Arama sonuçları: *

• Users: okynwo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Kulaklık önerisi (Kulak üstü gaming)

Oyun ve müzik dinleyeceğim, kablolu olmasını tercih ediyorum. Hem rahat hem de iyi performans veren kulaklık tavsiye eder misiniz?
  2. O

rtx 3070 ti sistem tavsiyesi

Önerdiğiniz sistem linklerini atarsanız sevinirim, yarın almam lazım acele edin. :]
  3. O

Yılbaşı indirimleri sizce ne kadar olur?

Hazır sistem almayı düşünüyorum, yılbaşına doğru sizce zamlanır mı yoksa indirim gelir mi?
  4. O

VOK MAGIC Sistemini biraz değiştirerek almak mantıklı mı?

https://www.itopya.com/vok-magicintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-3060-dual-v2-oc-12gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2-ssdwi_h16442#kategori_20 Ekran kartı ve işlemciyi bir üst seviyeye taşımak istiyorum. Elimde hali hazırda rtx 2060'lı bir sistem var, ilerleyen zamanda satılınca sağlam monitör ve...
  5. O

Silahlı Pc Oyunu Önerisi

Silah kullanma isteğimi tatmin edecek; battleroyale olmayan, gerçekçi, FPS oyun öneriniz var mı? Hikayesi önemli değil, zira COD MW Remastered'im olmasına ramen türkçe yaması olmadığı için oynamıyorum. Yani online odaklı olabilir. İyi Geceler.
  6. O

Koleksiyonluk parça tavsiyesi

Çok pahalı olmayan kolektif parça öneriniz var mı?
  7. O

Arkadaşlar okuldan kaçtım ne yapıcam taktik verin

Okula diye çıktım not bad diye bi yerde oturuyorum ailem öğlene kadar evde sizce ne yapayım :d?
  8. O

TürkNet ile sorun yaşıyorum, destek lazım.

Çarşamba günü yapacakları kurulumu bu gün yaptılar ve 75 megabit’e kadar diye aldığım download hızlı internet 38 megabit download veriyor. Sizce ne yapayım?
  9. O

Anlık en iyi internet sağlayıcısı hangisi

VDSL. En fazla 71mbps alabiliyorum, sizce vaadettiğini veren sorun çıkarmayan sağlayıcı hangisi?
  10. O

Sony HT-SF150 2.0 Ch 120W Alınır mı? Test eden var mı?

Sony HT-SF150 2.0 Ch 120W Alınır mı? Test eden var mı? İnternette açıklamasını bulamadım, yanabcı youtuberlar çekmiş videolarını, şöye bahsetmişler "herkesin aldığı soundbar, neden herkes bunu alıyor?" gibisinden. Sizce alınır mı?
  11. O

Soundbar mı ses sistemi mi?

Başlıkta da yazdığı gibi, oyun oynamak için bir ses sistemi ya da soundbar arıyorum. Hikayeli oyunlar için sesin yüksek ve net olacağı tercihlerinizi bekliyorum.
  12. O

Açtığım konulara neden cevap gelmiyor :[

Konu başlıkta arkadaşlar
  13. O

Aci̇l Ses Si̇temi̇ Lazim Öneri̇ni̇z Var Mi?

Kulaklık ile hikayeli oyun oynamaktan sıkıldım, sesi oyun atmosferinin içine sokacak kadar iyi olmalı ve yüksek olmalı. Önerileriniz var mı? BÜTÇE:1.000 TL MAXIMUM
  14. O

Bir Oyuncunun En Önemli Ekipmanı?

Hikayeli oyunlar oynayan bir oyuncuyum MMORPG gibi, Kasam RTX2060-i5 10400, SteelSeries Arctis 3 ve Apex 3 var, 144Hz Monitörüm var ve Corsair klavyem var. Oyuncu koltuğum yok, sandalyem 1-2 saat oturuştan sonra ağrı yapıyor. Wireless kulaklık almayı düşünüyordum, taki aklıma koltuk konusu...
  15. O

Oyun Oynamaya Başlamadan Önce Ne Yapıyorsunuz?

Odaklanmak için vs...?
  16. O

AC Serisine Hangisi İle Başlanır?

AC VALHALLA ve ORIGINS var.
  17. O

AC VALHALLA TR YAMA KALDIRMA

Başlıkta gördünüz arkadaşlar. İyi Forumlar!
  18. O

Nasıl televizyon taşırım?

Anneannemin evinden bizim eve tv getireceğim, tv duvara sabitli. Nasıl taşıyabilirim.
  19. O

İnstagram satıcı tavsiyeniz var mı?

İnstagramda satılan ürünlerin orijinal olmadığını biliyoruz zaten. Kaliteli oldupunu düşündüğünüz sayfaları önerir misiniz?? Kış için eşortman ceket tarzı şeyler almak istiyorum.
  20. O

Oyun İnceleme Serisi Başlatıcam Öneriniz Var Mı?

Merhaba değerli forum kullanıcıları! Yakın zamanda yapacağım oyun incelemelerini paylaşmayı düşünüyorum. Bir öneriniz var mı?(Yap,şundan/Yapma,bundan). Gibi tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Forumlar!
Geri