Arama sonuçları: *

• Users: Knick
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Knick

2.El Sistem Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim

Dostlar Selam 2. el bi sistem alacağım özellikleri şöyle: Ryzen 5 5600 16 GB Ram 1 TB M2 3060 RTX 8 gb HP Omen Led Monitör 2. el sistem alırken ne gibi testler yapmalıyım nelere bakmalıyım yardımcı olur musunuz?
  2. Knick

Tasarım İçin Hangi Sistem Alınır?

https://www.itopya.com/dh-win-v3-amd-ryzen-5-5600-xfx-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-oem-paket_h31712 https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rx-7600-a520m-500gb-m-2-ssd-16gb-ramjoh.html...
  3. Knick

30.000TL Tasarım İçin Sistem Öneri

30.000TL' ye tasarım kullanılacak pc arıyorum var mı güzel bi öneriniz?
  4. Knick

Tasarım için Kullanılacak PC Tavsiyesi

Arkadaş uzun süredir tasarımla ilgileniyor ve eski bir pc si olduğu için çok yavaşladığını söyledi benden pc toplamamı istedi. Photoshop, indesign tarzı uygulamalar kullanıyo var mı bu bütçe de öneriniz.
  5. Knick

Kablosuz Mouse Önerisi

Bu bütçe de kablosuz mouse arıyorum iyizico kampanyasını kullanmadım. Beyaz olursa benim için daha iyi olur. Aklımda şuanda VXE R1 var ama nasıldır bilmiyorum önerileriniz neler?
  6. Knick

2000TL Kablosuz Mouse Önerisi

Bu bütçe de kablosuz mouse arıyorum iyizico kampanyasını kullanmadım. Beyaz olursa benim için daha iyi olur. Aklımda şuanda VXE R1 var ama nasıldır bilmiyorum önerileriniz neler?
  7. Knick

VXE R1 Pro Max alınır mı?

Uzun yıllardır Rival 3 kullanıyorum ve artık bozulmaya başladı. Yeni mouse aramaya başladım ve böyle bir şeye denk geldim sizce alınır mı? Ayrıca iyizico geçerli mi geçerliyse nasıl kullanabilirim
  8. Knick

Yardım Tabii Üyelik İptal Etme

Geçenlerde Tabii premium almıştım ve artık işime yaramadığı için iade etmek istiyorum fakat herhangi bi yerde ''aboneliği iptal et'' gibi bir yazı yok. Aboneliği yönet kısmına girdiğimde paket değiştir kısmı çıkıyor ve ben ücretsiz olan paketi seçmek istediğimde ''Hata bir sorun oluştu'' diyor...
  9. Knick

FC 24 Açılırken Kapanıyor

Kariyer yapmak için FC 25 indirmiştim fakat oyunu başlattığımda şu ekran gittikten sonra geri EA i açıyor ve oyun açılmıyordu sonra FC 24 ü indirdim ve orada da aynı sorunu yaşadım. internetteki çoğu çözümü denedim olmadı. Bunun çözümünü bilen var mı?
  10. Knick

FC 25 ve 24 Açılmıyor

Kariyer yapmak için FC 25 indirmiştim fakat oyunu başlattığımda şu ekran gittikten sonra geri EA i açıyor ve oyun açılmıyordu sonra FC 24 ü indirdim ve orada da aynı sorunu yaşadım. internetteki çoğu çözümü denedim olmadı. Bunun çözümünü bilen var mı?
  11. Knick

Arkadaşa 45K Full Set Sistem

Arkadaş 45 bin bütçesi var full set mouse klavye monitör sistem olmak üzere sistem diziyoruz önerileriniz neler
  12. Knick

Temu minimum sepet tutarı

temudan ürün alıcam ama minumum sepet tutarı 670tl diyor gereksiz başka ürünlere de para vermek istemiyorum. bu sepet tutarını düşürmek için bir yol var mı?
  13. Knick

Bu sistem alınır mı?

sistem bu https://www.itopya.com/modart-x21-intel-core-i7-12700kf-msi-geforce-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-oc-12gb-16gb-ddr5-_h27421
  14. Knick

40K hazır sistem tavsiyesi

Bu fiyata arkadaşa oyun için hazır sistem bakıyoruz önerdiğiniz neler var
  15. Knick

50K Sistem+Monitör Önerisi

En fazla 50 bin bütçem var, sistem + monitör bakıyorum bu fiyatlara şuan güzel bir sistem var mı yoksa indirim beklemeli miyim? Oyun için kullanıcam.
  16. Knick

Temudan Mousepad önerisi

Aula F75 alacağım minimum sepet tutarını doldurmak için birde 200-300TL arasına mousepad alacağım ne önerirsiniz
  17. Knick

Yardım Temudan vereceğim sipariş

Temudan ilk defa sipariş vereceğim 2 ürün alıcam vergi dahil 1208TL tutuyor bu gümrüğe takılır mı ürünleri maliyeti toplam 690TL
  18. Knick

1000TL Gaming Kulaklık Önerisi

en fazla 1000TL ye kulaklık lazım genelde valorant vb. oyunlar oynuyorum neler önerirsiniz
  19. Knick

2000TL Mouse Önerisi

En fazla 2000tl ye oyun için mouse arıyorum kablosuz olursa iyi olur genelde fps oyunları oynuyorum ve palm grip
  20. Knick

Anker R50i alınır mı? O fiyata daha iyisi var mı?

konu başlıktaki gibidir en fazla 1000tl bütçem var bu fiyat bandında en iyi kulakiçi kulaklık anker r50i midir daha iyisi var mı?
Geri