Arama sonuçları: *

1. arda kaynar

Mavi Ekran ryzen 5 2600 mavi ekran sorunu

arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım daha 2 gün oluyor anakart ram ve ssd dışı 2. el ve dünden beri sürekli mavi ekran yiyorum önceki bilgisayarımda da aynı şey oluyordu obs falan açtıktan bir süre sonra mavi ekran yiyorum sanırım işlemciyle alakalı testleri de paylaştım ne yapmam lazım...
  2. arda kaynar

ikinci el 5600xt alınır mı

sahibinden de 2 tane ilan gordum birisi xfx thicclll 3 fanli modeli 3200tl sıcaklığı 68 derecelerde, diğeri ise asus tuf 3 fanli modeli 3500tl hangisini tercih etmeliyim
  3. arda kaynar

Miningli kart alinir mi?

Sahibinden üzerinden 2 adet kart buldum birisi rx6600 7 ay önce alınmış 3 ay mining yapılmış ve amazon jp den alınmış fiyatı 3900tl. Bir de gtx 1660 ti armor modeli 3250tl ye vardı sizce hangisini almalıyım?
  4. arda kaynar

ekran karti fan hizi

rx 580 4gb nitro+ modelini kullanıyorum otomatik hızda 76 dereceleri görüyor manuele aldığımda ise 2300rpm lerde 70 dereceyi geçmiyor ekran kartim bundan bir zarar görür mü rahatsız edecek kadar seste çıkartmıyor fanlar
  5. arda kaynar

RX 580 tek pin sorunu

Ekran kartı rx580 nitro+ modeli sadece 8 pin takabildim fakat elimde 6 pin yok bazıları olmasa da çalışır diyorlar fakat görüntü gelmiyor yardımcı olur musunuz
  6. arda kaynar

Steelseries Arctics 3 Alınır Mı?

İkinci el 450tl'ye steelseries arctics 3 buldum fakat almakta kararsız kaldım kimi değmez diyor kimisi alınır diyor sizce bu fiyata alınır mı?
  7. arda kaynar

Çözüldü✓ RX 580 mi GTX 1650 mi

İkinci el rx 580 ya da gtx 1650 almayı planlıyorum fakat hangisi daha iyi performans verir bilmiyorum. İkinci el rx 580'ler 2700tl civarında iken gtx 1650'ler 3200 veya 3300tl civarında seyrediyor. Youtube testlerine baktım fakat hep eski karşılaştırmalar var. Oynadığım oyunlar sgw3,god of war...
Geri