Arkadaşlar Furylevel'in çıkarmış olduğu Z1 mouse'u satın aldım ve elime ulaştı. Nays ile 1100 Tl'ye geldi sizce değer mi?
- PAW3395 Sensör
- Huano Transparent Blue Shell Pink Dot Switch
- BK3633 MCU (Beken)
- 450 Mah Batarya
- 54 GR Ağırlık
2. el Bloody a60 aldım baya uyguna gördüm bana yakın olduğu için aldımda yazılımını indirdim ama sadece core 1 ve 2 acık core 3 ve 4 için 10 dolar istiyor bu programı cracklemenin bir yolu yokmudur genellikle minecraft oynuyan biriyim ve makrosunu kullanmak istiyen biriyim
Bu gün içinde İncehesap üzerinden K617 fizz beyaz/gri alacağım sizce alınır mı? yurt dışından bir şey almak istemiyorum ve 950 tl üstüne çıkamam bunun dışında daha iyisi varmıdır
İnternet 5 metre uzaklığa gittiğimizde bazen kesiliyor tekrar bağlanmak gerekiyor yakınlaşınca geri bağlanıyor bu yüzden Wi-Fi sinyal güçlendirici almayı düşünüyorum.
Bu wifi sinyal güçlendirici nasıldır? birde Bu var...
telefonumun güç tuşu bozuk bu yüzden telefonumu sarja bağlıyorum ve ses kısma ile orta menü tuşuna basılı tutuyorum ve bi kaç saniye sonra yeşil kurtarma ekranı geliyor normalde ses açma tuşuna bastığımda download moda girmesi gerekiyor ama tepki yok ses kısmaya basılı tuttuğumda telefon normal...
Samsung J7 Prime 2 için Custom ROM önerir misiniz? Telefon artık kasıyor ve yer yetmiyor. Çoğu uygulamayı düzgün şekilde çalıştırabilecek bir ROM önerir misiniz?
480 - 512 GB arası SATA SSD alacağım bu 3'ünden birini düşünüyorum sizce hangisi daha iyi ve sorunsuzdur veya bu fiyat bandına daha iyi ne vardır?
1. SSD
2. SSD
3. SSD
INTEL core 2 QUAD Q8400 İşlemcisi için anakart alacağım normalde n1996 7529 kullanıyordum bozuk olduğu için 2. el olarak yeni anakart alacağım aynı gene n1996 mu alayım yoksa başka bir anakart öneriniz var mıdır uyguna
2+2 ddr2 ram
250 psu
hd4350 bunlar ile kullanacağım
Microsoft Basic Keyboard 1.0 kullanıyorum ps2 girişe sahip windoıws 10 işletim sisteminde kullanıyorum ve a101e Bu Piranha Klavye Gelmiş almam mantıklımı sizce
USB çoklayıcımı kullanmak için USB 3.0 to Type-C dönüştürücü alacağım, sizce ne almalıyım? Bütçe maksimum 100 TL. Fazla para vermek istemiyorum, ben şu iki üründen birini düşünüyorum ama ne kadar iyiler bir fikrim yok.
Dönüştürücü 1
Dönüştürücü 2
1 ay önce babamın çalıştığı depoda 3 kasa vardı 1 tanesini getirdim kurdum şu anda da kullanıyorum. 1 hafta sonra 2. kasayı da getirdim bir kenara koydum HDD yok diye bugün bir deneyeyim dedim her şeyi taktım çalıştırdım kasayı. Her şey düzgün çalışıyor ama ekranda tık yok 2 farklı VGA ve 3...
Refurbished Hdd alınır mı? Bunu almayı düşünüyorum ama bilmiyorum başlıkta 2.5 inç yazıyor özelliklerde 3.5 yazıyor 16mb önbellek yazıyorda pek güvenemedim ben açıkcası bide bozuk gelme ihtimali varmıdır ucuz diye almak istiyorum 2. disk olarak kullancağım oyun vs. dosyaları koyacağım 2. diskimde...
Anakartım g33m s2l eski bios var bios update yapmak istiyorum nasıl yapabilirim birde bios sürümünü nasıl öğrenebilirim benim anakartımın enson yayınlanan bios sürümü sanarım f3k bende f1 yüklü