Arama sonuçları: *

• Users: Teyyare
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Anakartım Bozuldu Yeni Anakart Tavsiyesi İstiyorum

Sistemim ekteki gibidir kullandigim a620m h anakart bozuldu ve yeni bir anakart istiyorum chatgpt msi pro b650m b onerdi ama baktim biraz kotu gibi geldi 5000 max 6000 civarina bu sistemde duzgun calisacak bi anakart tavsiyesi verirmisiniz
  2. T

GORUNTU GIDIYOR FAKAT KASA CALISIYOR LUTFEN YARDIM

Tabii, işte tek paragraf halinde düzenlenmiş hali: Bilgisayarımda bir süredir şu şekilde bir sorun yaşıyorum: Bilgisayar rastgele zamanlarda kapanıyor gibi davranıyor ancak tamamen kapanmıyor. Kasa açık kalıyor (CPU fanı çalışıyor, rgb ler ve lasa fanlari calisiyir ), ancak ekran gidiyor ve...
  3. T

KASA ACILIYOR AMA GORUNTU YOK

Pc yi alali 6 ay oldu , genel olarak arada pc acikken goruntu gidiyordu ve kapama tusuna basinca bile kapanmiyordu guc kablosunu cekip takip tekrar aciyordum ama bugun pc yi acacakken ne kadar ugrassamda goruntu gelmiyor ramleri cikartip taktim olmadi kasayi indirip ekran kartini cikartip taktim...
  4. T

Asagidaki modul ile hem rpm hem rgb ayari yapilirmi

https://www.hepsiburada.com/platoon-8-li-fan-kontrol-paneli-p-HBCV00000HSDOG?magaza=LeonPro&url_src=and-product-detail Kasa fanlarim 7 tane bunlarin zaten mevcut kontrolcusu var ama sadece rgb ayari var ve kapatma sevenegide yok ben oncelikli olarak hizlarini dusurmek istiyorhm bu alacagim urun...
  5. T

Kasa fanlarinin hem rpm hem renk ayari icin hangi poetta takmaliyim

Arkadaslar kafam cok karisti kasamda 7 tane fan var ve ayri olarakta basit bi kontrolcusu var ben bubu anakarta baglamak istiyorum hiz ayarini falanda yapabilmek icin simdilik gucu psu dan gelen sata kablosundan aliyor sorum su ben bunlari yapabilmek icin anakarttan nereye takmam lazim molex i...
  6. T

Kasa fanlarimin ledlerini kapatmak ve rpm dusurmek istiyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iceblade-white-7x120mm-argb-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html Bu kasayi aldim , ama kasamin ledleri ustundeki tustan kapanmiyor ayrica fanlarin hizini dusurmek istiyorum onuda yapamiyorum fan girisleri 4 pinli argb buna nasil bi kontrolcu alirsam cozebilirim...
  7. T

RGB kablo seti Alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/powerboost-24pin-ve-8px2pin-argb-kablo-seti-18awg.html Heves ettim bu linktekinden alicam beyaz bi kasa aldim yapabildigim kadar ekran kartini ve icini beyazla doldurup guzel bi goruntu elde etmeye calisiyorum linkteki rgb kabloyu almicam ama ondan daha ucuz bi...
  8. T

ALDIGIM SISTEMIN KASASINI BEGENMEDIM YENI KASA ALDIM BUNU NASIL MONTAJLARIM

4070 super li sistem aldim kasa power boosterin rainbow mid kasasi hic begenmedim kasayi , bugun rampage iceblade kasasini aldim eski kasayi buna montajlamam lazim , vatandan aldim ama montaj yapamayiz dediler bunu bilgisayarciyada vermem kendim yapabilirmiyim sizce yaparken nelere dikkat...
  9. T

ryzen 5 7600 işlemci kutusuz geldi sorun olurmu

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ronark-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-gigabyte-geforce-windforce-3x-oc-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-47582 aldıgım bu sistemde sinerji işlemci kutusunu göndermemiş bu şekildemi gönderiliyor yoksa unutmuslarmıdır arayıp istiyeyimmi ? 1711052789...
  10. T

sinerjiden 4070 super alıyorum

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ronark-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-gigabyte-geforce-windforce-3x-oc-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-47582 sizce bu sistem nasıl uzun arastırmalar sonucunda bunda karar kıldım anakartı olsun ssd si olsun ekran kartı modeli olsun sizce alternatif...
  11. T

En Uygun 4070 Super sistem önerisi

4070 super ekran kartında karar kıldım ama markası kafamı cok karıstırdı palit 4070 super alınır mı? bilemedim max bütcem 45k sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. T

30k - 40k aralıgında pc önerisi

çok oyun oynayan birisi degilim ama güçlü bir bilgisayara hitiyacım var intel işlemci ve ndivia gpu lu olmalı 4060ti 16gb ve 4070 arasında kaldım hangisini tercih etymeliyim sizce monitörüm 2k destekliyor
  13. T

VDSL MODEM TAVSIYE Konusu

Turknete gectim modem vermiyormus , 100 megabit altyapi var vdsl modem tavsiyesi istiyorum
  14. T

Karşılaştırma Ryzen 7 , intel i5 , asus intel i5

Bu 3 ude ayni para sizce hangisi alinir Asusmu Ryzen 7 lenovomu Intel 5 lenovomu
  15. T

Lenovo ve Asus Laptop tavsiyesi

Hazirda zaten masaustu sistemim var oyun vs icin simdi ofis isleri ve chqtgpt gibi ai kullanmak icin laptop alacagim max bütçem 11K
  16. T

10 12K bandinda Kahve Makinasi

Philips 5447/90 perfprmansinda 10 max 12k fiyatli kahve makinasi ariyorum 12 cesit falan kahve yapanlardan cuppichino latte vs aromali seyler Philips 15k ya kadar yukselmis gecen ay 9kya alamadim :(
  17. T

Hediye Gelen Yurtdışı Kargom Faturasız Diye Bana Verilmiyor

Yurtdisindan Hediye olarak 3 adet Ledger Cüzdan geldi ( kripto soguk cuzdani flash bellek gibi bisey ) gumruge takildi , gumrukteki adami aradim benden fatura istiyor hediye gonderen kisiler samimi oldugum kisiler degil ayrica onlardada fatura oldugunu sanmiyorum , bunlar bir sirket ledgerlarin...
  18. T

Öneri Monitör 31 İnç Curved Bütçe 5500

Amazon idirimlerinde MSI 31 inc monitörler var asagiya linkleri birakiyorum hangisini tercih etmeliyim aslinda 27 inc aoc almistim ama 31 inc denemek icin iptal ettim ve 31 inc alamaya karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum 5500 üstüne cikamam ve curved olmasi onemli benim için Bu 5000 tl...
  19. T

Gaming.gen Tr Kasa Değişikliği

Donanim arsivi amd sisteminin 2 fanli kasasini denk getirip aldim ama simdi kasa cok icime sinmedi gaming.gen i arayip ustunu verecegimi soylesem kasami degistirirmi
  20. T

800e kadar membran pad li klavye ariyorum

Razer ornata chrome v2 klavye ayarinda bi klavye ariyorum
Geri