Arama sonuçları: *

• Users: Umutshn41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Umutshn41

İ3 10100f ile Msi Gtx 1660 super gaming x

Merhaba i3 10100f işlemcim var ekran kartı alıcam. Gtx 1660 super gaming x buldum sahibindende adamla anlaşmaya çalışıyorum ama darboğaz yaparmı kafama takıldı yardımcı olurmusunuz (Psu 550 watt msi mag)
  2. Umutshn41

MİNECRAFT yardım edebilirmisiniz

Minecratta craftlime sunucusuna girmeye çalışıyorum ama bana girerken (java) ismimim yanlış oldugunu söylüyo yardım edebilcek ve bu konulardan anlayan discorddan yardım edebilirmi minecarftı xbox gamepassle oynuyorum bilgisayarda
  3. Umutshn41

500 tl ye kada mikrofon önerir misiniz?

500 tl yi geçmicek şekimde mikrofon önerirmisinz +50 tl fln oynayabilirim Baktığım bi mikrofon var gamebooster mc1200 dü galiba adı sizde bişeyler öneririmisinz üstünde kulaklık jak girişi olursa güzel olur
  4. Umutshn41

kulakık ve mikrofon için yardım edebilicek biri varmı discorddan

sesim kulaklık mikrofonundan değil webcam mikrofonundan gidiyor ve kulaklık 7.1 değil hoperlör 7.1 gözüküyor disscordan yardım edebilecek biri varmı
  5. Umutshn41

Youtube noldu yardım

Youtube izleme ve arama geçmişim kapalı olmasına rağmen ve ben böyle bir şey aratmama rağmen youtube de aram yerinde bi yazı gözüküyor galiba bi filmin traileri geçmişi aktif ettim sildim tekrar kapattım sonra yine geri geldi sebebi nedir
  6. Umutshn41

Xbox one s kulakıktan ses gelmiyor

Xbox one s kulakıktan ses gelmiyor konsola da taktım televizyonada ama gelmiyor ne yapmam lazım
  7. Umutshn41

Kilo alamıyorum ne yapmalıyım?

Herkese merhaba ben kilo alamamaktan şikayetçiyim ve çevremin zargana fln demesinden sıkıldım kilo almak istiyorum hayvan gibi yiyorum ama alamıyorum diyetisyene gittim hiç bi halta yaramadı boş boş liste verdi benim ztn yediğim şeyleri bana yememi söyledi bu kadar ilk ay uydum dahada yapmadım...
  8. Umutshn41

İş başvurusu yapmamama rağmen mesaj aldım

Merhaba hiç bir yere iş başvurusu yapmamama rağmen iş başvurunuz onaylandı diye mesaj aldım yabancı j numaradan ve gelen mesajda türkiye numarası var numaramın saçma sapan yerlerde kullanılmasından korkuyorum yardımcı olurmusunuz
  9. Umutshn41

Merhaba az önce 0-45 li bi numara bana mesaj attı

Merhaba az önce 0-45 li bi numara bana mesaj attı iş başvurunuz onaylanmıştır gibi ama ben hiç bir yere iş başvurusu fln yapmadım bu yüzden numarayı engelledim engellemem yetmişmidir sizce bide numarama nerden erişilmiş olabilir bunu kontrol edebileceğim bişey varmıdır. Benim numaramı saçma...
  10. Umutshn41

Valorant rank atlayamıyorum

Merhaba başıma gelenleri yazmak istiyorum çünkü artık aynı rankta kalmaktan sıkıldım . Valorant oyuncusuyum ve toxicler olsun veletler olsun trolleyenler olsun instalokk atıp duellocu kitleyip oyundan çıkanlar afk kalanlarmı dersin yani sıkıldım artık oyundan soğdum . Bide aimmimde , oyun...
  11. Umutshn41

Çözüldü✓ Chrome sekmesinde çıkan mavı kobra simgesi

Şu mavi kobra nedir çözemedim başka başına gelen varmı
  12. Umutshn41

Karspersky mobil virüs silinmişmidir

Merhaba bu gün karspersky mobil indirdim telefonumda hafif kasmalar oluyodu ve tarama yaptım ilk taramada bişey bulamadı ve bidaha yaptım ve 1 adet reklam virüsü buldu ama sil gibi bi seçenek çıkmadı kendisi otomatik silmişmidir çünkü tekrar tarama yapıyorum bişey çıkmıyor
  13. Umutshn41

antimalware service executable çok ram kullanıyor

merhaba bu gün pc mi açtım ve nedense öylesine görev yöneticisine baktım ve antimalware service executable diye bir şeyin 140 mb ramdan kullandığnı gördüm ve ram kullanımım %37 civarı geziyor bu nedir kapatmam gerekiyormu?
  14. Umutshn41

Bu şekilde kullanımda virüs bulaşırmı

Merhaba bu sıralar çok fazla forumlarda virüsle ilgili sorunlar olduğunu gördüm. Bende size bişey sormak istiyorum Ben sadece pc'mde valorant oynuyorum steamde dolaşıyorum valorant oyuncusu olduğum için steamden pek oyun oynamıyorum ve youtubede video izliyorum ara sıra twichte fln takılıyorum...
  15. Umutshn41

Ptt awm den ram alınır mı?

Xpg gammix d30 kullanıyorum 8gb 3200mhz c16 çift kanal yapmak istiyorum ama başka sitelerde pahalı burda biraz daha ucuz sizce burdan alınır mı?
  16. Umutshn41

Pc de virüs programı

Herkese merhaba geçtiğimiz günlerde forumlarda çok fazla virüs hacklenme gibi konular gördüm .Bu yüzden içime kurt düştü acaba benim pc me bulaşırmı gibi pc'mi de yeni topladığım için hassas davranıyorum bana bi antivirüs programı vs. önerir misiniz? pc'mde sadece valorant oynayıp youtubede...
  17. Umutshn41

Steam mobil hata veriyor

Steam mobile giriyorum ve mağaza açıldıktan bir kaç saniye sonra bu hatayı veriyor
  18. Umutshn41

Whatsapp numarası doğrumu

Merhaba arkadaşlar dün kendi kendine telefonum whatsapp hesabımdan çıktı ve bende tekrar girmeye çalışırken 1-757 li bi numara aradı ve operatör kod söyledi aklımda kalmadığı için kodu yazamadım ve 12 saat sonra tekrar dene dedi bende şu an sabah baktım arayan numaraya florida yazıyo acaba...
  19. Umutshn41

valorant düşük fps alanlar için

ben valorantı 150 fps oynuyodum sonra gittim fps arttırma yaptım o sırada fxaa yı hiçbirinden 4x e çekmişim 90-100 fps düşüş oldu bi gündür uğraşıyorum çözmek için meğersem 4x e almışım o yüzden fps düşmüş fpsi düşük olanlar kontrol edebilir(her fps arttırma ile ilgili bi işlem yaparken dikkat...
  20. Umutshn41

valorant fpsim düştü

merhaba 2 gün önce valorantta fps im 90-140 arası geziyordu ama az önce girdim ve fps im 60 ı zor geçiyor fps arttırma videoları izledim uyguladım ama düzelmedi bi çözümü olan varmı (i3 10100f-gt730-8gb ram)
Geri