Arama sonuçları: *

• Users: anonim0101
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Epic Gamesten oyun yükleyemiyorum dosya boyutu artıyor YARDIM LÜTFEN

spam diyor konuyu açtırmıyor. 1735623555 Epic gamesten oyun yükleyemiyorum. yazdığım metni fotoğraf olarak ekliyorum.
  2. A

Playstation takipçiler nasıl silinir

Takipçiler nasıl silinir engelleyince kalkıyo ama engeli kaldırınca geri geliyo engellenenlerde gözükmelerinide istemiyorum.
  3. A

Kasamdan gelen anlamsız cızırtı sesi.

Arkadaşlar videodaki gibi ekranımda görüntü hareketi olunca( mouse hareket ettirince veya hareketli bir reklam oynadığında) bir cızırtı geliyor. Çoğunlukla tarayıcıda ama onun dışında oyunlardada oluyor. Bunun sebebi ne olabilir aldığım günden beri var umursamadım ama aşırı can sıkıcı bir durum...
  4. A

27300tlye anakart ram cpu mu almalıyım yoksa hazır sistem mi?

arkadaşlar 8x2 16gb ram'im var. birisinde arıza olduğu için ram değiştirmek istiyorum. şu an ddr4 kullanıyorum değiştirmişken ddr5 geçmek istiyorum. yani ram değiştirince anakartta değiştirmem lazım(anakartım h510m-e). ve işlemcim i5 11400f lga1200 soket. ddr5 anakarta geçince hiç lga1200 soket...
  5. A

pcyi hdmi ile tvye bağlayıp 2. ekran olarak kullanmayı denerken video yok hatası

kasama bağlı bir monitör var sorunsuz iki yıldır kullandığım ekstra büyük ekranda keyfi oynamak için televizyon bağlamak istedim hdmi kablosuyla kasama bağladım. direkt olarak ekran kartına bağlı anakarta değil. hdmi girişini doğru ayarladım ve sinyal yok hatası veriyor üstüne ekran ayarlarına...
  6. A

kablosuz 2.4ghz klavyemde gecikme veya algılamama sorunu lütfen yardım

redragon k530 draconic kablosuz klayve aldım. yaklaşık bir ay oldu alalı. aldığım günden beri delaylı ve bazen algılamama bazende bir bastığımda iki algılama sorunları var. iadeyle uğraşmak istemedim şarjı azdır falan dedim önemsemedim. iade hakkım geçti ve çok can sıkıcı bir durum olmaya...
  7. A

kablosuz klavyemde delay var.

yeni aldığım redragon k530 model klavyemde delay var bu klavyeyle alakalı bi sorun mudur? yani ürünle alakalı mıdır sonuçta gaming bi klavye redragon gibi bi markanın ürünü böyle olabilir mi? ikincisi usb portlarımla alakalı bi sorun olabilir mi? klavyeyi kablosunu takıp oynamayı henüz denemedim...
  8. A

%60-%75 mekanik tok sesli beyaz mümkünse hot swap özellikli klavye önerisi

dediğim özelliklerde verdiğim bütçede beyaz rgb klavye önerir misiniz?
  9. A

beyaz akvaryum kasa önerisi ve aldığım bu kasada sıkıntı yaşar mıyım?

https://www.amazon.com.tr/GAMEFORCE-6x120mm-Kumandal%C4%B1-Kontrolc%C3%BCl%C3%BC-Bilgisayar/dp/B0C6DTD3JX/ref=pd_ci_mcx_mh_mcx_views_0?pd_rd_w=GJGWG&content-id=amzn1.sym.1f536076-f395-451f-b776-9081eef07809%3Aamzn1.symc.ca948091-a64d-450e-86d7-c161ca33337b&pf_rd_p=1f536076-f395-451f-b776-9081eef0...
  10. A

trident z royal önerir misiniz ve bu fiyat pahalı mı? (beyaz sis. ram önerisi)

https://www.amazon.com.tr/dp/B08TQVC3HR/ref=asc_df_B08TQVC3HR1715184000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08TQVC3HR&linkCode=asn beyaz sistem için bunu tercih ettim hızına göre fiyatı normal mi sizce ve tavsiye eder misiniz? pahalıysa beyaz sisteme uyacak ram önerisi yapabilir...
  11. A

beyaz kasaya, i5 11400f ve rx6600 uyumlu ddr4 atx anakart önerebilir misiniz

başlıktaki gibi fiyat performans bir anakart arıyorum. silver olabilir beyaz kasaya uyumlu olucak şekilde. mümkünse 4 ram yuvalı lütfen.
  12. A

bu dosya neyin olabilir?

korsan hiçbi şey yüklemiyor birden c diskime bu dosya gelmiş ne olabilir 1717702615 yazım hatası için özür dilerim fotoğrafı yanlış yüklemişim korsan bir şey yüklemiyorum bu ne dosyası bilen var mı?
  13. A

Durduk yere gelen mavi ekran

bi süredir durduk yere mavi ekran alıyorum oynadığım oyunlardan sürekli atıyor. biraz araştırdım ramlerle alakalı sorun olabilir demişler. minidump dosyalarıyla bakılıyomuş sanırım yardımcı olur musunuz? dosyaları atabilirim soruna bakmamız gerekiyorsa. ek olarak oyundan atınca dosyaları bozuyor...
  14. A

yks sınav giriş belgemi nasıl gönderebilirim? acil lütfen proxcis yorum yapma kanka

giriş belgesi bu sitede açılıyo ve e devlet şifremi vermeden wp üzerinden bu belgeyi birine atmam lazım ss alınca boyutlar karıştığı için bunu nasıl bozmadan bu uzantı şeklinde birinde gönderebilirim? sınava girmem için acil gerekiyo lütfen yardımcı olun.
  15. A

microsoft 365 aboneliğimi iptal edemiyorum.

ilk ay ücretsiz olduğu için abonelik almıştım. hiç parayla satın almadım. sürekli para kesmeye çalışıyor ve aboneliğimi iptal edemiyorum. fotoğraftaki ekranda iptal ete basınca aynı sayfaya geri atıyor bi değişiklik olmuyor.
  16. A

A4 kağıdına istediğim ölçüde fotoğraf nasıl basabilirim?

kısaca a4 kağıdının tamamına değil istediğim ölçüde(11cmye 17cm) fotoğrafı bozmadan çıkartmak istiyorum. santimler fotoğrafa tam uymayabileceği için santimlerde 1 2cm oynayabilir sıkıntı olmaz ama aşağı yukarı böyle istediğim ölçülerde fotoğrafı nasıl çıkarabilirim?
  17. A

A4 kağıdına istediğim ölçüde fotoğraf nasıl basabilirim?

kısaca a4 kağıdının tamamına değil istediğim ölçüde(11cmye 17cm) fotoğrafı bozmadan çıkartmak istiyorum. santimler fotoğrafa tam uymayabileceği için santimlerde 1 2cm oynayabilir sıkıntı olmaz ama aşağı yukarı böyle istediğim ölçülerde fotoğrafı nasıl çıkarabilirim?
  18. A

Bu kablo nereye takılır yardım lütfen

Yeni kasa aldım parçalarımı taşıdım ama fanlar çalışmadı bende söküp geri takıyorum yanlış bişey mi yaptım diye bu boşta kalan kablo nereye takılır psudan geliyor sata kablolarıyla birlikte. Ve boşta sata kablosu normal mi hddye birini taktım ama gerisi boşta kaldı.
  19. A

Kasa fanlarında rgbler düzgün çalışmıyor

Renkler görseldeki gibi bazen böyle farklı farklı bazen yanıp sönerek bazende yarısı sönük diğer yarısı farklı renklerde çalışıyor bunun sebebi ve çözümü nedir. Görseller kasanın rgb fanları yeşildeyken çekildi. Ve bunlar ön fanlardada oluyor sadece arka değil.
  20. A

Kasadan gelen cızırtı sesi

kasadan bazen sürekli bazen tamamen giden bi cızırtı sesi geliyor 1.5 yıl önce aldım aldığım zamandan beri kullanıyorum ve aldığım zamandan beri bu ses var ve bazen az ve sürekli olarak gelen cızırtı tarayıcıda mouseu hareket ettirdikçe geliyor. kaynağını tam anlayamadım bu coil whine mı ve eğer...
Geri