Arama sonuçları: *

• Users: endzean
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

I7 8700'ü nasıl soğutabilirim

abimin bilgisayarını bir kaç senedir i3 9100f le kullanıyorduk ama artık yetmediği için i7 8700 e yukselttik ama artık stok intel soğutucu yetmıyor, 900 TL'ye kadar bi soğutucu önerebilir misiniz? bu arada i7 8700 65w tdp gozukuyor ve genelde max 100 watt a kadar çıkıyor
  2. E

Ryzen 7 5800x işlemcime oc yapmak istiyorum

Ryzen 7 5800x işlemcim,MSI MAG coreliquid 360mm soğutucum Asus ROG strix b550f gaming anakartim ve Nzxt h7 flow gibi büyük bir kasam var ve hava akışım iyi,şuana kadar curve -20 yaptım+200 de MHz verdim ve şuanda da cinebench 2024 testi yapıyorum,ne önerirsiniz
  3. E

LG ULTRAGEAR 24GS60F alınır mı ?

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum da bu fiyata ideal midir ne önerirsiniz ? https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6RTH1F6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  4. E

Windows 11 nasıl etkinleştirebilirim ?

Yeni pc dizdim ve geriye sadece bu sorun kaldı. windows 11 nasıl etkinleştirebilirim ?
  5. E

Silivri Çevresi Bilgisayardan Anlayan var mı ?

Selamlar,kendim parça parça komple bir sistem topladım fakat parçaları birleştiremiyorum, Silivri Çevresi Bilgisayardan Anlayan bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  6. E

9900x işlemciyi nasıl sogutabilirim

Arkadaşlar Ryzen 9 9900x işlemci almayı düşünüyorum ama soğutma konusunda kararsız kaldım,9900x in soğutması için nasıl bir soğutma yeterli olur
  7. E

R7 9700x mi 9800x3d mi ?

Selamlar arkadaşlar,konu belli , sistem topluyorum ue5 sık kullanacağım ve 1080p kullanacağım bir sistem topluyorum hem oyun hem unreal engine,sorun şu ki 9800x3d ye 10k (?) fazla vermeye değer mi emin değilim,bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. E

UE5 için ekran kartı ve işlemci tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba,durum net sıfırdan sistem toplayacağım fakat arada kaldım,ddr4 de 5900x alıp 32&64gb ramli sistem mı unreal engine 5 için daha iyi olur yoksa 9700x alıp 32 GB ram almak mi ? Ekran kartı olarakta rtx 5070 düşündüm ama emin değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. E

JBL TUNE 720BT Bluetooth kulaklık 1699TL

JBL TUNE 720BT Bluetooth kulaklık 1699TL https://www.teknosa.com/jbl-tune-720bt-wireless-ct-oe-siyah-kulaklik-p-125349019?shopId=teknosa&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.25. Bizzat yıllardır kullanıyorum sesi yüksek,basi tizleri orta şarjı bayaa bi uzun gidiyor öneririm
  10. E

Günümüzde hala B550+ R7 5700 sistem kurmak mantıklı mı ?

Günümüzde hala B550+ R7 5700 sistem kurmak mantıklı mı ? elimde ddr4 ram,ekran kartı ssd kasa ve psu var fakat işlemcim ve anakartım yok bozuk yani. yine ddr4 bir sistem kurmam gerekiyor ama 10k yı aşmak istemiyorum. ne önerirsiniz ben b550 r7 5700 düşündüm. unreal engine,blender tarzı...
  11. E

Biostar anakart güvenilir mi

Biostar b550 anakart almayı düşünüyorum ama marka hakkında pek bilgim yok, Asus ile de arasında 1000 TL yi aşkın fark var, güvenilir mi ne dersiniz?
  12. E

10k bütçeye telefon önerisi

10k bütçeye güncelde ne telefon önerirsiniz ?
  13. E

18 Yaşında bir işsiz genç olarak ne yapmalıyım

18 yaşındayım maddi zorluklardan ötürü üniversiteyi açıktan okuyorum. harçlık çıkarmak için birçok yere iş başvurusunda bulunsam da hep aynı olay oluyor,1 saat sonra mesaj aticaz aricaz 1 gün sonra haber vericez ve hiç bir şey yok. Şuanda Bilgisayar Programlığı okuyorum C++ ve Unreal Engine...
  14. E

Çözüldü✓ Performax 650w 80+Bronze psu sorun çıkarır mı?

Herkese Merhaba arkadaşlar ortalama 3 yıl kadar önce hazir sistem ile Performax 650w 80+bronze psuya sahip bir kasa aldım kasa bu: https://www.performaxgaming.com/urunler/bilgisayar-kasalari/inferno-siyah-atx-650w-80-bronze/ uzun süre rx6600 ve ryzen 5 5600 ile kullandım. zaten çok güç tüketen...
  15. E

PC'yi ilk açtığımda monitörde garip ışıklar ve renkler oluşuyor

PC'yi ilk açtığımda monitörde garip ışıklar ve renkler oluşuyor tam olarak nasıl tabir edilir bilmiyorum ama pc ilk açtığımda monitör kafayi yemiş biçimde açılıyor 1. fotodaki gibi ve 2. fotodaki gibi bi 3-4 dk bazen daha az bazen daha uzun bi süre sonra düzeliyor nedenini bilen,çözümünü bilen...
  16. E

rx6600 r5 5600 pc ne kadar eder ?

kendi imza sistemimde yazan pc, işlemci ryzen 5 5600 ekran kartı xfx rx 6600 anakart gigabyte a520m k ram 2x8 kasa performax inferno 3+1 fan mesh 650w 80+bronze 500 gb adata legend 700 m2 ssd wd 1 tb hard disk pc ne kadar eder ?
  17. E

20k aşağısı az yukarısı oyun pc önerisi

başlikta yazdigi gibi 20k aşağısı iyi bir fırsatsa da 20 nin az yukarısı bir pc arıyorum oyun için kullanacagım
  18. E

Vga To Hdmi kablo nereden bulabilirim?

başlıkta yazdığı gibi Vga To Hdmi kablo nereden bulabilirim? sipariş etmeden gidip alacagım fakat kim satar bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa çok güzel olur
  19. E

yayın açtığımda mikrofon sesi sadece soldan geliyor

başlıkta belirttiğim gibi twitch üzerinden bir yayın açtığım zaman (streamlabs kullanıyorum) mikrofonumun sesi sadece soldan geliyor ve çok şikayet ediliyor.Nasıl düzeltileceğini veya neden olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  20. E

Çözüldü✓ bilgisayarıma hiç bir şekilde format atamıyorum

500 ssd yetersiz geldiği için 1 tb harddisk almıştım harddiskim şuan geldi harddisk gelmişken ssd yi de format atıp temiz başlangıç yapmak istedim fakat yeniden başlata shiftle bastığım zaman onun başka yere taşındığını taşındığı yerde de Windows 10 Sıfırlama Kurtarma Ortamı Bulunamadı sorunu...
Geri