Arama sonuçları: *

1. P

Yardım En temiz ve dogru amfi ayari nasil olmali?

Beyler iyi aksamlar. Elimde Blackstar idv3 amfi var, en dogru ayarlar nasil olmali? Tesekkurler
  2. P

ibanez grx40 baslangic icin uygun mudur

Herkese selam oncelikle. Elektro gitara ilk defa baslamak istiyorum baslangic icin ibanez grx40 modeli nasil olur? Ya da onerebileceginiz gitar var mi? metal calmayi düşünmüyorum Turkce rock duman vb vb seyler
  3. P

ios’a virus bulasabilir mi?

Agalar iyi aksamlar, Bilgisayardan telefona whatsapp uzerinden video atmistim ve daha sonra bilgisayarda virus oldugunu ogrendim. iPhone’a virus bulasmis midir? Telefonu sifirlamali miyim?
  4. P

usb girişi bozulan gamepad dongle ile çalışır mı?

Gamepadin usb girişi bozuldu bozulunca sinirlenip yuvasını iyice dağıttım. Dongle alıp yapsam çalışır mı?
  5. P

Bu zamanda spora başlamak ayda ne kadar götürür

Agalar öncelikle Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. salona ve yemeklere ayda ortalama ne kadar gider bilgisi olan yazarsa çok iyi olur.
  6. P

IOS iphone karanlık temada kasıyor hissi veriyor

Agalar ip 14 pro max kullanıyorum karanlık temada wp'ye ve instaya girince kasıyormuş hissi veriyor ama temayı aydınlığa alınca çok akıcı giriyor gözle görülür şekilde. Bunun sebebi ne olabilir?
  7. P

Yardım çakma magsafe kılıf arka kasada iz bırakır mı?

Bu bazı sitelerdeki 150- 200- 250tllik magsafe kılıflar arka kasada iz bırakır mı bazı sitelerde orijinali bile iz bırakmış. Herhangi bir telefona falan da zararı olur mu?
  8. P

iphone 14 pro max pil sağlığı

Agalar tam olarak 1 ay önce aldım telefonu pil sağlığı %99a düşmüş bu normal mi? Şarjda falan asla oynamıyorum insanların dediği gibi %20de takip %80de çıkarıyorum( bu olay doğru mu bilmiyorum) kuzenlerimde ip14 ve pro max var onlar 3 ay önce aldı hala %100. Şarjı 20de takıp 80de çıkarmak...
  9. P

Elektrik gitmesine karsi sistemi nasil koruyabilirim?

Merhabalar. Yaşadığım yerde sürekli elektrik kesintisi oluyor ve sisteme zarar verecek diye çok korkuyorum. Buna karşı nasıl önlem alabilirim? Akım korumaları priz çok işe yarıyor diyen de var, yaramıyor diyen de var. Teşekkürler.
  10. P

Uygun fiyatli klavye onerisi

Merhaba. Önerebileceğiniz klavye var mı? Yazdığım bütçeyi geçmezse ve blue switch olmazsa hepsini incelerim.
  11. P

Ps3 kolunu xbox uygulamasında kullanbilir miyim?

Xbox gamepass alıp forza oynayacağım ama kolsuz pek tadı olmuyor. Ps3 kolunu xbox uygulamasına tanitabilmenin bir yolu var mı?
  12. P

Biostan cikamiyorummm

F10 basmama rağmen sürekli bios ekranı geliyor önüme 1660032897 Bilgisayarıya götürmüştüm su kablolari takmamış. Takmali miyim
  13. P

Uzun sure acik kalan bilgisayar'a bie sey olur mu?

Forza5 indireceğim 100gb falan uzun süre açık kalsa herhangi bir sıkıntı olur mu?
  14. P

Yardım Ekran karti tam oturmamis gibi

Ekran kartını taktırmak için götürmüştüm de böyle görünüyor tam oturmamış mi yerine?
  15. P

Yardım Termal macunu silmeli miyim?

Selamlar termal macun böyle kaymış. Silip öyle mi diğer anakarta geçirmeliyim? Böyle kalsa bir sıkıntı çıkarır mi
  16. P

Urun ikinci el olabilir mi?

Ürün elime az önce ulaştı ve alt kısmındaki yer kaplamasız geldi. Jelatinler ve arkadaki kapakciklar duruyor böyle geldi. Kutusu da jelatinliydi. İkinci el ürün olabilir mi?
  17. P

Islemci soğutucusu kablosu nasil cikarilir

İşlemcinin stok soğutucu kablosunu çıkartırken yamulur diye korkuyorum nasıl çıkarabilirim
  18. P

Sıfır anakartin bozuk cikma olasılığı?

https://www.hepsiburada.com/asus-b450m-dragon-amd-b450-ddr4-4400-oc-mhz-am4-matx-anakart-p-HBV00001C9UCP?magaza=Hades+Elektronik&url_src=and-product-detail Selam bu saticidan bu ürünü satın aldım. Mağaza puanı çok iyi fakat kimse buradan almamış ve içimde bir tedirginlik var. Sıfır anakartin...
  19. P

Yardım 24pinlu guc kablosu cikmiyor

Anakartimi değiştireceğim için kablolari çıkartmaya başlamıştım ama 24pinlu guc kablosu ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Kaba davranamıyorum kablonun girişini yamulturum diye. Ben bunu nasıl çıkartabilirim?
  20. P

Monitörü anakart'a takip çalıştırabilir miyim?

Monitoru anakarta taksam görüntü alabilir miyim?
Geri