Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Rtx 3060 bakım zamanı geldi termal pad önerisi

Başlıkta gördüğünüz gibi rtx 3060 8gb modeli ekran kartım var 3 sene oldu bakım zamanıda geldi artık termal pad olarak önerileriniz nelerdir fiyatı ne cok yüksek olsun nede dandik mal olsun orta segment iyidir hepsiburada üzerinden satışı varsada daha iyi olur macun olarakta arctic mx-6...
  2. Y

Yardım Revert Teknoloji güvenilir mi?

https://www.revertpro.com/ Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum buradan daha önce alışveriş yapan oldumu yardımcı olursanız sevinirim
  3. Y

Yardım RX 6700 XT 12gb 650w power supply yetermi

RX 6700 XT 12gb ekran kartı almayı düşünüyorum yapay zekaya sordum yeter dedi ama pek güvenemeyip sizlere soruyorum 650w power supply yetermi hawk ın bu kasasını almayı düşünüyorum...
  4. Y

Yeni topladığım ryzen 5 7500f cinebench sonucları pek anlamam yardımınız gerek

işlemci olarak ryzen 5 7500f soğutucu olarak dark freezer x123 geçici ekrant kartı olarak rtx3060 8gb kullanıyorum cinebench testi yaptım fakat ben pek anlamıyorum max işlemcinin sıcaklık 89 oldu pc boşta iken ise 42 veya 50 arası değişiyo sonuclar iyi mi? işlemci çok ısınmışmı ona göre termal...
  5. Y

Yeni topladığım sistem ryzen 5 7500f sıcaklık değerleri

yeni sistem topladım(işmdilik uzay montaj) ryzen 5 7500f dark freezer x123 fan taktım boşta 44-50 derecede çalışıyor pubg ultra ayarlarda test edebildim birtek max 82-85 derece sıcaklık gördüm normalmi sizce eğer nomal değilse iyi macun sürememişte olabilir x şeklinde uyguladım ama fazla...
  6. Y

Ryzen 5 7500f sistem topladım strees ve sıcaklık testi

uzay montaj sistem topladım ryzen 5 7500f ile stress testi yapmak istiyorum hangi programı kullanmalıyım
  7. Y

Çözüldü✓ Sıvı soğutma aldım pompa ve radyatör fanlarını nasıl bağlamalıyım?

Asus B450 MK2 anakart kullanıyorum sıvı soğutma aldım ama pompa için pin girişi anakartta yok pompa fanını ve radyatör fanlarını nasıl bağlamalıyım?
Geri