Arama sonuçları: *

• Users: FatihKvk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FatihKvk

TELEVİZYON ÖNERİSİ ARIYORUM.

13-14K Civarı bütçe ile en iyi televizyonu arıyorum. yerel mağazalarda TCL vb. adlı markalar bu fiyatta bulunuyor. Muhtemelen gereğinden pahalı ve kalitesizdir diye düşündüm. LG , SAMSUNG gibi markaların veya daha iyi markanın televizyonu varsa önerirseniz sevinirim.
  2. FatihKvk

iPhone 11 için kulaklık bağlantısı nasıl oluyor?

Bildiğiniz üzere iPhone'ların üst modellerinde jack girişi yok. Evimdeki 3.5mm kulaklıkları kullanmak için ne yapmam lazım? Bluetooth falan kullanılıyor sanırım , bu bana uygun değil. Bu durum IOS'da nasıl? Android'de direkt jack girişi yoksa arakablo ile gayet hızlı çözebiliyorsunuz. Bluetooth...
  3. FatihKvk

Öneri iPhone 11 vs Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Sizce hangisi tercih edilmeli? Yıllardır Android kullanıyorum elimde şuan Note 8 var. Android'in yavaşlaması konusundan bıktım ama iki telefon da çok cazip duruyor. iPhone 11 ekranı lcd diğeri amoled gibi farklar var. genel performanstan ikisinin de üzmeyeceğini sanıyorum. Ayrıca iPhone...
  4. FatihKvk

TENDA V12 VS TP-Link Archer C80 VS TP-Link VR400

Elimdeki modemde wifi kopmaları ve kablosuzda düşük hız yaşadığımdan dolayı yeni modem arıyorum. Bu modelleri buldum en iyisi TENDA V12 gibi duruyor. Hangisi alınmalı ve neden? , Ayrıca öneriniz var mı? 1681155945 Tenda V12 1681155946 Tenda V12
  5. FatihKvk

RTX 2060 Anti Alaising SORUNU

Çoğu oyunda videodakine benzer bir sorun yaşıyorum masaüstünde bulunan uygulama ikonlarında da oluyor pek anlayamadım nasıl çözeriz? RTX 2060 Kullanıyorum. 1677439154 normal mi bilmiyorum ama paint programında da çizimler böyle
  6. FatihKvk

RPM değerleri nasıl? Ryzen 5 4500 VE Stok Fan. gürültü.

Merhaba cpu fanım boşta (masaüstü) ve hafif yük altında olsa bile 1500-1800 rpm'de çalışıyor ve 49 derece civarı bir sıcaklık veriyor. oyunlarda bu durum daha da artıyor ve boşta bile olsa sesi anlaşılıyor bunu nasıl çözebilirim veya bu değerler normal mi? Ryzen 5 4500 STOCK FAN Gigabyte...
  7. FatihKvk

Steelseries Arctis 1 VS GamePower Fujin vs Razer BlackShark V2 X

Seçim konusunda zorlanıyorum. Öneriye açığım.
  8. FatihKvk

Yeni sistemde aşırı PC gürültüsü

Merhabalar , birkaç ay önce de konu açmıştım fakat garantiye gönderme fırsatım olmadı. dün ses kaydı alabildim oyun esnasında. PC'den resmen bir şey kesiyormuş gibi ses geliyor. bu hangi parçadan kaynaklı olabilir? veya internette ne diye geçer? Ses Linki --> https://voca.ro/1b6vKM1kooNA...
  9. FatihKvk

600-700 TL Red Switch Rgb-Rainbow (sessiz) Mekanik Klavye Önerisi Arıyorum.

Merhabalar klavye arıyorum KUMARA K552 alacaktım fakat TKL den vazgeçtik. hazır indirimler varken NUMLOCK'u olan bu fiyat bandında MEKANİK RED SWITCH bir klavye önerir misiniz? Genel olarak oyun üzerine kullanım olacak.
  10. FatihKvk

İncehesap'tan klavye alınır mı?

İncehesaptan klavye veya kulaklık alınır mı? iade koşulları neler? mekanik klavye bakıyorum da.
  11. FatihKvk

GamePower Fujin VS Blackshark V2 X VS Hyper X Cloud Stinger S VS LOGITECH G332

Merhabalar , indirimde kulaklık almak istiyordum fakat iyice kafam karıştı. Biraz kararsız birisiyim , öncelikle kulaklıkta iyi ses - ses seviyesi ve rahatlık arıyorum. Fujin kötü, iyi diyenler oldu genelde razer açısından ses seviyesi düşük dendi ses kartı lazımmış sanırım. Hyper X için de ses...
  12. FatihKvk

Yardım Kulaklık Önerisi Arıyorum.

Merhabalar, benzer konu açmıştım ama kafam çok karıştı. 500-700 tl civarı veya az daha üstünde (gayet iyi bir ürünse) kulaklık arıyorum. Kulaklık çoğunlukla oyun için kullanılacak ve uzun süreli kullanımda kulağı sıkmayan bir şey olsun istiyorum. Ses düzeyi ve kalitesi de bir o kadar önemli...
  13. FatihKvk

Razer Blackshark V2 X Fiyatına göre en iyisi mi?

İtopya'da şuan indirimde olan Razer Blackshark V2 X Kulaklık nasıldır? birkaç tane daha kulaklık var fakat bu videoda da bahsedilmişti. https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 Başka bir kulaklık öneriniz var mı? Fiyatı biraz tuzlu duruyor.
  14. FatihKvk

Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow Alınır Mı? (Önerilere açığım)

Merhaba ufak bir araştırma üzerine herkesin bu klavyeyi önerdiğini gördüm sizce bu fiyata en iyi klavye bu mu? https://www.incehesap.com/redragon-k552-kumara-k552-kr-kablolu-gaming-klavye-fiyati-53150/ Klavye iyi duruyor fakat rainbow olması bir tık üzdü. siz ne düşünüyorsunuz? başka klavye...
  15. FatihKvk

Bilgisayarımın Gürültüsü

Merhabalar bu yıl Mayıs ayında İtopya üzerinden Gigabyte Windforce rtx 2060 , Ryzen 5 4500'lü hazır sistem aldım. öncelikle, zaten ekran kartım 83 derecede çalışıyor çoğu oyunda. ama sıcaklıktan ziyade gürültü çok gözüme batmaya başladı. uykumdan uyandığım oluyor başkası bilgisayar üzeründe...
  16. FatihKvk

Msi Afterburnerdan Temp Limit Kısmak

Merhabalar Gigabyte Windforce RTX 2060 6 GB ekran kartına sahibim oyunda 82-83 dereceyi görüyor diye msi afterburner kurcaladım ve temp limiti 75 derece yapıp power limit'i %100 yaptım sonuç olarak oyun cidden 75-76 derecelerde çalıştı bunun ekran kartıma ne zararı olur? Yani çok güzel düşük...
  17. FatihKvk

GTA 4 Complete Edition (GTA IV: The Complete Edition) FPS Drop ,Takılma Sorunu

Merhaba Steam Üzerinden Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Aldım fakat ne yaparsam yapayım fps drop sorunu çekiyorum sistemim bu oyuna göre aşırı güçlü bence. Şuan kurduğum modda yine fena değil ama hala can sıkıcı birden 60 fps iken 40 a 30 a düşüp geri çıkmalar. çözümü bilen var mı...
  18. FatihKvk

2 Monitör Arasında Kararsız Kaldım.

Merhaba tekrardan anket açıyorum çünkü model sayısını 2 ye düşürüp 1 modeli değiştireceğim. Hepsinden daha iyi bir öneriniz varsa 144 Hz 24'' 1ms IPS panel bir monitör arıyorum. burada içime sinen en çok lg oldu ama başka forumda AOC'u önerdi bir arkadaş. Fikirlerinz nelerdir?
  19. FatihKvk

Monitör Seçimi İçin Arada Kaldığımdan Yardımcı Anket.

Merhaba Farklı Konu Açmıştım Ama Birde Anket Açmak İstedim. Hangisini Seçmeliyim + ları ve eksileri ile beraber yazarsanız.
  20. FatihKvk

Çözüldü✓ 2.500TL - 3000 TL civarı Monitör Önerisi?

Merhabalar, Bir süredir monitör piyasasına bakıyorum başta 24 inç baksamda sonradan 27 beni kendine çekti sonradan başka forumda aldığım tvsiyeler ve arkadaşlar üzerinden geçen sohbette ise 24 inç daha kusursuz göründü. 27 inçlerde 1920x1080 de pikselleşme olabiliyormuş ve fps oyunlarında sorun...
Geri