Arama sonuçları: *

• Users: Hüdayyi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hüdayyi

Fortine karakter değiştiremiyorum

merhabalar fortnite oynuyorum yeni güncelleme geldı oyunu güncelledım fakat karakter degistiremiyorum 1 karater de sabit kaldım baska karakter seciyorum kaydediyorum ama oyuna girince yine önceki karakter oluyor ghost rider skininde takılı kaldı oyun ne yaparsam yapayım karakter degişmiyor...
  2. Hüdayyi

Steam hata 105 hatası nasıl giderebilrim topluluk pazarına vb gıremiyorum

merhabalar bu sabah nedenini bilmediğim bir şekilde hata aldım steam e girdim ve topluluk kısmına tıkladıgım zaman hata 105 sunucuya baglanılamadı veya ınternete baglı degılsınız hatasını almaya basladım yardımcı olabılecek var mı
  3. Hüdayyi

şifresını unuttugum için telefonum kilitlendı iphone yardım edin

merhabalar iphone 11 kullanıyorum 1 sendır hep face ıd kullandıgım ıcın hiç sifre girmemıstım ve dün telefonum sifre istedi face ıd calısmıyordu yanlıs girmem sonucu kilitlendı saatlerce denedım denedım artık saat yazmıyor sadece güvenlik için kilitleme yazıyor lütfen yardım edin
  4. Hüdayyi

Yardım bilgisayar oyun oynarken kendi kendini kapatıyor

merhabalar ben uzun zamandır lol ve cs oynuyorum sorunsuz şekilde ama dün nfs payback yükledim ve bi 30 dk sonra pc kendi kendini kapattı sabahı ise basa bir oyuna giricektım valheim e girdim pc den gene fan sesleri geldi kendi kendini kapattı bu 3-4 tekrarlanıyor hep msı rx 570 8 gm gaming x...
  5. Hüdayyi

psp 3004 ekran lazım

merhabalar elimde psp3004 var ama iç ekranı kırık yeni ekran lazım birüsü siteye baktım bulamadım acaba var olan var mı veya satan birisi psp 3004 ekranı lazım çıkma 2.el hersey olur çalışsın yeterli
  6. Hüdayyi

X box kırmızı ışık hatası

x box 360 s sahibiyim konsoldaki ana tuş normalde yeşil yanması gerekirken simdi sadece kırmızı ışık yanıyor ve ekrana görüntü gelmıyor ne yapmam lazım
  7. Hüdayyi

Xbox 360 ı monitöre bağlayıp ses alma

öncelikle merhaba arkadaşlar x box 360 konsolum var pc nin monitörüne bağlayıp oynuyorum ama zevk vermiyor ses olmadığı için uzun lafın kısası x box 360 konsolunu monitöre bağlayıp nasıl ses alabilirim
  8. Hüdayyi

Sea Of Thieves (Ashbeard) Hatası

Selamlar Steamden aldığım Sea Of Thieves i önceden sorun çekmeden oynardım 2-3 sefer yüklediğimde sorun çıkmadı ama bugün yüklediğimde Start Game tuşuna bastığımda normalde hesabıma hızlıca giriş yapıp oyuna atması gerekirdi fakat Sign in to Xbox Live segmesini açıyor normalde orda hesabımın...
  9. Hüdayyi

amd ryzen 5 pro 4650g ve msı rx570 8 gb gamıng x

merhabalar amd ryzen 5 pro 4650g ve msı rx570 8 gb gamıng x kullanıyoruum ve anlamını bilmedıgım bir şekilde gta 5 online da düşük fps alıyorum fxaa ayaları kapalı onun dışında her şey oyunun verdigi ultra ayarlarda ve 70-80 fps alıyorum ekran 144hz bilmiyorum belki fps değerlerim normaldir ama...
  10. Hüdayyi

APU İşlemcı rx570 8 GB

merhaba dostlar ben apu kullanıyodum amd ryzen 5 4650g işlemcı ekran kartı taktım rx570 8 gb monitörü de hdmı dan yanı ekran kartından monitöre bagladım yanı suan sistem hala ıslemcıyı mı kullanıyo gpu yu yoksa ekran kartını mı kullanıyıyo yardım edebilirmisiniz suan hala aynı mı yoksa...
  11. Hüdayyi

Msi Rx580 8 GB Gaming x mi yoksa sapphire nitro + Rx580 8 gb mı ?

Msi Rx580 8 GB Gaming x mi yoksa sapphire nitro + Rx580 8 gb mı ?
  12. Hüdayyi

Sapphire Nitro Rx 580 8 GB Kaça Alinri?

arkadaşlar bir yerden sapphire nitro rx 580 8 gb buldum adam 5000tl fiyat çekti ama ekran kartıyla mining yapmış önceden ama 1 senedır de kart çalışmıyo riglerı çekelı 1 sene oldu bunu biliyorum 1 senedır çalışmadıgını görüyodum 5000 tl ye bu kart alınır mı ?
Geri