Arama sonuçları: *

• Users: Ribozom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ribozom

A1.1 seviyesi için Almanca testi veya çalışma kitabı

Lisede Almanca bölümünü okuduğum için haftada 6 saat dersim var ve kendime bir kaynak almak istiyorum. A1.1 seviyesi için test kitabı veya çalışma kitabı önerileriniz var mıdır?
  2. Ribozom

Konular denetlensin ve zorunluluklar gelsin

Sevgili yöneticiler buraya artık düzen gelmesi lazım. Şikayetlerimi yazıyorum: Türkçe kelimelerin en azından yazımlarına uyulması lazım. Adamın ne dediği bile belli olmuyor. Sanırsın Whatsapp kız grubu konu. Konu açarken bazı zorunluluklar gelsin. Örneğin sıcaklık sorunu yaşayan kişi konu açma...
  3. Ribozom

Yeni Konue ve Mesajlar bölümü genişletilsin

Ana ekranda gösterilen konu sayısı biraz az kalmış. Sayfayı yenileyince konu kayboluyor sonra bulmak zor oluyor. Gösterilen konu sayısı 15-20 civarlarına çıkartılırsa daha iyi olur.
  4. Ribozom

[Rehber] spacedesk ile mobil cihazları monitöre çevirme

Öncelikle herkese merhaba. Bugün size bir Android veya IOS cihazı nasıl dokunmatik monitör olarak kullanılabileceği ile ilgili bir rehber hazırladım umarım işinize yarar. Kullanılan cihazlar: Acer VX15 (Windows 8.1) Samsung Galaxy Tab 3 (Android 4.2.2) 1- Uygulamayı indirmek: Linkini verdiğim...
  5. Ribozom

Mesaj yazılan konulara gelen mesajlar bildirim olarak gelsin

Daha önce mesaj yazdığımız konulara yazılan mesajları göremiyoruz malesef. Sadece birisi alıntıladığında veya beğendiğinde bildirim geliyor. Bu tip bir şey olabilir: Yani mesaj yazdığımız konular otomatik takip edilsin.
  6. Ribozom

Öneri Acer VX15 modifiye

Acer VX15 model bir laptop kullanıyorum ve buna artık değişiklikler yapmak istiyorum. Sizce görüntü, soğutma, performans konusunda neler yapabilirim? Sistemim: Intel Core i5 7300HQ SK Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 bellek NVIDIA Geforce GTX 1050 4 GB Mobile 1 TB Seagate 5400 RPM HDD Bu arada aklımda...
Geri