına 2. el slim ilanları var 20 21k...
  5. baranngk

Sizce kyk kredisi almalımıyım

aile evinde değilim kykda kalıyorum aylık 32k gelirim var aslında çok ta ihtiyacım yok ama çevremdeki herkes al zaten faizsiz gibisinden konuştu geri ödeme detayları nasıl ben kararsızım ya bi yardımcı olurmusunuz
  6. baranngk

Kykda nasıl yeterli beslenirim

spor yapıyorum burda beslenmek zor yemeklerde kötü protein ihtiyacımı nasıl karşılarım
  7. baranngk

Hat değiştirmek istiyorum

üniversitem şehir dışında kykda kalıyorum kyk interneti var ama yok gibi yani iyi çalışmıyor 20 gb internetim de bana yetmiyor hattım babamın üstüne şuanda redliyim 20 gb internete 370 tl ödüyorum vodafone freezonea geçmek istiyorum kendi üzerime hat açsam numaramı değiştirmek zorunda kalırmıyım...
  8. baranngk

Kulaklık içi kulaklık önerisi

Kulak içi kulaklık almak istiyorum istediğim özellikler mikrofonu ve ses kalitesinin iyi olması genel olarak müzik dinlemek ve arkadaşlarımla konuşmak için kullanıcam ne almalıyım bütçe en fazla 4k civarı olur o da gerçekten iyiyse
  9. baranngk

Erazer deputy 15 p1 5070li olan alınır mı

Sizce alınır mı inceleme de göremedim üzer mi özellik olarak gayet iyi duruyor artı 100 dolar steam cüzdan kodu ve bf6 veriyor galiba
  10. baranngk

İphone 16e alınır mı

Geçersem samsung galaxy note 20 ultradan geçicem güncel olarak 41 bin tl sıfır satışı var sizce geçilir mi
  11. baranngk

Yurt dışı kapalı kutu iphone alınır mı

Kapalı kutu 16 pro yada 16 pro max almak mantık lı mı şuan kullandığım telefon samsung galaxy note 20 ultra baya oldu alalı pişman olur muyum
  12. baranngk

Kyk başvurusu yapıyorum da gelir kısmıyla alakalı bazı sorularım var

babam emekli 20 24 arası bir emekli maaşı var ayrı olarakta kuryelik yapıyor ordanda haftalık 15 16 17 arası bir şey ama tam net bi geliri yok ben emekli maaşını mı yazıcam genel maaşını mı yazıcam ne yapayım çok kararsız kaldım kyknın kesin çıkması lazım üniversite farklı şehirde bi yardımcı...
  13. baranngk

Sistemim ne kadar eder

üniversite için evden ayrılma durumuna göre satıp üzerine koyup laptop almayı düşünüyorum bu sistemi ne kadara satabilirim ryzen 5 7500f işlemci msı b650m gaming plus wifi anakart patriot 6000 mhz 2x16 ram 1 tb m2 ssd kioxia exceria plus g3 asus tuf 750b bronz psu thermalright pearless...
  14. baranngk

Chrome açılıyor ama gri ekran

chrome açılıyor hatta görev çubuğundan en son girdiğim youtube videosu gözüküyor ona tıkladığımda videoda açılıyor ses falan geliyor yani ama görüntü yok sadece bu uygulama da var bu sorun izmirdeyim elektrik kesintisi sonrası böyle oldu ne kadar ilgilidir bilmiyorum gece gece kitledi beni...
  15. baranngk

Müzik dinlemek ve spor için kulaklık tavsiyesi istiyorum

bütçe problemim yok ama ortalama 1500 ile 3000 tl arasında olursa daha iyi olur samsung telefon kullanıyorum ne alınabilir bu paraya ses kalitesi iyi olan
  16. baranngk

Izmirde samsung telefon tamiri yapan önerdiğiniz bir yer var mı

yurt dışı bir samsung galaxy note 20 ultra telefona sahibim siyah kılıfla kullandığım için arkasını açıp bakma gereği duymamıştım bugün açtığım da telefonun arkasının yarısından fazlasının attığını gördüm telefonun şarj almasında veya ekranında kamerasında bir sorun yok bataryasının da şişme...
  17. baranngk

Sistemim ne kadar eder

düşüncem sadece kasayı satmak ama monitörümü de yazıcam ryzen 5 7500f msı b650m gaming plus wifi anakart patriotun 2x16 32gb ram msı ventus 3 fanlı rtx 3070 asus tuf 750watt bronz psu 1tb m2 ssd kioxia exceria plus g3 işlemci fanı olarak thermalright asassin pearless var monitörümde msı...
  18. baranngk

Yurt dışı iphone alınır mı bilmem gerekenler neler

yd telefon alınır mı alınırsa da nerden alınır telefoncudan alsam kötü bir olay yaşama ihtimalim var mı ne biliyim işlem görmüş veya toplama bi iphone almamak için bilmem gerekenler neler birde 8 ay kullanım sürem olucak değil mi
  19. baranngk

2025 te hala playstation 5 alınır mı

bilgisayar özelliklerim ryzen 5 7500f msı b650m gaming plus wifi anakart patriot 2x16 6000 mhz ddr5 ram cl 36 olması lazım ama çokta bi önemi yok herhalde msı ventus rtx 3070 3 fanlı olan ssdm falanda var sizce bilgisayarı mı yükseltmeliyim yoksa ps5 mi almalıyım alsam daha kaç sene daha...
  20. baranngk

Merhabalar resimde attığım dosyalar silinir mi

alan lazım bunları silmem problem olur mu
Geri