Arama sonuçları: *

• Users: Ajanxl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ajanxl

Laptop almayi planliyorum ne onerirsiniz?

Laptop almayi planliyorum kafamda birkaç fikir var ama kararsiz kaldim. https://amzn.eu/d/4B3K3W1 https://amzn.eu/d/8claThy https://amzn.eu/d/2eKi6aw Kafamda şu an bunlar var baska onerileriniz varsa uygun fiyatli alabilirim
  2. Ajanxl

2000TL civarı kablosuz kulaklık önerisi

Yıllardır kullandığım kulaklığım bozuldu, 2 bin TL civarı kablosuz oyuncu kulaklığı önerir misiniz? https://gank.com.tr/machenike-gx30-pro-tri-mode-siyah-gaming-kulaklik-97 Şu an aklımda bu var.
  3. Ajanxl

Mavi Ekran RX6700XT Bilgisayar Mavi Ekran Veriyor

bilgisayar aniden mavi ekran vermeye başladı. Sorunun kaynağını nasıl bula bilirim
  4. Ajanxl

hangi yöntemi yapmam daha iyi olur

yenibir işlemci ve ekran kartı almayı düşünüyorum ilk alcakolursam r7 5700x ondan sonra alcaksam rx6800 veya rx6700xt ama bir konuda kararsız kaldım ilk işlemci alırsam sonra muhtemelen rx6800 alırım ama alamayada bilirirm fiyatlar artarsa veya şuan bi rx6700xt buldum bütcem yetiyo onu alıp eski...
  5. Ajanxl

witcher 3 ekran bulanıp duruyor

witcher 3 blood and wine oynarken sonlara doğru dayak attı biri spoiler olmasın diye yazmıyom belki oynicaklar vardır sonrasında ekran bulanıp duruyo geçmiyo gorevlere giriyom meditasyon filan yapıyom pot içiyom düzelmiyo dayak yemeden once gittim tekraryedim gene düzelmedi bi fikriniz varmı
  6. Ajanxl

Skyrim mod paketi olan varmı

Merhaba. Skyrimde yaklasik 2 haftadir mod kurmaya calisiyorum kuruyorum ama oyuna başlayınca bozuluyo SSE 1.5.97 için 200+ yada 300+ türkçe modpaketi varmi bildiğiniz yada kullandığınız.
  7. Ajanxl

Oyunum sürekli kapanıyo

Merhaba şuan sadice 2 oyunumda oyunu oynarken 10 15dk sonra bi anda donup oyun kapanıyor çözüm bulamadım yardımcı olurmusunuz Oyunlar:Kingdome come deliverance ve Mound and blade bannerlord
  8. Ajanxl

Çözülemeyen görüntü problemi

Merhaba bütün oyunlarımı ultrada açmama rağmen çok kötü bir görüntü veriyor nesnelerde titreme filan var. Not:Ekrankartı,anakart,monitör ve İşemci değiştirip denedim ve olmadı Oyun:Medivle Dynasty
  9. Ajanxl

Asus anakart wifi6 teknolojisi yardim

Merhaba anakartima wifi 6 bağladim ama hicbirsey degismedi aygit yoneticinde heralde bluetooth bolmunde generic bluetooth adapter olarak gozukuyor ama ünlem işaretivar yardim edermisiniz
  10. Ajanxl

Bilgisayar ramleri görmüyor

Merhaba. Bilgisayarim ramlerimi okumuyor bende b450mk anakart vardi asus rog strix b550 f aldim ramleri taktiğimda okumadi butun ram slotlarinda denedim ama olmadi
  11. Ajanxl

Bu bulduğum anakart iyi midir

Bole bi anakart buldum iyi midir? bu
  12. Ajanxl

Anakart değişicem Anakart tavsiyesi

Merhaba anakart değiştirmeyi pilanliyorum amd ve Atx kasa için bildiğiniz önerdiğinizvarsa yaza bilir misiniz Bütçe:3500-4000
  13. Ajanxl

Bu anakart iyi midir?

Merhaba Anakart değiştire bilme olasiliğim var Bu anakart alina bilirmi bu fiyat bandinda önerniz varsa önere bilirsiniz...
  14. Ajanxl

Çözülemeyen görüntü problemi

Merhaba oyunlarımı ultrada açmama rağmen kötü görüntü alıyorum bende rx6600 var sorun ekrna kartında olabilirmi diye düşünüp bi risinden ödünç rtx 3060 aldım ama sorun hala çzöülemedi sorun anakartta yada monitörde ola bilirmi
  15. Ajanxl

kötü görüntü alıyorum ekrankartında sorun olabilirmi

Merhaba oyunlarda ultrada olmasına rağmen kötü görüntü alıyorum aynı şekilde YouTube videolarında ekrandaki simgelerin yanları tırtıklı oluyor Telefonda aynı videoyu açıyorum PC dekinden daha iyi görüntü veriyor ekran kartında bir sorun olabilir mi? Çözünürlük 1080p
  16. Ajanxl

rx 6600 adrenalin ayarları

Merhaba oynadiğim tüm oyunlar ultrada olmasina rağmen kötü grafik veriyor sorun monitörde olduğundanda şüpeleniyorum yada amd adrenalin ayarlarimda Ekrankartim rx 6600 Ekrankartima gore yapila bilcek maximum grafik ayarlarini yapmam gerek bilgili birisi varsa yaza bilirmi
  17. Ajanxl

Amd adrenalin ayarlari

Merhaba oynadiğim tüm oyunlar ultrada olmasina rağmen kötü grafik veriyor sorun monitörde olduğundanda şüpeleniyorum yada amd adrenalin ayarlarimda Ekrankartim rx 6600 Ekrankartima gore yapila bilcek maximum grafik ayarlarini yapmam gerek bilgili birisi varsa yaza bilirmi
  18. Ajanxl

görüntüm kötümü yoksa banami kötü geliyor

merhaba oynadığım bütün oyunlarda grafikler ultrada olmasına rağmen görüntü kötü hala çözüm bulamadım Sıkıntı monitör tn panel olduğundan olabilirmi cok sıkıldım bu grafik durumundan youtubeden video izliyorum youtuberlarin goruntusu cok iyi kendi oyunumda ultrada olmasına rağmen kötü
  19. Ajanxl

Kötü görüntü aliyorum

Merhaba oyunlarda kötü görüntü aliyorum Attigim goruntude sorun monitördenmi kaynaklaniyo olabilir
  20. Ajanxl

mönitör değiğiştiriceğim

merhaba bende https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html bu monitor var ama pcmin verdigi goruntuyu beğenmiyorum tn panel oldugundan dolayı oldugunu dusunuyorum...
Geri