Arama sonuçları: *

• Users: Kagexa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım GameGaraj Laptop Alınır Mı? Güvenilir Mi?

Hayırlı geceler arkadaşlar. 2 haftadır bilgisayar araştırması yapıyorum ve asus tuf a15 , msi pulse 16 , dell g15 , acer nitro 16 gibi cihazları araştırırken inanılmaz şekilde gamegaraj önerisi geliyordu be bende araştırdım. Forumdaki yorumları olumlu şikayetvardaki ilgileride güzel servisini...
  2. K

Yardım Asus Tuf A15 hala alınır mı?

Arkadaşlar öncelikle günaydın. İki bilgisayar arasında git gel yapıyorum msi pulse 16 ai ve asus tuf a15’nın ryzen 7 işlemcili 4060 modeli. Aralarında birkaç gün önce neredeyse 3k oynadığı için msi pulse alacak gibiydim hem 32 ram hemde 1tb ssd var idi birde intel core ultra 7 daha iyi bir...
  3. K

Öneri Gaming Laptop Önerisi

Herkese merhabalar. Maalesef 3 yıllık lenovo ideapad gaming 3 cihazım bozulduğu için yeni cihaz alacağım. Cihazimdan yani lenovodan mükemmel derecede memnun olduğum için lenovo LOQ tercih edecektim fakat kronik sorunu varmış ve anakart kendisi yanıyormuş sanırım tüm modellerinde bu sorun var mı...
  4. K

iPhone 13 şarj sorunu

Herkese merhabalar öncelikle. 2 gündür iPhone 13 cihaz kullanıyorum daha adaptörü yeni geldi onla şarj etme fırsatım olmadı bilgisayarla şarj etmek zorunda kaldım. Tavsiyelere göre %80 %85 Max şarjı olsun deniliyordu bende %86 ya kadar şarj ettim ancak şarjı çok hızlı tükeniyor ekran saatlerine...
  5. K

Yardım Apple Adaptörüm orijinal mi ?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. D&R sitesinden apple 20w adaptör aldım fakat orijinalliğinden şüpheliyim çünkü apple sitesinden seri numara sorgulaması yaptığımda öyle bir seri numarasının bulunmadığını söylüyor ama oradan adaptör sorgulaması yapılıyor mu emin değilim bellide sadece cihazdır...
  6. K

Yardım Android'den IOS'a aktarma

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle. Yeni bir iPhone cihaz aldım ve android telefonumdan aktarım seçeneğini seçtim kurulum yaparken başta 2 saat 38 dakika gibi bir süre sunmuştu aktarım için normal şartlarda dediğine göre saat 9 da bitmesi gerekiyordu ama yaklaşık bi 20 dakikadır takıldı...
  7. K

Yardım Android'den İOS'a veri aktarımı

Herkese iyi günler öncelikle arkadaşlar. Yeni bir iPhone 13 cihaz aldım ve kurulum yaparken android telefonumdan verileri taşıması için gerekli uygulamayı indirdim ve taşıyordum ancak whatsap , kişiler ve fotoğraflari seçtim sadece yani toplam nereden baksan 23gb anca vardır yoktur belkide. Bana...
  8. K

iPhone 13 hala alınır mı?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Şuan 33.800 TL fiyatına iPhone 13 128gb alabiliyorum siyah rengini sizce hala telefon alınır mı? Bu fiyata alınabilecek bir telefon mu? Güncellemesi ne zaman kesilir iPhone 13 modeline? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  9. K

Öneri s23 Ultra vs iPhone 13

Öncelikler herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Şuan Xiaomi Redmi Note 10s modelini kullanmaktayım. Telefonumdan memnunum ancak bunu ailemden birine verip telefonumu değiştirmek istiyorum. Bu iki telefon arasında kaldım tabii ki s23 ultra sistemsel olarak çok daha önde bir telefon ama hız testlerini...
  10. K

Rehber Yerçekimsel Uranyum Nöroateşleyici Operatör

1775 lik operatör skini bekliyordum markete çok bi seçenek yok ama bu skin geldi renk paketi , mermi izi ve atış sesi var + olarak. Sizce alınır mı yoksa köken operatör , iyon operatör , sihirpunk operatör , yağmacı operatör veya yitik operatör beklenir mi ? Düşüncenizi merak ettim şimdiden...
  11. K

Öneri Valorant Skin RGX Kelebek vs Özel Harekat Kelebek

Herkese öncelikle iyi bayramlar. Halihazırda biliyorsunuz ki VALORANT'a büyük bir zam geliyor 25 Nisan tarihinde. Bende VALORANT sıklıkla oynayan biriyim ancak çok fazla para yatıran biri değilim. Kelebek bıçağı uzun zamandır istiyordum. Bugün marketime özel harekat kelebek geldi ve vplere vs...
  12. K

Öneri Oni Phantom vs BlastX Phantom

Dün oni phantom satın aldım marketimden ve çok beğenmedim açıkçası kaplama dışında fark yok ses vs. aynı. Bugün marketime blastx phantom geldi ve iade hakkımı kullanıp blastx alsam mı almasam mı karar veremedim gerçekten. Sizce değer mi hangi skin daha iyi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  13. K

Yardım Gamepower Fujin vs Gamepower Raijin

Bu gamepower fujin ve raijin arasındaki fark tam olarak ne? Çünkü karşılaştırma yaptığımda özellikleri aynı gibi somut olarak kulağıma takıp denemedim eğer deneme fırsatı olan varsa hangisini önerir çünkü ikisi arasındaki fiyat farkı neredeyse 200tl . son 2 gündür kafa yoruyorum kulaklık için...
  14. K

Öneri Bluetooth kulaklık ?

500TL max bütçeye önerebileceğini kulak içi bluetooth kulaklık var mı acaba ?
  15. K

Yardım Gamepower Fujin kullanan varsa ?

https://www.incehesap.com/gamepower-fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-57365/?ref=akakce&v=1.85.2 Gamepower fujin indirim koduyla 568 tl ye geliyor sizce eder mi ve kullanan varsa kulaklık nasıl ?
  16. K

Bilgisayarımın bataryası hızlı bitiyor.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX marka bilgisayarımı https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF98RLR/ref=cm_sw_r_apan_i_JRF2G8Y9V184PJVSGA4J?_encoding=UTF8&psc=1 adresinden 14 Temmuz 2022 tarihinde satın aldım ve bana 18 Temmuz 2022 tarihinde teslim edildi. Aldığım internet sitesinde ortalama pil ömrü...
  17. K

Yardım İki bilgisayar arasında kaldım tavsiyeleriniz nelerdir?

Öncelikle merhaba elimde iki tane bilgisayar linki var bu akşam alacağım o yüzden acil cevap gelirse çok mutlu olurum bir bilgisayarda ekran kartı 3060 6gb tercih edilirken diğerinde 3050ti 4gb tercih edilmiş ve benimde forumlardan ve YouTube videolarından izlediğim kadarıyla 3050 ve 3050ti 4gb...
Geri