Arama sonuçları: *

• Users: KaanDA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Scyrox v8 gaminggenden kaça gelir

scyrox v8 almayı düşünüyorum iyzico ve paraloppa indirimleri ile kaça gelir yardımcı olabilecek varmı https://www.gaming.gen.tr/urun/630640/scyrox-v8-8k-hz-pixart-3950-sensor-sari-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/
  2. K

2000 TL mouse ÖNERİSİ

Aklımda vxe r1 var ama emin olamadım kablosuz olmalı valorant cs gibi rekabetci oyunlar oynuyorum maksimum 2k
  3. K

KLASSEGEAR mouse PAD BAZEN DÜZGÜN KAYMİYOR

Klassegearin 70x30 modeli bugün geldi ancak bazen düzgün kayıyorken bazen kaymiyor takılıyor ne yapmam gerek? Bir de iade için içinden fiş çıkmadı sarılmış şekilde geldi
  4. K

1000 1500 TL arası mekanik klavye önerisi

Bütçem Max 1700 olur. Redragon k617 var aklımda iyi midir
  5. K

Prizi takınca sigorta attı

Pcyi açmak için prizi taktığımda kıvılcım çıktı ve sigorta attı üçlü priz de çalışmıyor pcye zarar gelmiş midir
  6. K

Temudan bu klavye ne kadara gelir aula f75

bu klavyeyi direk bu fiyata alabiliyor muyuz ? gümrüğe vs takılır mı
  7. K

OYUNDAYKEN EKRAN KARTI KULLANIMI DÜŞÜYOR

Ekran kartım rtx 4060 ti 8 GB ghost of tsushima oynarken bi anda ekran kartı kullanımı 5 10 saniyeliğine 97 civarından 80 lere düşüyor ve fpsi de etkiliyor ne yapmam lazım
  8. K

BİLGİSAYAR AÇIKKEN ELEKTRİK GİDİP GELDİ

Oyun oynarken bi anda elektrik gitti geldi bir şey olmuş mudur thermaltake s200 650w kasa kullanıyorum
  9. K

FPS DEĞERLERİM NORMAL Mİ ?

Yaklaşık bir hafta önce vatandan 4060 ti ryzen 5 7500f hazır sistem aldım god of War ultra ayarlarda genelde 100 fps alıyorum bazen 160 a kadar çıkıyor en düşük de 80 gördüm valoda olum maçında 500 600 dereceli maçta ise 400 500 arası fps alıyorum değerler normal midir
  10. K

Ekran kartını 3 4 kere resetlemek pcye zarar verirmi lütfen yardım

Ekran kartını bugün 3 4 kere resetlesim sonra ekran kartı oyunlarda az kullanılmaya başladı yeniden başlat yapınca düzeldi
  11. K

İtopyadaki̇ Sepete Özel İndi̇ri̇mler Mağazada Geçerli̇ Mi̇

İtopyadan aoc nin 24g4x modelini alacağım. İnterner sitesinde indirimli fiyatıyla 4599 TL. Bu indirim mağazada da geçerli midir yoksa sadece webe özel mi acaba
  12. K

sistem aldıktan sonra ne yapmam lazım

Vatandan hazır sistem aldım orda win 10 kuracaklar geldikten sonra ne yapmam lazım bios güncellemesi yapmam şart mı açıkçası biraz korkuyorum
Geri