Arama sonuçları: *

• Users: l0kan1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Çözüldü✓ Samsung B-die overclock tavsiyesi

Merhabalar Dostlar; 5600x işlemci Msi B-550 a pro anakart Sistemimde 2 adet Samsung b-die ram bulunmakta. Bunları ben overclockladım ve şu anda hata almıyorum, ancak daha ileriye gidebileceğimi düşünüyorum. NS değerim verdiğim değerlere göre yüksek olduğunu düşünüyorum. Hangi değer...
  2. L

Yardım Samsung B-die overclock tavsiyesi

Merhabalar Dostlar; 5600x işlemci Msi B-550 a pro anakart Sistemimde 2 adet Samsung b-die ram bulunmakta. Bunları ben overclockladım ve şu anda hata almıyorum, ancak daha ileriye gidebileceğimi düşünüyorum. NS değerim verdiğim değerlere göre yüksek olduğunu düşünüyorum. Hangi değer...
  3. L

ROG STRİX 6600 XT Siyah Ekran

Selam, MSI B550-A Pro. Ryzen 5 5600X. 4000 MHz Dual RAM. ASUS ROG STRIX RX 6600 XT - MSI GTX 1060. Yukarıda belirtilen sisteme sahibim. Yeni RAM aldım ve taktım. Bilgisayarı başlattığım zaman ekran kartı siyah görüntü veriyor ve BIOS'a bile giremiyorum. Bilgisayar boot ediyor klavye fare ışığı...
  4. L

Anakartların RAM slot MHz değerleri farklı mı?

Merhaba dostlar. Anakartım MSI B-550 A Pro modeli. Thermaltake 2x8 4400 MHz 19 CL RAM satın aldım. Anakart bilgilerine bir baktığım zaman her bir RAM slotunun farklı MHz Max değeri olduğunu gördüm. Bu neyin nesidir? Resimdeki kılavuza göre sadece 1 adet ram'yi randımanlı kullanabiliyorum...
Geri