Arama sonuçları: *

• Users: Eren Cem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eren Cem

MSI MAG 274CQF vs KTC H27T22C

iki monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyi bir tercih olur SİZCE ktc 700 tl daha ucuz MSI https://www.incehesap.com/msi-mag-274qf-27-180hz-0-5ms-wqhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-fiyati-84620 KTC...
  2. Eren Cem

RX 6750XT'den RX 6800XT geçmeye değer mi?

i5 11400f işlemcim var bundan bir kaç ay önce rx 6750xt almıştım şimdi 2.el rx 6800xt almayı düşünüyorum 11.5kya geliyor bana her şey dahil sizce bu karta geçmem mantıklı olur mu kendi kartımı satıp darboğaz vs olur mu işlemci ile çok.
  3. Eren Cem

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim

klavyem bozuldu yeni klavye arıyorum hangi klavye daha iyi https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-mchose-ace-60-pro-mc-ace60-9-siyah-rgb-60-tkl-ice-blue-magnetic-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,977211683.html...
  4. Eren Cem

Sahibinden ürün iadesi nasıl çalışıyor

Param güvende ile vr satın aldım ancak üründe problem yok beklediğim gibi çıkmadı, sevmedim bundan dolayı iade etmek istiyorum param güvende ile almıştım o ekstra parayı vermeyeceklerini biliyorum üründe bir problem yok ama bunu yine de iade edebilir miyim ve para ne kadar sürede hesabıma geçer
  5. Eren Cem

Rahat oyuncu koltuğu önerisi

Rahat bir koltuk almak istiyorum genelde film izlerim oyun oynarım ondan geriye falan gitmesi önemli 187 90 kilom var normalde ne önerirsiniz hawk almayı düşünüyordum normalde zio falanda varmış hangisi daha iyi sizce?
  6. Eren Cem

2.El direksiyon satın alacağım nelere dikkat etmem gerekir

2.el g29 alacağım anlaştık param güvende ile yollayacak bana satıcı sorun olmadığını söylüyor elime ulaştıktan sonra ne gibi kontrolleri yapmam gerekir bir yerden falan kontrol edebilir miyiz direksiyonu
  7. Eren Cem

AntiVirüs programını açınca internet kesiliyor

hem malwarebytes hem kaspersky kullanıyordum goodbyedpi kullanıyordum normalde bugün çalışmadı virüs programlarını falan sildim düzeldi şimdi yeniden yükledim ikisini ama ikisinden birini açınca direk internet bağlantısı gidiyor gelmiyor geri hiç bir şekilde kapatınca geliyor internet bir çözümü...
  8. Eren Cem

Ekran Kartı Kaç RPM'de çalışmalı

10 günlük asrock rx 6750xt kullanıyorum 3 fanlı, kasamda toplam 7 fan bulunuyor indiana jones ultra grafiklerde ekran kartı 70 dereceyi geçmiyor işlemci 50 derece fanların rpm'ine baktım 1000 de çalışıyordu bunu arttırmam sizce sizce gerekir mi dereceyi dahada düşürmek için yoksa normal ayarda...
  9. Eren Cem

Kasaya fanları nasıl takmalıyım

Kasamın önü cam oradan pek iyi bir hava gelmiyor önde 2 soğuk hava üfleyen fan var 1 arkada 1 de psuda egzoz fan var 2 tane daha fan alacağım ama nasıl takmam gerekir bilmiyorum ikisinde egzoz takmayı öneriyorlar ama kasanın çok iyi bir hava sirkülasyonu olduğundan emin değilim ne ikisinide...
  10. Eren Cem

Kasaya ek fan almam işe yarar mı?

Aşağıya hem kasanın kapağı açık hem de kapalı resimlerini koyuyorum çok büyük fark var aralarında kasanın iyi soğutmadığını düşünüyorum bundan dolayı ek fan alsam işe yarar mı kasamıda bırakıyorum https://aerocool.io/product/nighthawk-duo/
  11. Eren Cem

Sıfır ekran kartına undervolt yapmak zarar verir mi?

1 hafta önce sıfır asrock rx 6750xt aldım üç fanlı eski kartım rx 6600 dü genelde 70 dereceyi hiç geçmezdi bu yeni aldığım kartı taktım ama kart çok ısınıyordu spiderman 2 de 85 derecelere falan çıktı bende biraz araştırdıktan sonra undervolt yaptım şuan kart gibi büyük sistem isteyen oyunlarda...
  12. Eren Cem

Letgo üzerinden cüzdanım güvende ile satış yapılır mı?

ekran kartımı satacağım normalde elden veya havale şeklinde satmak istiyorum ama alıcı cüzdanım güvende üzerinden almak istiyor normalde sahibinden de param güvende ile satış yapmıyorum ama burada da aynı mı diye onu sormak istedim cüzdanım güvende ile satarsam alıcının bozuk çıktı deyip başka...
  13. Eren Cem

Tarayıcım kendi kendine sıfırlandı

Brave kullanyorum az önce herhangi bir sorun yokken tarayıcıyı kapattım ve oyuna girdim sonra oyundan geri çıktım ve tarayıcı açtığımda her şey sıfırlandı bütün kayıtlı hesaplar mailler vs. çıkış yapılmıştı kayıtlı şifreler hala duruyor ama neden bir anda bütün hesaplarımdan çıkış yapıldı sanki...
  14. Eren Cem

SILENT HILL 2 fps sorunu

Oyunda 80-90 arası fps alıyorum ama monitör 144hz olduğu için mouse dönüşlerinde gecikme oluyor vsync falan açtım ama çözülmedi nasıl düzeltebilirim bunu
  15. Eren Cem

PC varken PS5 alınır mı

RX 6600 i5 11400f sisteme sahibim istediğim tüm oyunları oynayabiliyorum 20K civarına düşmüş bu fiyata sizce pc varken ps5 almam mantıklı mı?
  16. Eren Cem

Kullanıcı dosyasını nasıl kaldırabilirim

Yeni kullanıcı oluşturdum ve verilerimi oraya taşıdım şimdi eski verilerim c diskinde boşuna yer kaplıyor bunu nasıl silebilirim ayarlardan kullanıcıyı kaldırdım ama hala dosyası durmaya devam ediyor.
  17. Eren Cem

Öneri Altını fiziki mi bankadan mı almalıyım

Birikmiş param var harcamıyorum altına yatırmayı düşünüyorum 1 çeyrek 1 yarım altın alacağım bankadan almayı düşündüm ama vakıfbank gram olarak sattığı daha için daha pahalıya geliyor ve alırken ucuza alıyor fiziki almayı düşünüyorum ama satacağım kuyumcuya direkt olarak ederinden satabilir...
  18. Eren Cem

Monitörümü hareket ettirebilir miyim

https://www.epey.com/monitor/lenovo-g24-10.html bu monitörü kullanıyorum ve yukarı doğru kaldırmak istiyorum youtubeda bi adam yukarı doğru kaldırmış ama emin olamadım hareket ediyor mu bu monitör yukarı aşağı doğru
  19. Eren Cem

UBİSOFT CONNECT oyun nasıl satın alınıyor

ubisoft connecten far cry 6 satın alıcam sepete ekliyip almaya çalışıyorum adres falan soruyor ama kredi kartı yazıcak bölüm çıkmıyor nasıl satın alıcaz bu uygulamadan oyun
  20. Eren Cem

Xbox Game Pass bittikten sonra oyuna nasıl devam ederim

Game passten far cry 6 indirmiştim 10 saat civarı oynadım ama bugün game pass bitti ve oyunun save'i yarım kaldı bende internetten offline far cry 6 hesabı satın aldım ona girdim save'imi oyuna yükledim ve oyuna devam et diyince Far Cry 6 granite 200000 error adında bir hata veriyor ve kayıtım...
Geri