Arama sonuçları: *

• Users: exaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Mouse'u PC'ye Takınca PC Kapanıyor ???

Selamlar, AJAZZ AJ159 PRO mouse'um var. Önceki bilgisayarımda sorunsuz kullanıyordum şimdi yeni bir pc topladım pc açıkken mouse standının usb kablosunu anakartın usb portlarından herhangi birine (7-8 port denedim) bağladığımda direkt pc kapanıyor. PC'yi tekrar açmaya çalışınca ekteki görsel...
  2. E

Çözüldü✓ Yeni Pc'ye Windows Kuramıyorum! Yardım!

Selamlar, Yeni bir bilgisayar topladım pc'yi çalıştırınca bios arayüzüne girebiliyorum. İki farklı usb'ye windowsun kendi sitesindeki installer ile win11 kurulumu yaptım. Usblerden biri ile bootlayınca ekte yüklediğim mavi ekranda hata geliyor diğer usb ile bootlayınca ise TUF Gaming yazısında...
  3. E

R7 7800x3d ve GTX 1650 İkilisi YARDIM!

Selamlar, Evet, pc toplamaya karar verdim çoğu parçayı aldıktan sonra ekstra bazı harcamalar nedeniyle gpuya (5070ti düşünüyordum) para kalmadi :). Aldığım parçalar: İşlemci: R7 7800x3d Anakart: Asus TUF 650E - WIFI Soğutucu: Deepcool LE360 V2 SSD: Kioxia Exceria Pro 1TB RAM: Lexar Ares 6000mhz...
  4. E

Çözüldü✓ Klevv CRAS V RGB DDR5 6000MHz CL30 Alınır mı?

Merhaba, 6000mhz ve cl30 değeri için bu ram alınır mı? https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-klevv-cras-v-rgb-32-gb-2x16-6000-mhz-cl30-cv-kd5agua80-60a300g-ddr5-fiyati,714267035.html
  5. E

Yardım Palit RTX5070TI Gamingpro-S Alınır mı?

Selamlar, RTX 5070ti alıcam. 6 taksit olması gerektiğinden bir süredir hepsiburada ve amazondan takip ediyordum. Amazonda GamingPro versiyonu Hepsiburadada GamingPro-S versiyonu şuan indirime girmiş. Birde PNY nin bu modeli 41k'ya düşmüş. Bu modellerden birini alıcam şuan GamingPro-S modeline...
  6. E

Öneri Bu fiyata daha iyi m2 ssd var mı?

Windows kurucam. Tek ssd olucak. [H3...
  7. E

Çözüldü✓ Project Zero mu Normal Anakart mı?

Selamlar, Dün, MSI MAG PANO 100R PZ ATX kasasını aldım. Şimdi anakart sipariş edicektim kararsız kaldım kasa pz uyumlu olduğundan. MSI B650M Project Zero anakartı alabilirim ama anakart mAtx olduğundan kasanın ATX olmasının önemi kalmıyormuş gibi geliyor. Veya farklı ATX bir anakart mı almalıyım...
  8. E

🔥İndirim MSI MAG PANO 100R PZ ATX Kasa - 5050TL

https://amzn.eu/d/c5qnG4z Atx versiyonu için iyi fiyat mı beyler. Normalde nzxt h6 veya bunu düşünüyordum indirimde olduğunu görünce bunu sipariş geçtim şimdi.
  9. E

RTX 5070Tİ & R7 7800X3d – Hazır Sistem mi, Toplama mı?

Selamlar, 70-80K TL arası bütçem var ve hem oyun hem yazılım geliştirme odaklı bir sistem arıyorum. Oyun olarak hem hikayeli hem fps hemde iracing tarzı yarış simülasyonları oynanır yani her telden. Taksit seçenekleri önemli olduğu için Hepsiburada'da şu hazır sistemi buldum: - Hazır Sistem...
  10. E

Yardım Modemin bağlantısı aralıklarla kopuyor

Selam, evde 100mb internet var. Önceki modem geçenlerde yıldırım çarpması sonucu bozuldu vatandan Tenda AC200 V12 modelini aldım. Belirli aralıklarla örneğin saatte bir ethernet ve wifi bağlantısı tamamen kopuyor 3-5 saniye sonra geri geliyor. İnternet sağlayıcısını aradım onların tarafında bir...
  11. E

En iyi lens solisyonu hangisi?

Selam, numaralı lens kullanıyorum. Lens ile birlikte aldığım bio true solisyon bitti. En iyisi hangisidir fikri olan var mı?
  12. E

Çözüldü✓ AJ159PRO için Mousepad Önerisi

Selam, Bu mouse'u yeni aldım hangi mousepad'i öneririsiniz ? Boyutu çok önemli değil normalde olur large da. Fiyatı 1k'yı geçmezse iyi olur.
  13. E

Çözüldü✓ Bluetooth Alıcısı (Adaptörü) Önerisi

Selamlar, Pc'ye hem xbox1 gamepadi bağlamak için hemde basit bir bt kulaklığı kullanmak için; Bir adaptör almak istiyorum, daha önce hiç kullanmadım var mı bir öneriniz? Şuanlık bunlar gözüme çarptı Asus 4.0 : https://www.itopya.com/asus-usb-bt400-bluetooth-40-usb-adaptor_u13838 Ugreen 5.0 ...
  14. E

Android Xiaomi TWRP modundan çıkamıyorum

Merhaba, İlk defa teli rootlamaya çalıştım (Xiaomi redmi 10). Önce bootloader kilidini açıp sonrasında yandaki komutla twrp yükledim > fastboot flash boot recovery.img Şimdi magisk yüklemeye çalışırken hata verip duruyor magisk.zip dosyasına flash yapıyorum (no sucha device or adreess hatası...
  15. E

Yardım Wifi 1mbit Ethernet 50mbit

2.el modem aldım wifi 1-5mbit arası değer verirken Ethernet 50mbit veriyor. Kurulumda bir şeyi yanlış mı yaptım? Yoksa modem mi bozuk? Bozuksa eğer f/p modem önerir misiniz?
  16. E

Çözüldü✓ Kulak üstü Kulaklık Önerisi

Öncelikle selamlar, canlı görüşmelerde , oyun oynarken (çok sık değil) ve müzik dinlerken kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Mikrofonu düzgün , hafif ( saatlerce kullanıcağımdan ) , abartı aydınlatması olmayan önerilerinize açığım. Şimdilik gözüme bunlar çarptı ama ikisi hakkında da pek bir...
  17. E

Çözüldü✓ Ethernet Bağlantısı Sürekli Kopuyor

Yeni bir pc aldım ve ethernet kablosu tabi ki. Kabloyu ilk bağladığım gün bağlantı 1-2 saatte bir gidip geliyordu. Pc nin driverlarını güncelledim + realtek (ethernet şeysi) in en son driverını yükledim, ethernet ayarlarından power savingi kapattım bağlantı hala kopuyor bilgisayara restrat...
  18. E

Çözüldü✓ ARGB fanların rengini değiştiremiyorum

Merhabalar itopyadan king13-mask sistemini aldım.Kasa sorunsuz şekilde geldi ama açınca içerisi pavyona dönüyor ve yaninda gelen kumanda ile fanları kontrol edemiyorum. Kumanda çalışıyor düğmeye basınca önündeki küçük led yanıyor ama fanlar hiçbir tepki vermiyor.
  19. E

Çözüldü✓ Gigabyte H510M S2H V2 Bios Ekranına Ulaşamıyorum

Merhabalar itopyadan yeni bir pc aldım, freedos geldi bilgisayar. Hdmi i ve klavyeyi bağladım pc açılırken F1 ,F2 F8 F10 F12 Del Delete Back tuşlarına seri bir şekilde basmayı denedim ama bios ekranına ulaşamıyorum. 1658000653 Pek bir bilgim yok ama fastboot felan aktif olduğundan mı erişemiyorum?
Geri