Arama sonuçları: *

1. DeepMusashi

3500 TL'ye monitor magazadan

Arkadaşlar merhaba Ankaradayız arkadaş yeni bilgisayar aldı 1080 p de 144 hz 1ms üzeri bugün alabilecegimiz en fp ürün hangisidir acaba yorumlarınızı bekliyorum
  2. DeepMusashi

18K bütçe ile monitor ve ekipman dahil pc önerisi

Merhabalar arkadaşıma kasa monitor klavye mouse ve kulaklık alacağız bu bütçe ile yapılabilecek en iyi sistem ve ekipmanlar nelerdir
  3. DeepMusashi

Bu parcalar ne kadar eder

Arkadaşlar elimde i3-8100 işlemci msi 1050 2gb ekran kartı longline 512 gb ssd var bunlar tek tek satmaya çalışıyorum ortalama fiyatları nelerdir
  4. DeepMusashi

Bu parcalar ne kadar eder

Arkadaşlar bilgisayarımı satmak istiyorum fakat kasası kötü olduğu için teklif gelmiyor sanırım tek tek satmak mantıklı mi tahmini fiyatlar neler olur sizce Zalman zm500-le Longline512gb ssd i3-8100 cpu 3.60 ghz Msi nvidia gelince gtx1050 Asus tuf b360-plus gaming 2x8 gb ram ddr4 ballistix 2666mhz
  5. DeepMusashi

Ikinci el artic 3 2019 editiona ne kadar verilir

Arkadaşlar 650 tl ye sarı sitede buldum acaba 650 tl iyi mi garantisi mevcut
  6. DeepMusashi

Haqqus Gen2 Görüntü Alamıyorum

Arkadaşlar merhaba bilgisayar geldi ekran kartını takip çalıştırdım biosa girip xmp disabled idi 2667mhz görünüyordu yapılması gerekenler videosundan profile 1 yaptim yeniden başladığında görüntü gelmemeye başladı ramlerden olduğunu düşünüp ramleri çıkarıp taktım hala gelmiyor sorun nedir kasa...
  7. DeepMusashi

Egzos fani artic p12 fan

Arkadaşlar linkteki kasa için https://www.teknobiyotik.com/arctic-p12-pwm-pst-12cm-pwm-kasa-fani-ar-acfan00120a.html bu fani aldim sizce nasildir Link : https://www.gaming.gen.tr/urun/168467/vento-vg05f-rgb-atx-550w-gaming-kasa/
  8. DeepMusashi

Arkadaşlar bu sistemin ederi nedir sizce

Zalman zm500-le Longline512gb ssd i3-8100 cpu 3.60 ghz Msi nvidia gelince gtx1050 Asus tuf b360-plus gaming 2x8 gb ram ddr4 ballistix 2666mhz Arkadaşlar sistemin kasası eski kötü durumda yeni DA-GT2 sistemini aldığım için satmayı düşünüyorum.
  9. DeepMusashi

DA-GT2 fan önerisi yapabilir misiniz

Arkadaşlar yeni sistem cam kasa olarak geldi biraz ısınıyor sizlerden fan önerisi rica edeceğim
Geri