Arama sonuçları: *

• Users: Loxıt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Razer Opus X alınır mı

Asıl amacım dışarda kullanmak arada sırada bilgisayardada kullanıcam sizce alınır mı
  2. L

Merhabalar monitör satandı önerileriniz nelerdir

Monitörüm 23 inç 75 hz mx 200 tl ye oynayan monitör standı arıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim. 1671304473 birde bu monitör standı olurmu https://www.hepsiburada.com/triline-led-tv-lcd-monitor-kollu-hareketli-aski-aparati-14-42-25kg-p-HBV00000M1BDS
  3. L

win 11 geçtim ve volorantta bu hatayı alıyorum

nasıl çözebilirim acaba
  4. L

amd sowtware da aşırı kasma donma yaşıyorum .

amd sowtware da aşırı kasma donma yaşıyorum nedeni nedir acaba apu işlemci kullanıyorum 5600g ama silinca kasma ortadan kalkıyor çözüm nedir
  5. L

Merhabalar 50 TL ye oyun önerisi

50 tl ye oyun önerebilirmisinniz steamdan olursa sevinirim 5 6 tane onerebilirseniz sevinirim
  6. L

rk 61 klavye dizilimi nedir

acil pls
  7. L

Hikaye oyunu önerisi?

merhabalar bana güzel bir hikayeli oyun önerisi yapabilecek varmı çok fazal canım sıkılıyor artık acilen bana bir oyun lazım volo cs artık çok tilt ediyor.
  8. L

merhabalar YOUTUBE başlamayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz.

merhabalar youtubede volorant oyun içeriği çekmeyi düşünüyorum acaba ne tarz içerik çekmeliyim.
  9. L

MERHABALAR SON OYUNCUDa düşük fpp

1000 fp alırkan şuanda 100 70 fpp civarı alıyorum sadece mc bu sorun var diğer oyunlarda hiçbir fpp sorunu yok
  10. L

merhabalar youtube başlıcam önerileriniz nedir

sistem 5600g 3600mhz 16 gb ram corsair wd blue m2 ssd 650 watt psu anakar asus b550m a sizce nasıl videolar yapmalıyım benim aklımda volorant troll videoları var .tavsiyeleriniz nedir sizcw e
  11. L

merhabalar epic gamesde sorun mu var

epic gamesden aaçtığım oyunlar aşırı kasio
  12. L

Merhabalar monitörüm HDMI no sinyal hatası alıyorum

Bir türlü çözemedim deliricem gerçekten acil yardım 🥲🥲🥲😭😭😭
  13. L

Apu sistem topladım toplamak nekadar sürer

Pc yoplaticamda bios Windows vb hepsi ne kadar sürer
  14. L

L masa önerisi 800tl

Merhabalar bana Max 800 TL'ye L masa önerisi
  15. L

Çözüldü✓ Merhabalar 75hz monitör aldım hangi kablo almalıyım

Merhabalar 24 inç 75 hz Asus monitör aldım Hangi kabloyu almalıyım en iyi verimi almak için
  16. L

Param güvendeyle rk61 aldım

Merhabalar rk61 aldım param güvendeyle Adam yarın kargoya verecek Antalya'da yaşıyor kaç günde gelir acaba bilgisi olan varmi
  17. L

Merhabalar sizce hangi ekipmana önem vermeliyim

Merhabalar yeni pc topladım sizce hangi ekipmana önem vermeliyim mouse pad var Kulaklık var klavye olarak rk61 almayı düşünüyorum mouse viper mini almayı düşünüyorum sizce alınır mı? nasıl?
  18. L

Bu satıcı guvenilirmi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-rk61-60-red-switch-beyaz-1048421660/detay Bu satıcıdan param güvendeyle klavye alicam Da ilanda sıkıntı varmi
  19. L

Çözüldü✓ Param güvendeyle klavye alınır mı?

Merhabalar sarı siteden 900 TL ye rk 61 buldum param guvende guvenilirmi
  20. L

Monitör önerisi yeni pc aldım para kalmadı

Bütçem 1500tl sıfır 2 el olabilir yeni pc aldım para kalmadı çok acil salı günü pc gelioda yardımcı olursanız sevinirim 😀 2 el bursada olursa sevinirim
Geri