Arama sonuçları: *

• Users: saan kahin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. saan kahin

Kahve yerine pre içsem bozar mı?

Ders çalışmak için pre içsem sıkıntı olur mu? Şöyle bir düşününce çok mantıklı geldi yine de size sormak istedim
  2. saan kahin

4 aylık antrenman deneyimim

Tam olarak 4 ay önce Ağırsağlam 5x5 programına başladım. Başlangıç ağırlıklarım; bench press 57kg, Squat 70kg, deadlift 80kg idi. 4 ay boyunca sadece 3 antrenman kaçırdım. Kalorime çok dikkat etmedim ancak tavuk, kıyma, balık gibi kaliteli proteinlerle beslendim aynı zamanda karb ve yağı da...
  3. saan kahin

Eski ağırlıklarımı kaldıramıyorum

5x5 yapıyorum 2 hafta önce bp de 87x5 3 hafta önce squat ta 5x122 yaptım ama yaparken çok zorlandığım için ağırlıkları 10 kg düşürdüm. 3 gün önce squatta tekrar 120 kg yapmama rağmen bugün 110kg da çok zorlandım bp de 80 kg yapmakta zorlandım. Daha öncesinde kalori takibi yapmıyordum bu 1 hafta...
  4. saan kahin

Mt-125 abs hep var mıydı yoksa sonradan mı geldi

2. el abs li motor almayı düşünüyorum ama mt 125 modeli mt25 gibi abs ve abs olmayan kısmı sarı sitede ayrılmamış. Mt 125 lerde abs hep var mıydı yoksa bir süre sonra mı geldi ?
  5. saan kahin

Temel hareketler yerine alternatif hareketler?

Öncelikle fiziksel özelliklerimden bahsedeyim; 175cm boyum, 107 kilom ve %32 yağ oranım var. Haftada 3 gün salona gittiğim için 5x5 antrenman programını uyguluyorum daha doğrusu uygulamaya çalışıyorum. Bu hem benimle alakalı hem gittiğim spor salonuyla alakalı. Şöyle ki, antrenman programında...
  6. saan kahin

2024 yılında cbr 125r veya 250r almak mantıklı mı?

Japon racing motor almak istiyorum ancak yamaha, kawasaki ve suzuki nin racing motorları honda nın racing motoruna göre daha pahalı bu yüzden cbr serisine yönlenmek istiyorum ama (yanlış bilmiyorsam) honda bu seriyi 2017 yılından sonra Türkiye de satmayı bıraktı. Yani ne kadar Honda kalitesi de...
  7. saan kahin

Yardım Windows kulaklığımın mikrofonunu görmüyor

Razer Blackshark v2 x (jak girişli) kullanıyorum iki gün önceye kadar mikrofonu sorunsuz kullanıyordum. Sonra format attım tekrar kulaklığı taktım ancak kulaklığın mikrofonunu bir türlü görmedi ne yaptım ne ettim olmadı yardımcı olabilecek var mı acaba
  8. saan kahin

Yardım Laptopum boştayken bile çok ısınıyor

https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-16-an16-41-r1pr.html Bu laptopu yaklaşık 1- 1,5 ay önce aldım. Son bir haftaya kadar hiç bir sorun çıkmadı ancak bir haftadır aşırı derece ısınıyor. Nitrosense uygulamasından pc boştayken sıcaklık değerlerine bakıyordum işlemci sıcaklığı 50 den 80 dereceye...
  9. saan kahin

G305 ve g hub hakkında

Dün g305 elime ulaştı ancak g hub uygulamasında gözükmüyor. İnternette biraz bakındığım zaman çoğu kişide bu sorun var. Ürünün kutusunda ki kodu girdiğim zaman cihazı buluyor sahte olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan var mı? G305 kullanıp bu sorunla karşılaşmayan var mı...
  10. saan kahin

Wireless mouse almak istiyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-gaming-mouse.html Bu fareyi almayı düşünüyorum, piyasaya göre daha ucuz geldi bana. Bu fiyat aralığında öneriniz varsa bekliyorum.
  11. saan kahin

laptop ssd ve ram önerisi

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-amd-ryzen-7-7840hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4070-8-gb-freedos-16-wqxga-165-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qljey-003-p-HBCV00005LDVJ9?magaza=Teknorya bu laptopa uygun 16gm ram ve en az 1tb ssd önerir misiniz?
  12. saan kahin

Öneri RTX 4070 mi yoksa RTX 4060 lı mı laptop almalıyım

https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g16-7630-intel-core-i7-13700hx-16gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-16-qhd-165hz-tasinabilir-bilgisayar-g76302401010ua18-p-HBCV00005TJWFF...
  13. saan kahin

Laptopun monitörü hakkında...

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-r08s-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-16-fhd-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlley-002-p-HBCV00005CJIS3?magaza=Hepsiburada Arkadaşlar ben bu laptopu almayı düşünüyorum ancak erkanın panel tipi LED. IPS ile LED arasında çok...
  14. saan kahin

Laptop almak ne zahmetli işmiş

Bir laptop bakıyorum "ekranı çamur" diyorlar , diğerine bakıyorum "ekran kartı 40w çekiyor" diyorlar , ötekine bakıyorum "bunun soğutması rezalet" diyorlar. Ekran kalitesi iyi olan, pili uzun giden, soğutması iyi olan, gpu-cpu performansı iyi olan; güzel bir laptop önerir misiniz? Hiç değilse...
  15. saan kahin

Oyuna bir türlü giremiyorum

Arkadaşlar her şampiyon seçim ekranından sonra bu çıkıyor ve beni oyuna bağlamıyor. Geçen tam 12 dk sonra oyuna girebildim. Bunun çözümü nedir bilen var mı ?
  16. saan kahin

Anime önerisi yapar mısınız

Animlere yeni başladım ve baya hoşuma gitti. Animeye Aot ile başladım, Sanırım en iyi animelerden biriymiş. Şuan da Baki izliyorum o da fena gitmiyor gibi. Daha çok fantastik seviyorum ama farklı tarzlara da açığım. Önerilerinizi bekliyorum.
  17. saan kahin

Max 35k laptop önerisi

Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ve buna uygun laptop arıyorum. Genel olarak laptopu oyun oynamak , blender gibi programları kullanmak ve okul için istiyorum. Genel olarak aradığım özellikler şu; Pili uzun gitsin, depolamada sıkıntı çıkartmasın, oyun oynarken veya...
  18. saan kahin

sanırım obez oldum

Arkadaşlar selamlar. Normalde de zaten kilolu biriydim ancak son bir kaç ayda aşırı derecede kilo aldım ve obez oldum. Yks ye gireceğimden dolayı sürekli ders çalışıyorum 12-13 saatleri buluyor yani şuan için çok hareketsiz bir yaşantım var. Yaş 19 Boy 175-176 kilom 105 yağ oranım %33-34 (yağ...
  19. saan kahin

Küçükken oynayıp ismini hatırlamadığım PS2 oyunu

Bundan kaç yıl önce bilmiyorum ama ps2 de oynadığım bir oyun vardı. Kel siyah gözlüklü bir adam vardı, görünmez olabilen canavarlar vardı, başka insanlarla da savaşıyorduk. Şimdi böyle anlatınca aklınıza bir şey gelmiyor olabilir ama çok küçükken oynamıştım aklımda kalanlar bunlar.
  20. saan kahin

Çözüldü✓ Gameforce GF500 500W 80+ alınır mı ?

https://www.n11.com/urun/gameforce-gf500-500w-80-bronze-guc-kaynagi-2098958?magaza=rsa-teknoloji&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjww8mWBhABEiwAl6-2RbgoMg7R6WCeeYa3jE-jjY5d6fm8drTzwUfHAH1ICa-2i6KfH4BZSBoCcg4QAvD_BwE#unf-review i3-9100f işlemci gtx 1050ti ekran kartı kullanıcam bu psu yu alsam bi...
Geri