Arama sonuçları: *

1. M

Chkdsk /r yaptım bilgisayarı kapatsam

Kasadaki power tuşundan kapatıp açsam windowsa ulaşırmıyım yoksa kaldığı nerden mi yoksa Windows bozulur mu
  2. M

Format attım HDD hala %100 SSD alın demeyin

HDD %100 bana CMD komutu olsun ayarlar olsun SSD almadan ne tür şeyler yapabilirim bazen 100 oluyor bazen 0
  3. M

Dersin kazanımları bolumune ne yazılmalı

Fotoğraf da gördüğünüz gibi dersin kazanımaları var oraya tam olarak ne yazmalıyım
  4. M

IMEI kayıtlıydı ama şimdi değil

Merhaba telefonumda birden servis yok oldu ve 2 gundur yok simi çıkarıp takıyorum algılıyor fakat servis yok çift simli ikiside olmuyor daha önce. Btk dan kontrol etmiştin baya hep kayıtlı yazıyordu servis yok yazınca bakayım dedim ve iki imeide kayıtlı değil yazıyor ne yapıcam donanımsal mı...
  5. M

Xiaomi telefonlarda çift flaş var

Sarı ve beyaz flaş var telefonun arkasında ve flası açınca ikisi aynı anda yanıyor ama ben istemiyorum yada sadece beyaz yada sadece sarı olsun nasıl yapacam
  6. M

Sorumluluk sınavı girecekmiyim bilmiyorum

Ben 11 geçtim karne ortalama 71 ama matematik ve fizik 40 bunlardan sorumluluk sınavı girecekmiyim yoksa geciyormuyum
  7. M

Lga1155 soket tipi anakart

Anakartım bozuldu ve lga1155 soket tipine sahip bir anakart bulmak çok zor ne yapmalıyım yada nerden bulabilirim
Geri