Arama sonuçları: *

• Users: K3R1M
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K3R1M

Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Samsung S24 Plus ile ekosistem olarak kullanmak için almak istiyorum. Silikonsuz olması daha da hoşuma gitti yoksa acıtıyor. Aman aman beklentilerim ya da mükemmel müzik kulağım yok. Sizce alınır mı? Ve hangi rengi daha güzel? Galaxy Buds 3 Trendyol
  2. K3R1M

Operatör değişikliği hangi sıklıkla yapılabilir?

Operatör değişikliği için birçok yere baktım ama net bir bilgi bulamadım. Kimisi 3 ay diyor kimisi hiç beklemezsin diyor. Mevcut olarak Vodafone faturalı kullanıyorum. Taahhüt bitimine 2 ay ve cayma bedeli olarak da 45 TL var. Yine Vodafone da bulunan bir faturalı tarifeye geçmek istiyorum, ama...
  3. K3R1M

Wraith bayram indiriminde klavye önerisi

Bu ürünler gözüme çarptı özellikle Türkçe tuş takımı. Malum TR klavye bulunmuyor, klavye değiştirsem bile ondan ona sürekli kullanırım diye düşünüyorum, fiyatı biraz fazla geldi ama ömürlük gibi. Klavye olarak şu an Ajazz ATK680 var, F tuşları yok ve çift basma yapıyor pek memnun değilim. Sessiz...
  4. K3R1M

Gaming Gen TR'den hangi klavyeyi tercih etmeliyim? Akko 5075B Plus vs MCHOSE X75

İyzico kampanyası ile Gaming Gen TR'den klavye almak istiyorum. Kimlik doğrulama yapamadığım için Parolapara hariç sadece İyzico'yu kullanacağım, bu şekilde bile 3 bin TL'lik üründe 1300TL indirim oluyor. %75'lik klavye istiyorum, F tuşları önemli. Valorant, CS gibi oyunlar oynamam, sessiz ve...
  5. K3R1M

1500TL kulak içi oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Yıllardır mikrofonunu beğendiğim için kablolu iPhone kulaklığı kullanıyorum. Ses müzik dinlerken tatmin etse de iş oyunlara gelince eksik kalıyor. Özellikle online oyunlarda ayak seslerini anlamak çok zor. Kulak üstü kullanmak istemiyorum, bu daha rahat geliyor. Piyasada gördüğüm Wraith Sense...
  6. K3R1M

Vodafone Pay kart ByNoGame'de nasıl kullanılır?

Vodafone Pay'de ByNoGame kampanyası varmış, Pay kart ile alışverişte 100 lira indirim veriyor. Ödeme ekranında hangi kısmı seçmem lazım bu kart için?
  7. K3R1M

Dying Light: The Beast tanıtıldı!

Dying light serisinin yeni oyunu The Beast tanıtıldı. İlk oyunun efsane karakteri olan Kyle Crane bu oyunla birlikte tekrar karşımıza çıkıyor. Karakter tanıdık olsa da diğer iki oyundan bağımsız bir hikaye sunacağı söyleniyor. "CANAVARI SERBEST BIRAKIN" "Sen Kyle Crane'sin, Harran'ın efsanevi...
  8. K3R1M

AOC 24G4X Monitör için gecikme ayarları nasıl olmalı?

Monitörü yeni aldım ve en iyi gecikme süresi için ne yapmam lazım? Ayrıca bu test sırasında monitör 180hz de olmasına rağmen frame rate bir türlü 180 olmuyor.
  9. K3R1M

Listedeki monitörlerden hangisi tercih edilebilir?

https://www.amazon.com.tr/hz/wishlist/ls/1JOOGSLCMECS7?ref_=wl_share Amazon prime day indirimlerinde güzel bir monitör almak istiyorum. RTX 4060lı bir laptop kullanıyorum. Büyüklük, çözünürlük vs. hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var. Bütçe en fazla 5k civarı, şimdiden teşekkürler.
  10. K3R1M

Office 2021 Pro Plus Retail Dijital Lisans Key Alınır mı?

Sağlamlisans'ta bu ürünü buldum. Office ihtiyacım var ve bu ürün aylık veya yıllık değil süresiz olarak görünüyor. Alan, kullanan var mı? Başka ne tavsiye edersiniz?
  11. K3R1M

Cyberpunk 2077 Process Monitor raporu

Oyun ortasında direkt kapanıyor oyun. Process Monitor ile bir şeyler yakalamaya çalıştım, umarım olmuştur. Oyun başlamadan önce açtım ve save dosyasını açarken hata verdi, o yüzden dosya boyutu biraz büyük. https://www.mediafire.com/file/r3l4vf5t3x76u58/Logfile.zip/file Ara sıra kapandıktan...
  12. K3R1M

1500 tl 500gb m2 ssd önerisi

Sistem diski değil 2. SSD olacak. Dram bulunmasa da olur, bulunsa da. Bu fiyata en iyi ne önerirsiniz?
  13. K3R1M

Lenovo LOQ kullanıcıları cızırtı sorunu yaşıyor musunuz?

Lenovo LOQ i5 12450H RTX 4060 olan modele sahibim. Laptop boştayken bile klavyeye yaklaştığımda cızırtı sesi duyuyorum, fanlar kapandığında daha da belirgin oluyor. Aynı cızırtı adaptörde de mevcut. Coilwhine'ı sadece ekran kartı kullanırken oluyor zannediyordum. O da var ama fan sesi bastırıyor...
  14. K3R1M

30 bin Tl ddr5 sistem önerisi

Ddr5 olması gelecek için iyi olur diye düşünüyorum. Fiyat 2-3 bin artabilir. Özellikle taksitli satış yapan bir yer olursa çok iyi olur.
  15. K3R1M

Kredi kartıyla taksitli alınan ürünün para iadesi nasıl yapılıyor?

Mesela 6 taksitle 30 bin TL'ye(faiz yok) alınan bir ürün iade edildiğinde para iadesi nasıl gerçekleşiyor? 30 bin TL'yi direkt limitten düşüyor zaten. İade gerçekleştiğinde 30 bin tekrar karta yatıyor mu? Yoksa taksit taksit mi yatıyor?
  16. K3R1M

İntel i5 12450h vs AMD Ryzen 7735hs vs AMD Ryzen 7840hs

Ryzen 7840hs diğerlerinden daha iyi ama fiyat farkı 5 bin TL'nin üzerinde. Diğer 2sine göre o kadar fiyat farkına değer mi sizce? İntel 12450h ve Ryzen 7735hs arasında hangisi tercih edilmeli?
  17. K3R1M

ASUS TUF A15 vs Acer Nitro 5 vs Lenovo LOQ

Laptop araştırırken en son bu üçü arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Sorunu olan model varsa sorunu nedir? Asus Tuf A15 Ryzen 7 7735HS RTX 4060 512GB SSD 16GB Ram Acer Nitro 5 İntel i7 12700H RTX 4060 1TB SSD 8GB Ram Lenovo LOQ Ryzen 7 7840HS RTX 4060 512GB SSD 16GB Ram
  18. K3R1M

Mouse hareket ettiğinde laptoptan cızırtı sesi geliyor

Kulaklıktan değil direkt laptoptan ses geliyor. Boştayken herhangi bir ses yok. 3 farklı mouse ile denedim, kablolu Everest ses yapıyor, kablosuz Razer deathadder v2x ses yapıyor. Ama eski Lenovo kablosuz mouse bu sesi yapmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir?
  19. K3R1M

HP Omen 16 R7-7840HS RTX 4060 alınır mı?

Teknosa'da techno club üyelerine özel 40 bin TL şu an. Bu fiyata alınır mı? https://www.teknosa.com/hp-omen-gaming-laptop-16xd0000nt-ryzen7-7840hs-16gb-512gb-ssd-nvidia-geforce-rtx-4060-8-gb-gddr6-161-fhd-w11h-siyah-gaming-notebook-8x168ea-p-125036263
  20. K3R1M

1500Tl Wireless mouse önerisi

Fingertip tutuşa sahibim ve elim orta boyutta tam ölçü bilmiyorum. Yatakta oyun oynadığım için kablo çok dolanıyor, o yüzden wireless önerisi istiyorum. Asus rog gladius 3 bakıyordum fiyat 1800'den 5bin TL'ye çıkmış. Bataryalı olması ve masadayken kablolu kullanılabilmesi çok hoşuma gitmişti...
Geri