Arama sonuçları: *

• Users: fr0ss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Asus X515EA-BQ945 Rami artıyor mu ?

Yukarıda belirttiğim model hakkında rami artıyor mu bilgi bulamadım yardım eder misiniz ?
  2. F

Dark Souls serisi indirime girer mi ?

Bahar indirimlerinde fiyatı düşmedi ama daha önceki bahar ve kış indiriminde fiyatı düşmüş sizce tekrar kış indirimlerinde indirime girer mi ?
  3. F

Porge Mousepad Alınır Mı?

Corsair Katar Pro Wireless bugun elime ulaştı fakat şuan kullandığım mousepadde kesinti sorunu yaşıyorum . daha kalitesiz mousepadde denedim sorun kalmadı . Porge mousepad Katar Pro wirelesste sorun yaşatir mi sizce ? Pek bir beklentim yok kesinti olmasın yeter . 1669035998...
  4. F

Corsair Katar Pro Wireless Hızlı Dönüşlerde Kesiliyor

Merhaba elime az önce ulaştı . Test ettim ve ani dönüşlerde mouse olduğu yerde kalıyor . Ne yapabilriim ? Mouseyi çok beğendim gerek elde tutuşu olsun herşeyi çok iyi sorunu çözmek istiyorum
  5. F

csgo 10. yıl özel sticker kapsülü

az önce yeni sticker kapsülü geldi (10. yıl özel) . antwerp gibi fıyatı düşer mi ? ya da alıp stok yapmak mantıklı mı ?
  6. F

RTX 3060 sistemim neredeyse her oyunda drop yiyor

Merhabalar bundan 5 gün önce aldım bu sistemi bilgisayarım çoğu oyunda anlık drop yiyor ve az önce arkada sadece spotify ve opera açık olmasına rağmen çöktü . pcyi itopyadan aldım . ordan deneme surumuyle geldi. driverlari falan herseyi güncellemiştim . fakat bir şey dikkatimi çekti bios modu...
Geri