Arama sonuçları: *

• Users: baverwq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. baverwq

M61PME-S2P İşlemci önerisi

Evet bu anakarta sahibim kardeşim için iyi birşeylere dönüştürebilirim gibi geliyor 4+4 gb ram takicam ama işlemci konusunda kararsızım hangi işlemciyi desteklediğini bilmiyorum am2+ olan bu ankart max hangi işlemciyi takarım bütçe 1k
  2. baverwq

ABD ye Şişme botla gitmek

Evet arkadaşlar sorum belli ABD ye Şişme botla gitmek kac gün sorar(öyle bir amacım yok öylesine sordum) Belkide var ;)
  3. baverwq

Yardım P5g41t M (lx Değil) Anakartımın Power Giriş Kablosu Nerede?

Evet arkadaşlar anakartın p5g41t m bu anakartta power için kablo girişini bulamıyorum yardım
  4. baverwq

Yardım Bilgisayar ekran kartı sürücü siliniyor

Gt 440 ekran kartım var tv ye hdmi ile bağladım bugün win 7 den win 10 format attım driverları yükledim yeniden başlatınca driverlar var ama ekran kartı yok gibi çözünürlük düşüyor bide mouse u kaydırdıkça ekran pikselleri dağılıyor 1682445968 Aygıt yöneticisinden bakınca ekran kartının ismi...
  5. baverwq

Çözüldü✓ HDMI ile format atılır mı

Merhaba elimde bir kasa bilgisyar var windows 10 atma kararı aldım bende hdmi kablosu var hdmi ile televizyona bağlayarak format atabilir miyim atılmaz diyordum ama az önce yeniden başlatırken görüntü geldi
  6. baverwq

Çözüldü✓ 1066 mhz anakarta daha yüksek mhz değerinde ram takmak

Merhaba düşük bütçeyle bir sistem topladım p5g41tmlx anakart aldım ddr3 q9650 işlemci aldım her şey tamam sadece ramler kaldı 1066 mhz ram bulmakta zorlanıyorum daha yüksek mhz ram takarsam ne olur 8gb ram takicam(4+4) ve birde ekran kartı önerir misiniz en fazla ne ekran kartı takabilirim
  7. baverwq

Çözüldü✓ En minimum bütçeyle pc toplama

Merhaba arkadaşlar 500 tl gibi bir fiyata anakart ve işlemci alıcam ddr3 lga 775 biliyorum çok düşük bütçe ama olsun kardeşime vericem LOL valorant gibi oyunlar oynuyor ona yeterli olacaktır gtx 750 ti 4gb alacam bütçe dışında 2-3ay sonra gtx 1050ti 4gb takarım yeterli olur ona düşündüğüm...
  8. baverwq

Bluetooth kullaklık için mp3 çalar veya akıllı saat

Merhaba gittiğim lisede okula telefon getirmek yasak sadece tuşlu telefon a izin var bende okulla giderken ve gelirken 20-30 dk yürüyorum yürürken müzik dinlemek istiyorum iyi bir Bluetooth kulaklıkğım var bunun için akıllı saat ve ya mp3-mp4 çalar önerir misiniz bt olsun bütçe 600-700tl
  9. baverwq

Turktelekom fiber kablo

Türk Telekom fiber internet için başvurduk evde bi fiber kablo vardı ama turkcellin diye olmadı geldiler dediler olmaz fln bizim kablomuz olmalı 70 mt ücretsiz veriyoruz aldık biz bu kabloyu yarın takıcaz da bu kablonun konnektör ünü biz mi alalım yoksa interneti bağalmaya gelen ekip te varmıdır...
  10. baverwq

İş Bankası ilk imza hesabı

Annemle beraber iş bankasına gittik ve banka bir kod verdi kod ile oturum açtım ve şimdi annemin adı yazıyor hesapta annemin adı yazıyor sizde de böylemi yoksa sadece bende mi
  11. baverwq

Çözüldü✓ İ3 10100f için uyumlu anakart önerisi

Evet i3 10100f + msi rx 570 gamiming x 4gb li sistem kurmayı düşünyorum anakart olarak baktım ama uyumlu anakart bulmak çok karışık bu yüzden size sormak istedim anakart olarak en ucuz hangi anakart var ve m2 ssd fln çok önemli değil
  12. baverwq

Çözüldü✓ Apu Sistem Nasıl Toplanır

B450 S2H anakarta amd ryzen 5 5600g işlemci takacam ama kafamda şöyle bi soru var ben monitör almıyacam 1-2 yıl boyunca tv kullanıcam evde bi tane fazladan tv var s2h ta hdmi girişi var mı eğer yoksa farklı bir anakart önerir misiniz? ve apu sistem olacağı için çok yer kaplamaz o yüzden ince küçük...
Geri