Arama sonuçları: *

• Users: gallax420
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Samsung Odyssey G4 25 Basit İnceleme

(+) Fiyat bandına (7.5k) göre iyi. IPS + 240Hz + pivot. Bazı Asus monitörler biraz daha alt fiyata aynı 240Hz var ama pivot olmaması büyük eksi. Açıkçası pivot kullandıktan sonra pivotsuz monitöre daha dönmem. Overdrive modunda “Fast” yeterli. Daha üstüne (Extreme) çıkınca çok hafif bir...
  2. G

240hz monitör için display port kablo önerisi

piyasada çok fazla kablo var bir sürü marka gördüm hangisi almam lazım 1.2 sürümü destekliyor monitör
  3. G

Steam profillerinizi atın bakalım

profillerinizi atın güzel bakalım ve yeni mi geldi bilmiyorum ama direkt ne adı olduğuna da bakabiliyoruz belki güzel bir şey gözüme çarparsa o arkaplanı alabilirim https://steamcommunity.com/profiles/76561198149892941/
  4. G

24 1080p ips monitör önerisi

[H3 id='AOC+24G2SP+modelli+rnm+gndericem+onun+yerine+gzel+bir+monitr+alp+2.+monitr+olarak+kullancam+curve+olmasn+ips+1080p+ve+pivot+monitr+nerisi+bte+tam+belirtmek+istemiyorum+ama+7k+st+vermeyi+pek+dnmyorum']AOC 24G2SP modelli ürünüm göndericem onun yerine güzel bir monitör alıp 2. monitör...
  5. G

Cl 16 32 gb 3600mhz ram nereden bulucam?

16 gb 3600mhz cl 16 ramim var arttırıcam ama cl 18 tek 3600mhz 32 gb ram var cl 16 şimdi baktım aynısı adam 12k satıyor ddr4 devri zaten bitiyor upgrade atayim uzun süre kullanayim diye düşündüm bu adam 12k ya nasıl satıcak bu rami tabiri caizse...
  6. G

CS 2 topluluk serverlerindeki pluginleri nasıl silicem?

çok fazla depolanacak yerim yok saçma sapan şeyler kurulu muhtemelen içeride ve nasıl sileceğimi bilmiyorum ne yapmam lazım?
  7. G

16 GB'dan 32 GB aynı frekans RAM'e geçilir mi?

Elimde G.Skill 8*2 Dual 16 GB 3600MHz CL 16 RAM var her şeyiyle aynı CL 16 32 GB RAM'e geçilir mi? Zamanı geldi mi? DDR5 geçemem CPU 5700x3D
  8. G

Nvidia 580 sürümü stabil oldu mu?

576 sürümünde kaldım ben şuan 580 e atlasam sıkıntı olur mu yoksa kalayim mi hala ekran kartı 4060
  9. G

Rgb controller nasıl takıcam yardım

Soğutucum thermalright pearless assasin 120se Cahilliğime verin rgb nasıl takılacağını bilmiyorum internette kaynakta baktım düzgün bişey bulamadım yardım lazım
  10. G

Anakartımda rgb yok hangi rgb controller almam lazım?

anakartım msi 520m a pro kullandığım soğutucu thermalright pearless assasin 120 se
  11. G

5700x3d alıp paranızı boşa atmayın

5700x3d ilk geldiği vakit 6k-7k arası satılıyordu ve kesinlikle am4 platformunda kalmak için mükemmel bir f/p am4 işlemcisiydi ama şuan görüyorum fiyatı çok artmış ve bazı insanlar am4 kalıp bu işlemciye 12k para veriyor yapmayın arkadaşlar paranıza yazık 3d cache diye aldanmayın am5...
  12. G

Steelseris arctis nova 5 kendi deneyimlerim

(+) yanları -kulak konforu ve kafa bantı gerçekten rahat(kulağım küçük değil kulağımı tamamen kaplıyor gayet güzel) -oyun ve müzik kalitesinden ben baya memnun kaldım ses kasma olsun müzik olsun beni baya cezbetti -ağırlık olarak çok hafif kulaklık gerçekten benim önceki kulaklıgım sn rw1 di...
  13. G

Max 3.5k powerbank önerisi

max 3.5k powerbank önerisi minimum 45W olsun önerilerinizi bekliyorum kullandığınız ya da almayı düşündüğünüz güzel bir şeyler önerirseniz güzel olur
  14. G

5500x3d vs 5700x3d performansı

bu işlemcinin Türkiyeye gelme şansı var mı?
  15. G

Steam Deck OLED > Switch 2

Başlıkta gördüğünüz gibi daha yeni çıkmış olan bir el konsolunun neden bir el bilgisayarından daha aşağı kademede olduğunu konuşacağım kendi düşüncelerimle öncelikle şunu söyleyemeliyim ki Steam Deck bir el bilgisayarı switch 2 ise bir el konsolu Steam Deck bir el konsolu değil kıyaslamaya...
  16. G

Opera gx yerine geçebileceğim tarayıcı önerisi

opera gx uzun bir süre kullanıyordum ama gerek bir kaç bugdan ötürü gerek insanların opera gx itinayla kullanmayın takip ediliyorsunuz demesinden ötürü değiştirmek istiyorum ama hangi tarayıcıya geçeceğimi bilmiyorum brave veya microsofttun kendi tarayıcısını kullanın diyen var ne kullanıcam...
  17. G

Steam deckte goodbyedpi veya benzeri bir şey kurma nasıl oluyor?

steam decke goodbyedpi kurmayı denedim ama pc deki gibi olmadı vpn yerine daha kolaylık olsun diye kullanmak istiyorum discordu kullanmak için ama goodbyedpi olmadı farklı ne kullanabilirim?
  18. G

2025 oyun önerisi lütfen

2025 te çıkan yeni oyun aklınızda ne varsa önerirseniz güzel olur
  19. G

Çözüldü✓ SteelSeries arctis nova 5 mikrofon sesi gelmiyor

SteelSeries arctis nova 5 mikrofon sesi gelmiyor steelseries yazılımını kurdum yine de mikrofon sesi gelmiyor çok şey denedim mic kapalıda değil
  20. G

Max 3.5k kablosuz oyuncu kulaklık önerisi

max 3.5k kablosuz oyuncu kulaklık önerisi
Geri