Arama sonuçları: *

1. R

Haporlorden dolayı statik elektrik

Eski hilgisiysrimda statik elektrik vardı ondan dolayı yandı ve fişe topraklama yaptık akım korumalı priz aldık yeni PC aldık ama ben eski pcimde kullandığım hoparlöri bu pcye taktım sıkıntı olur mu
  2. R

Steam bedava hesaplar

Discorda gezinirken bedava Steam hesap veren sunucu gördüm merak ettim ve girdim bı kaç tanesine oyunlarında yükleyip kurdum büyük ihtimalle çalıntı hesaplar sıkıntı gelir mi başıma ilerde basım ağrır mı pek anlamıyorum bu konulardan yardımcı olursanız sevinirim
  3. R

Pcyi kullanırken fanlarin hepsi durup çalışıyor

Bu sorun yeni olmaya başladı arkadaşlar dün bostauken oldu aynı şey bugün CS go oynarken oldu nasıl düzelir bilen var mı sorun nedir
  4. R

Arkadaşlar goggle Play'den kartım kalkmıyor

Goggleden kartımı silmeye çalışıyorum home workaut ve Twitch aboneliğini gösteriyor son ödeme tarihi geçti diyoreama ben öyle bir şey aldım kartım tosla lütfen yardım edin
  5. R

bilgisayarı açınca ekran bazen gelmiyor

Bazen monitöre görüntü gelmiyor güne 1-2 oluyor yeni sistem RTX 2060 ekran kartı var sebebi nedir
  6. R

Çözünürlüğü değiştirdim ve ekran bulaniklasti

Benim monutorun çözünürlüğü düşük bende 1080pye aldım nasıl duracak diye bulanık oldu önerilene alıncada dahada kötü oluyor napabilim
  7. R

bilgisayar ilk açtığımda açılmadı sonradan açıldı

Selam benim bilgisayarin üstü delikli delikli hava alması için annem temizlik yaparken bez koymuş nemli bez dedi ama öncesinden ne koyduğunu bilmiyorum size bir sorun olur mu sonradan açtığımda ise pc bir tık yavaş açıldı(ilk açtığımda fanlar ışıklar döndü ama ekran gelmedi)
  8. R

Bynogame,item satış gibi platformlarda eşya satarsak vergi gerekirmi

Merhaba bu satış işini sürekli yapmak istiyorum vergi kesilir mi kesilirse nasıl anlarız bilgi verebilecek arkadaş var mı
  9. R

Fernbus optimizasyon

Merhaba arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ben fernbus almak istiyama Fransa dlcde çok kasıyor diyorlar duzelmişmidir sistemim şöyle Rtx 2060 İ5 6. Nesi 16gb ram
  10. R

Rtx 2060 6gb fernbus kaldır mı

Merhaba arkadaşlar İ5 6. Nesil işlemci ve 16gb ram var 1tb SSD var kaldır mı
  11. R

Sahibinden adam beni dolandırıyormu

Arkadaşlar selam ben PS 3 satıyorum 3k ya koymuştum ve 2.5k ya düştüm adama borcum var vs dedi sonra işte anlaştık aynı yerde oturuyoruz WhatsApp dan devam ettik konuşmaya işte şey dedi pes 13 Türkçe yama flan indirirmisin dedi deneye bilir miyiz olmadı sizin evde deneriz dedi sonra işte devam...
  12. R

Drive 21 i RX 550 ile oynanır mı

Arkadaşlar oynanır mı bu sistemle drive 21
  13. R

Twitch lütfen doğru bir telefon numarası girin hatası

Twitchde böyle bir sorun alıyorum yardım edebilir misiniz
  14. R

Kulağımdan kan geldi

Yeni kulaklık aldım yüksek sesle müzik dinledim full seste sonra kulağımı temizlerken kan sizce bir sorun olur mu
  15. R

TC kimlik numarasından biri bişey yapabilir mi?

Arkadaşlar TC üzerinden adıma şirket flan acilirmi
  16. R

Kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor

Yeni kulaklık aldım bilgisayar için şehir disindaydim taktım telefondan sol taraftan sel gelmiyor ama bastırınca kabloyu geliyor gidiyor
  17. R

Karler KR-GM104 alınır mı

Bu kulaklık alınır mı arkadaşlar
  18. R

Bilgisayar için kulak içi kulaklık önerisi (oyun için)

Oyun için kulak içi kulaklık lazım önerebilicegniz var mı
  19. R

Kulaklık kafada göçük yaratır mı?

Abilerim ablalarim kulaklık kafada göçük yaratır mı?(dalga geçmeyin yaw 😄)
  20. R

350 TL kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar 350tl ye kadar bütçem var ve 2 kulaklık arasında takılı kaldım 1. Rampage magnus V2 2.speedlink quyre rgb 7.1 Hangisini almalıyım yada başka onere bileceğiniz kulaklık var mıdır?
Geri