Arama sonuçları: *

• Users: doqantr81
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR

ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR'e sahibim bu monitörü aldım alalı IPS monitör renkler falan sorunlu hep şöyle sorunlu renkler patlak sürekli bu ıps monitörde ayarı bi yapamadım düzgün renk ayarını canlı renkler istiyorum ne yaptıysam beceremedim ilgili...
  2. D

TUF Gaming VG279QL3A SORUNUM VAR

ASUS TUF Gaming VG279QL3A monitörü aldım daha dün 180 hz çektim kutudan çıkan DP kabloyla ancak oyuna giriyorum yazı var mesela duvarda poster diyelim etrafa bakınırken yazılar bulanıyor sonra netleşiyor ekran modları ayarlarında eksikmi yapıyorum anlamadım yardımcı olabilecek var mı internette...
  3. D

MONİTÖRE BİŞİLER OLDU YARDIM LAZIM

Samsung S27AQ320NU 27 inç monitör sahibiyim ancak monitörüm anlamsız bi şekilde bozuldu 165 HZ MONİTÖR 59 HZ yapınca düzeliyor ama 165 hz 144 120 hzlerde böyle oluyor sol üst köşede bu şekilde bi leke oluştu bi anda 1 aya yakın kullandım ilk attığım resimdeki gibi oldu monitörüm ekran kartım...
  4. D

GTA 5 AÇILMIYOR Epic Games sorunu

epic game's orjinal GTA 5 sahibiyim oynuyordum sorunsuz ancak bir problem oluştu Rockstar game's açılırken logoda kalıyor sonra oyun açılıyor ama simsiyah ekran oluyor masaüstüne dönemiyorum yapılanlar Windows 10 Format tekrar atıldı temiz format Epic Game's oyun tekrar indirilildi ve...
  5. D

Alcatel Pixi 3 (10) pc tableti görmüyor windows 10

Alcatel Pixi 3 (10) pc tableti görmüyor windows 10
  6. D

CHROME YOUTUBE TAM EKRAN PC DONUYOR RESET ATIYORUM TEK ÇÖZÜM

selamun aleyküm beyler chrome youtube video tam ekran yapınca pc donuyor reset atmadan düzelmiyor windows update yapıldı driver'lar orjinal siteden indirlip güncellendi bios güncel termal macunlar yenilendi Ekran kartı - CPU buz gibi serin sessiz Ryzen 5 2600 Sapphire Rx5600XT 8x2 16 GB 3200 (...
  7. D

SAPPHİRE PULSE RX5700XT 3064RPM FAN HIZI

Merhabalar ısıyla sorunum yok ancak 3064RPMde dönüyor 70'lere çıkınca kart 80i görüyorum sıcaklıkta problemim yok ancak ekran kartı bu rpm değerlerinde dönünce fan sesi aşırı fazla oluyor basit bir simülasyon oyununa girdim petshop simülatör diye en basitinden mesela gta 5 vb tüm oyunlarda böyle...
  8. D

EKRAN KARTI PLASTİĞİ KIRIK

selamlar arkadaşlar Asus ROG Strix Radeon RX 570 OC 8G OC Versiyon resimde işaretlediğim yer kırıldı sadece ancak sol fan oynuyor kırık olduğu için fan oynuyor parça sağlam fan ancak kırık olduğu için oynama yapıyor oyunlarda 70 80 derecelere çıkınca fan tıkırtı yapıyor bu çerçeve için ne...
  9. D

Gta 5 Sürekli Doğrulama ile giriyorum

epic game gta 5 girceğim zaman sürekli dosya doğruluyorum oyuna o şekilde giriyorum oyun orjinal epic game çözüm yokmu
  10. D

YENİDEN BAŞLATINCA OLUŞAN SORUN PROBLEM

sistemimin detaylarını paylaşıcam önce İşlemci :AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor, 3.4 GHZ ANAKART : ASUS PRIME A320M-R RAM : 2X8 3200 MHZ RAM EKRAN KARTI : ASUS ROCK STRİX RX570 8GB OC BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 6062, 24.02.2023 arkadaşlar sorunum şu önceden normal...
  11. D

BU FAN NE OLARAK GEÇİYOR UCU Bİ TARAFI ERKEK BİR TARAFI DİŞİ MOLEXLİ

BU FAN NE OLARAK GEÇİYOR UCU Bİ TARAFI ERKEK BİR TARAFI DİŞİ MOLEXLİ sipariş verip alcam kasadaki tüm fanlar molex'ten birbirine bağlı rainbow rgb tek bunu biliyorum
  12. D

windows update Yükleme hatası - 0x800f081f hatası

WİNDOWS 11 ARKADAŞLAR tüm güncellemeleri yaparım ancak bu güncellemeyi yapamıyorum Yükleme hatası - 0x800f081f hatası alıyorum bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek
  13. D

ANAKART DXDİAG'DA GÖRÜNMÜYOR NEDENDİR

ANAKART MARKA MODEL ASUS PRİME A320M-R BİOS UPDATE GELMEDİ UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM AMA DXDİAG'DA GÖRÜNMÜYOR SYSTEM MANUFACTURER YAZIYOR BİLGİSİ OLAN VARMIDIR
  14. D

General Mobile E Tab 5 İç Ekran

General Mobile E Tab 5 İç Ekran görüntü kaymaları var darbe almış ama hiçbiryerde iç ekran bulamıyorum başka marka model takabiliyormuyuz bu tabletlere
  15. D

Yardım hepsicüzdan ile alcam

HEMEN AL SONRA ÖDE İLE SATIN ALICAM HEPSİBURADADAN XPG Hunter 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram AX4U32008G16A-SBHT https://www.hepsiburada.com/xpg-hunter-8gb-3200-mhz-ddr4-cl16-ram-ax4u32008g16a-sbht-p-hbcv00002jfvg2 nasıl ram sizce arkadaşlar bir bu çıkıyor hepsiburada limiyle 550 tl limit çıkmakta...
  16. D

Yardım Hangi Rami Almalıyım Acil Yardım

sistemimin özellikleri İŞLEMCİ : Amd Ryzen 2600 İşlemci ANAKART : Asus Prime A320m-R RAM : DDR4 CL15 Cruscial Ballistik 8 GB Ram ( max 2933 mhz ) E.KARTI : Msi Geforce GTX 1050 2 GB Gaming X SSD : 240 HDD : 1 TB MONİTÖR : SAMSUNG 27" LS27AG320NUXUF 165Hz 1Ms HDMI DP FreeSync VA...
  17. D

CL15 Ram Cl16 Yanına Almak

selamun aleyküm abilerim kardeşlerim bir sorum olcak Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix Beyaz DDR4 3000MHz CL15 1.35V RGB PC Ram ----- bu benim bilgisayardaki ram'im ancak CL15 Ram bulamıyorum aynısından diyorumki CL16 3000 mhz ram alsam biostan xpm açsam d.o.c.h tan bahsediyorum eşitlesem sorun...
  18. D

Ram'im Cl15 mi CL16 Mı Anlayamadım

Birim Adı Crucial Ballistix BL8G30C15U4R.M8FE1 Ram'im bu Arkadaşlar 8 GB ram şimdi 8 gb daha alcam uyumsuz olsun istemiyorum iki kanalıda kullancam ama hangi ram uyumlu cl15 mi 16 mı anlayamadım birde neye dikkat etmem gerekir aynı marka olması şartmı...
  19. D

Gereksiz Hizmetleri Kapatma Windpws 11

windows 11 msconfig hizmetler hangisi gereksiz performans artışı için fazla yük olmasın diye deaktive edebileceğim seçenekler nelerdir
  20. D

Windows 10 mu Windows 11 mi

Arkadaşlar Yıl olmuş 2022 ağustos ayı kullanıcı deneyimlerinizi sormaktayım performans olarakta Windows 10 mu ? Windows 11 mi ? Artı Ve Eksi Yönleriyle söylerseniz ricamdır çok sevinirim Şahsi Pc'm İşlemci : Amd Ryzen 2600 İşlemci Anakart : Asus Prime A320m-R Ram : DDR4 CL15 Cruscial...
Geri