Arama sonuçları: *

1. M

Amazon Prime Yurtdışı için 6 ay Ücretsiz (18 - 24 yaş aralığına)

İndirim yurt dışında geçerliymiş maalesef.
  2. M

Razer Barracuda X 2022 Beyaz 3034 TL

Razer Barracuda X 2022 Beyaz ödeme ekranında 3034 tl ye düşüyor. Nays ile 2834 TL. TR fiyatları anlık minimum 3485 TL ve siyah. https://www.amazon.com.tr/dp/B09XZXRFPX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  3. M

Kablosuz oyuncu kulaklığı öneri

Arctis 5 kullanıyorum. Memnunum ancak çok fazla kablosu var. Kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyorum. Asus Rog Go 2.4 aldım ancak herkes kırılma problemi yaşıyormuş. O yüzden açmadan iade edeceğim. Alternatiflerim arasında Corsair Void Elite Wireless ve 2800 TL Cloud 2 Wireless 3600 TL var...
  4. M

HyperX FURY S Speed Gaming MousePad 209 TL 🔥🔥🔥

https://www.amazon.com.tr/dp/B07CZ6YRH1/ref=twister_B08TJWZS5T?_encoding=UTF8&th=1 Medium modeli 209 TL baya uygun. İhtiyacı olan çöksün.
  5. M

Type c Displayport görüntü gelmiyor

Yeni bir monitör aldım. Displayport 1.4 ve HDMI 1.4 destekliyor. Modeli Viewsonic VX2428J. Laptop Displayport 1.4 ve HDMI 2.1 destekliyor. Modeli Asus Tuf A15 fa507nv. Dolayısıyla Displayport kullanmak istedim ve laptopda type c displayport desteği var. Paugge marka type c to display port 1.4...
  6. M

Type-c görüntü aktarımı

Asus Tuf A15 507nv laptop kullanıyorum. Monitör alacağım. 1080p 144hz olacak muhtemelen. Laptopta 1 adet hdmi girişi ve 1 adet type c girişi bulunuyor. Type c girişi display port 1.4 destekliyor. Type-c to DP bir kablo alıp type-c girişini kullanırsam herhangi bir eksisi olur mu? Hdmi daha mı...
  7. M

Düşük Gecikmeli IPS Gaming Monitör Tavsiyesi

Laptop kullanıyorum. İçerisinde Nvidia rtx 4060 var. G-sync destekli olursa güzel olur. 24 inç IPS low input lag olan 144hz ve üstü bir monitör arıyorum. Bütçe 8k ya kadar çıkabilir ama 5 6k lık modellerde gördüm. Genelde CS Forza 5 FC24 gibi oyunlar oynarım. O yüzden hem gecikmesi az hemde...
Geri